Fury vs Wilder 2: Lue lähtökohdat ja ota korotetut kertoimet

fury wilder 2 kertoimet
Fury – Wilder 2: Unfinished business

Nyrkkeilyn raskaansarjan odotettu jälleenkohtaminen Tyson Furyn ja Deontay Wilderin välillä on täällä. Fury – Wilder 2 kamppaillaan 22.2.2020, Yhdysvaltojen Nevadassa (MGM Grand, Las Vegas).

Suomen aikaa Fury – Wilder 2 otellaan 23.2.2020 noin kello 6:30 aamulla. Lue Unibetin korotetuista kertoimista matsiin.

Fury Wilder 2 on tituleerattu nimellä ”Unfinished Business”. Löyhästi suomennettuna tämä tarkoittaa sitä, että jotain on jäänyt molemmilla hampaankoloon ensimmäisestä ottelusta.

Näin todellakin on, sillä ensimmäinen ottelu Furyn ja Wilderin välillä päättyi tasapeliin. Näin kovan luokan ottelussa tasapeli tuomariäänillä on todella harvinaista. Ottelusta on jo aikaa, ensimmäinen kamppailu oteltiin 1.12.2018 ja nyt herrat pääsevät vihdoin selvittelemään välit.

Fury Wilder 2 kertoimet kamppailuun

Kerrointen historia ottelun osalta
Fury – Wilder 2: kertoimien kehitys on ollut tasaista

Fury – Wilder 2 kertoimet on asetettu jo pitkän aikaa sitten, kun ajankohta ottelulle selveni. Kamppailu kun käydään Nevadan aavikolla Las Vegasissa niin selväähän se on, että ottelussa on paljon rahaa takana (niin palkintorahaa kuin vedonlyönnissä).

Ensinnäkin: Ottelusta povataan taas tasaista ja puhutaan melkein tasakertoimista otteluun lähdettäessä. Tämä tilanne on säilynyt jo pitkään.

Esimerkiksi vedonlyöntitoimisto Schnellwetten (joka avasi juuri ovensa suomalaisille) antaa molemmille kertoimen 1.90. Tämä tarkoittaa tasakerrointa (kerroin olisi 2.00 mutta välissä on vedonlyöntitoimiston palkkio).

Jännä nähdä lähempänä ottelun alkua (samana päivänä) heilahteleeko kertoimet. Yleensä Yhdysvalloissa isot ottelut keräävät suuren mediahuomion ja jotkut tähdet voivat lyödä isoja käteisvetoja ennen ottelua. Tämä saattaa vaikuttaa viiveessä kertoimiin netissä: Näissä kannattaa olla hereilä. Seuraa esimerkiksi Twitterissä ottelun hashtagin keskustelua.

Myös tasapeliä voi otteluun pelata. Tämä olisi kyllä sitten historiallinen tapahtuma jos toinen tasapeli miesten välillä oteltaisiin. Tätä ei halua kukaan! ”Smart money” pelaa tässä kamppailussa tarjouskampanjoita, korotettuja kertoimia. Unibet tarjoaa otteluun molemmille 30.00 kertoimen voitolle! Ota korotetut kertoimet tästä tai lue lisää alta.

Ota 30.00 kerroin molemmille ottelijoille

Unibet Fury v Wilder korotetut kertoimet

unibet fury wilder tarjous
Unibet tarjoaa molemmille ottelijoille 30.00 voittokertoimen

Unibet tarjoaa korotetut kertoimet Fury – Wilder 2 -otteluun. Voit pelata molempien ottelijoiden voittoa huikealla 30.00 kertoimella (normaali kerroin: 1.90, huom. koskee vain Unibetin uusia asiakkaita). Näin otat korotetut kertoimet:

Voitot ovat puhdasta käteistä, ei kierrätystä. Unibet Fury Wilder tarjous tarjoaa myös lisäjännitystä mikäli ensimmäinen talletuksesi on 30 € tai sen yli. Saat 3 x 10 € ilmaisvetoja mikäli Wilder ottelun häviää.

Muut säännöt ovat varsin selkeät. Tarjous on voimassa vain tämän sivun kautta ja voit pelata ottelua korotetulla kertoimella 23.02.2020 kello 04:00 asti.

Mikäli saat ilmaisvetoja tässä Fury Wilder nyrkkeilytarjouksessa ne pitää lyödä vähintään 1.40 kertoimella ja kierrätys on suoritettu!

Ota 30.00 kerroin molemmille ottelijoille

Usein kysyttyä: Fury v Wilder 2

Seuraavaksi lyhyesti Fury vs. Wilder 2 usein kysyttyihin kysymyksiin:

Koska Fury – Wilder 2 otellaan

Ottelu alkaa Suomen aikaa noin 06:30 sunnuntai aamulla 23.2.2020. Vastaanottimet kannattaa herätellä jo hyvissä ajoin esimerkiksi 06:00 mutta luultavasti ottelun alku venyy ihan tuohon suunniteltuun alkamisaikaan.

Miten ensimmäisessä ottelussa kävi?

Fury vs. Wilder ensimmäinen ottelu päättyi tasapeliin. Kyllä vain, nyrkkeilyssäkin tasapeli on mahdollinen. Tuomaripisteet jäivät ensimmäisessä ottelussa siis tasan.

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.