HJK – Olimpija Stream (LIVE) ilmaiseksi – 50 kerroin HJK:n voitosta

Katso Olimpija NK - HJK ilmaiseksi
Olimpija NH – HJK Eurooppa liigan ottelu pelataan Torstaina 9.8. 21.00 Suomen aikaa. Lue alta ohjeet striimiin.

Kansainvälinen vedonlyöntitoimisto Unibet tarjoaa HJK – Olimpija NK Ljubljana UEFA Europa Leaguen (Eurooppa liiga) karsintaottelun live streamin asiakkailleen, täysin ilmaiseksi! Selostus on myös Unibetillä eksklusiivisesti Suomen kielellä.

Mikä parasta, Unibet tarjoaa Klubin voitosta älyttömän 50 kertoimen, joten matsissa on varmasti paljon jännitettävää. (Kerrointarjous on vain uusille asiakkaille, kaikki asiakkaat voivat kuitenkin katsoa striimin).

Lue alempaa tarkat ohjeet streamin katsomiseen, ja tsekkaa monelta ottelu alkaa.

Avaa tili ja katso Live stream - Klubille 50 kerroin voitosta

HJK - Olimpija NK Ljubljana live stream - Unibet striimaa ensimmäisen ottelun Sloveniassa

HJK pelaa karsintasarjan ensimmäisen ottelun Ljubljanassa Sloveniassa, joten tiedossa on varmasti kova paikka Klubille. Ottelu pelataan torstaina 9.8. 21.o0 Suomen aikaa.

Onneksi matsi pelataan illalla, sillä päivälämpötilat Ljubljanassa on ennusteiden mukaan yli 33 astetta. Illalla kelit on hieman siedättävämmät, eli noi 24 astetta.

Pääseekö hallitseva Suomen mestari HJK Ljubljana-ottelussa voiton tielle? Katso livenä!

Klubin karsinnat Mestareiden liikaan päättyivät valittevasti viime viikolla, sillä BATE Borisov (Valko-Venäjältä), otti voiton otteluparista ja eteni jatkoon. Tämän johdosta, HJK tipahti alemmalle tasolle, eli Eurooppa liigaan.

Vastassa oleva Olimpija Ljubljana on puolestaan kaksinkertainen Slovenian mestari, joten ei mikään turha tekijä. Mutta Olimpijalle kävin yhtä köpelösti Mestareiden Liigan karsinnassa kuin HJK:lle, jonka johdosta myös Olimpija pelaa nyt alemmalla tasolla.

Monelta HJK - Olimpija ottelu alkaa? Live stream 8.9. klo 21.00 Suomen aikaa

Ottelu alkaa klo 21.00 Suomen aikaa (20.00 Keski-Euroopan aikaa), ja samaan aikaan alkaa myös Unibetin live striimi, jonka voit katsoa kätevästi netissä.

Näin katsot Olimpija – HJK LIVE streami ilmaiseksi:

  1. Sinulla pitää olla Unibetin pelitili. Avaa tili tästä jos sinulla ei vielä ole tiliä.
  2. Pelitilillä pitää olla rahaa, TAI veto lyötynä viimeisen 24 tunnin sisällä. (Sinun ei kuitenkaan ole pakko olla lyönyt vetoa, kunhan rahaa on tilillä).
  3. Katso matsi Unibet TV:stä ja jännitä Klubin voittoa

Unibetin striimi on huippuhomma, sillä selostus tapahtuu suomen kiellellä ja siitä vastaa jalkapalloasiantuntija Juhavaltteri Salminen. Tämänlaista herkkua ei kovin usein ole jalkapallofaneille tarjolla, joten voimme vahvasti suositelle HJK – Olimpija live striimin katsomista Unibetiltä.

Olimpija - HJK Live stream kertoimet (päivitetty 6.8. klo 17.00)

Olimpija – HJK ottelun Live stream kertoimet (90min + lisäaika) ovat tätä kirjoittaessa seuraavat.

  • Olimpijan voitto: 1.90
  • Tasapeli: 3.40
  • HJK:n voitto 3.80
HJK Olimpija ottelun kertoimet artikkelia kirjoittaessa
HJK Olimpija ottelun kertoimet artikkelia kirjoittaessa

Jos sinulla on jo tili Unibetille, on ottelussa tarjolla ihan ok kerroin Klubille. Mutta jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat huikean 50 kertoimen Unibetiltä.

Avaa tili ja ota 50 kerroin HJK:n voitosta

Kannustetaan HJK voittoon!

Jos haluat lukea lisää Unibetin tarjouksista uusille pelaajille, lue lisää sivulta Unibet bonuskoodi. Huomaa kuitenkin, että saadaksesi 50 kerrtoimen HJK:n matsiin, tulee sinun avata pelitili tällä sivulla olevista linkeistä.

Lukijoiden arvosana
[Yhteensä: 2 Keskiarvo: 4.5]

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.