Unibet 200% talletusbonus 200 € asti

Unibet logo

Syksyn tullessa kaikki jääkiekko liigat sekä sarjat ovat juuri alkamaisillaan. Esimerkiksi NHL, CHL ja SM-Liigan otteluita pääsee pian seuraamaan televisiosta tai paikan päältä.

Unibet nettikasino tarjoaakin tämän suuren urheiluluhjan kunniaksi uusille suomalaisille asiakkailleen 200% talletusbonuksen aina 200€ asti. 200% talletusbonukset ovan hieman harvinaisempia, mutta nyt sellaisen onneksi itselleen saa. Tarjous on voimassa kaikille sellaisille asiakkaille joilla ei ole vielä Unibet pelitiliä.

Päivitys: Tämä tarjous on päättynyt. Tällä hetkellä parhaat tarjoukset Unibetille saat tästä Unibet bonuskoodilla, joka löytyy vain meiltä Bonuskoodit.com:sta.

Tarjouksen kanssa kannattaa olla nopea, sillä tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Unibetin uniikki ensitalletusbonus tulee nimittäin lunastaa viimeistään 13.9 mennessä. Kannattaa olla nopea sillä tämän kirjoituksen hetkellä talletusbonuksen lunastamiseen unibietiltä on aikaa enää kahden viikon verran.

Lunasta 200% bonus Unibetille

1. Suoratoistopalvelut2. Televisio3. Paikanpäältä

Mistä voin seurata NHL, CHL tai SM Liiga otteluita?

Jääkiekkoa pääsee seuraamaan kolmella suositulla tavalla. Erityisesti suomalaiset jääkiekkofanit suosivat näitä tapoja katsoa erilaisia jääkiekko pelejä joko paikan päällä tai netistä.

Top 3 suosituinta tapaa seurata jääkiekkoa ovat:

1. Suoratoistopalvelut

Esimerkiksi erilaisten suoratoistopalveluiden avulla jääkiekkoa pääsee seuraamaan kaikilla erilaisilla laitteilla. Esimerkiksi puhelimella, tietokoneella tai vaikkapa tabletilla pääset seuraamaan kaikkia maailman jääkiekko otteluita.

Esimerkiksi Unibet vedonlyönti sivuston kautta pääset seuraamaan jääkiekko otteluita suoratoistona. Unibet sivuston erikoisuuksiin kuuluu myös mahdollisuus lyödä vetoa ennen pelien alkua sekä livenä pelejä seuratessa.

Viikonlopuille tai rennompiin koti-iltoihin tämä on suorastaan loistava optio seurata jääkiekko otteluita suoratoistopalvelun avulla.

Siirry Unibetille

2. Televisiosta

Toinen klassinen tapa seurata NHL tai CHL otteluita on televisio. Joitakin otteluita näytetään julkisilla kanavilla. Harmiksemme olemme huomanneet että etenkin jääkiekon runkosarja ottelut ovat siirtyneet enemmän maksullisten kanavien puolelle kuin normaaleille ilmaiskanaville jotka näkyisivät kaikilla.

Tämä on yksi suuri miinus televisiota suosiville käyttäjille ja selittäneekin suuresti sitä miksi ihmiset ovat alkaneet siirtyä enemmän jääkiekko otteluiden suoratoistopalveluiden puolelle.

3. Paikanpäältä

Mikäli aikaa ja rahaa löytyy riittävästi, on myös mahdollista matkustaa katsomaan suosikki joukkueidensa jääkiekko otteluita esimerkiksi CHL, NHL tai SM Liiga otteluihin. Tunnelma virallisella areenalla pesee kaikki muut tavat seurata jääkiekko otteluita.

Suurimpana ongelmana paikan päältä seurattavissa otteluissa on niiden hinta. Liput jääkiekko otteluun voivat maksaa kymmeniä tai satoja euroja. Unibetin tarjoamalla suoratoisto palvelulla voit kuitenkin seurata suosikki pelejäsi maksutta sekä lunastaa uniikin 200% talletusbonuksen aina 13.9 asti.

Unibet mobiili vedonlyönti
Ota 200% bonus Unibetille

Unibet 200% ensitalletusbonuksen ehdot :

  • Min talletus 10 €
  • Vain uusille asiakkaille
  • Voimassa 13.9.2019 asti
  • Vain yli 18 vuotiaille

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.