Unibet ja New Jersey Devils aloittavat yhteistyön

New Jersey Devils sekä Unibet aloittavat yhteistyön

Suomalaistenkin suosima nettikasino Unibet on aloittanut virallisesti yhteistyön New Jersey Devilsin kanssa. Unibet ja New Jersey Devils julkistivat tiedon eilen lehdistötiedotteessaan.

Kun Unibet aloittaa virallisen yhteistyön New Jersey Devilsin kanssa tuo se myös varmasti loistavia etuja suomalaisille. Uskomme että esimerkiksi NHL-matkapaketteja sekä NHL-pelipaitoja tulee jakoon myös suomalaisille asiakkaille.

Vaikka tämä kyseinen sponsorointi onkin kohdistettu enemmän New Jerseyn juuri auenneelle vedonlyöntimarkkinalle, uskomme että etuja sataa suomalaistenkin laariin. Onhan Unibet yksi suosituimmista vedonlyöntivälittäjistä Suomessa.

Kommentteja Unibetilta ja New Jersey Devilsiltä

Unibetin yksi lähetteliläistä, 21 vuotta New Jersey Devilsin maalissakin istunut Martin Brodeur kommentoi uutta sponsorointia seuraavasti:

”New Jersey Devilin fanit ovat yksiä innokkaimmista sekä tietoisimmista koko jääkiekon maailmassa. Unibetin tarjoama vedonlyönti sekä tarjoukset joita heillä on antaa Devileiden faneille ovat jotakin hyvin uniikkia. Tämä tulee olemaan täysin uusi tapa ottaa osaa peleihin joita he rakastavat.”

Martin Brodeur

Martin Brodeur, 47, pelasi New Jersey Devils uransa aikana huikeat 1,266 ottelua joista 691 päätyi voittoihin. Uransa aika hän saavutti useita eeppisiä saavutuksia kuten kaksi kappaletta Olympialaisten kultamitaleita jääkiekossa.

Mitä tämä merkitsee suomalaisille?

Unibet on tunnettu aikaisemmin järjestetyistä loistavista kampanjoista. Tämä onkin siis luontainen jatkumo Yhdysvaltojen valloitukselle Unibetilta. He ovat olleet myös vahva osallisena jalkapallon MM-kisoissa.

Kuten aikaisemmin mainitsimme, on erittäin todennäköistä että tämä tulee näkymään myös suomalaisten jääkiekon seuraajien parissa. Mikäli harrastat vedonlyöntiä, on Unibetiltä varmasti tulossa tarjouksia sekä arvontoja liittyen New Jersey Devilseihin.

New Jersey Devilsiä edustaa myös suomalaisia kuten Sami Vatanen. Aikasemmin seuraa ovat edustaneet myös Esa Tikkanen, Anssi Salmela, Tuomo Ruutu, Reijo Ruotsalainen, Jukka Porvari, Ilkka Pikkarainen, Tuomas Pihlman, Harri Pesonen, Janne Ojanen, Olli Malmivaara, Tapio Levo, Hannu Kamppuri sekä Timo Blomqvist.

Todennäköisimpinä tarjouksina ovat korotetut kertoimet NHL-otteluihin sekä arvonnat joissa tallettamalla saa arpalipukkeita. Palkintoina tulee varmastikkin olemaan pelipaitoja nimikirjoituksilla sekä muita New Jersey Devils tuotteita.

Jäämme innolla odottamaan mitä kaikkea tämä yhteistyö tuo tullessaan. Kun tiedämme lisää Unibetin sekä New Jersey Devilsin kampanjasta julkistamme ne kampanjat tällä sivulla.

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.