Slotty Vegas Battlegrounds-turnaukset jatkuvat

Osallistu hauskoihin Slotty Vegas turnauksiin

Slotty Vegas Battlegrounds turnaukset ovat erittäin kuuluisia yhdestä asiasta eli suurista palkintopoteista. Tämän lisäksi useita kymmeniä pelaajia palkitaan joten jokaisella on loistavat mahdollisuudet voittaa ylimääräistä rahaa.

Slotty Vegasilla on aina käynnissä vähintään yksi turnaus. Normaali turnaus kestää aina kolme vuorokautta.

Turnauksiin pääset osallistumaan nopeasti ”Areena” osion kautta.

Ennen tarkempaa paneutumista turnauksiin on hyvä hetki katsoa mitä Slotty Vegas tarjoaa uusille asiakkaillensa.

Uuden asiakkaan etuna voit lunastaa itsellesi 100% talletusbonuksen 100 € asti. Tämän lisäksi saat vielä 25 ilmaiskierrosta. Bonuksia kannattaa käyttää ahkerasti sillä toiselle talletukselle on luvassa 100% bonus 50 € asti sekä 25 kierrosta.

Kolmannelle talletukselle voit lunastaa 50% talletusbonuksen 100 € asti sekä 35 kierrosta. Neljännelle talletukselle on luvassa massiivinen 200% talletusbonus 100 € asti sekä 50 kierrosta.

Yhteensä etuja on tarjolla 350 euron sekä 135 ilmaiskierroksen verran.

Voitto kerroin areena

Slotty Vegas turnaustaulukko
Juuri nyt käynnissä oleva turnaus päättyy 8.3.2020.

Slotty Vegasin voitto kerroin turnauksien idea on erittäin yksinkertainen. Se pelaaja joka saa suurimman voiton yhdellä kierroksella nappaa mukaansa osan 2 500 € potista. Tyypillisesti ensimmäinen palkinto on 500 euroa.

Panoksesi koolla ei ole väliä, vain kerroin merkitsee. Löydät aina tiedot peleistä jotka ovat mukana turnauksen sivuilta.

Juuri nyt turnauksessa ovat mukana kaikki Red Tiger -pelivalmistajan pelit.

Suurin voitto turnaus

Tämä turnaus soveltuu vain sellaisille pelaajille jotka voivat pelata isoilla panoksilla. Koska suurin voitto turnauksessa katsotaan sitä pelaajaa, joka saa yhdellä kierroksella suurimman euromääräisen voiton ei pienen panoksen pelaajilla ole suuria mahdollisuuksia voittaa.

Jos siis rakastat isoja panoksia on tämä turnaus kuin luotu sinulle. Onneksi näitä turnauksia on hieman harvemmin joten myös pienten panosten pelaajat voivat osallistua suurin kerroin turnauksiin.