Uusi Crazy Time -peli – Lue kokemuksia, strategia ja katso kuvat

Crazy Time peli julkaistaan 10.5

Kiistatta koko universumin mielenkiintoisin pöytäpeli Crazy Time julkaistiin virallisesti 1.7.2020. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta on aika paneutua siihen, että mitä kaikkia huikeita ominaisuuksia tämä peli pitää sisällään.

Mikä on Crazy Time?

Crazy Time pelissä on aina paikalla oikea juontaja

Crazy Time on onnistunut luomaan täysin uuden käsityksen siitä, että mitä kaikkea pöytäpeli voi pelaajilleen tarjota. Tämä huvipuistoista mallia ottanut peli tarjoaa pelaajilleen jännittäviä kokemuksia koko rahan edestä.

Tärkeimpänä asiana tässä pelissä on 54 osaan segmentoitu ”Money Wheel” eli onnenpyörä. Onnenpyörän päällä on myös kertoimia nostattava mittari nimeltä ”Top Slot”, jonka avulla pelaajat voivat napata entistä suurempia voittoja.

Crazy time panokset
Voit panostaa valintasi mukaan kahdeksaa eri kohtaa pelissä.

Crazy Time palautusprosentti on optimaalisesti pelattuna 96.08%. Pelissä on myös 4 uniikkia bonusta, jotka esittelemme seuraavaksi.

Crazy Time Coin Flip

Crazy Time Coin Flip bonuksessa pelaaja pääsee heittämään kolikkoa. Tässä kolikossa on kaksi väriä, jotka ovat sininen ja punainen. Kummallekkin kolikon puolelle on asetettu oma kerroin voitolle.

Crazy Time Coin Flip bonus

Kun olet valmis heittämään kolikkoa, saat joko punaisen tai sinisen puolen palkinnon riippuen siitä, että kumpi puolista osuu tällä heitolla kohdalle.

Tässä pelissä on myös toinen loistava ominaisuus nimeltään Rescue Flip. Jos voitto on erittäin pieni, pääsee pelaaja yrittämään onneaan uudestaan uusilla kertoimilla.

Kokeile uutta Crazy Time -peliä

Crazy Time Cash Hunt

Tässä bonuksessa pelaaja pääsee valitsemaan itselleen yhden onnekkaan symbolin. Ruudullesi ilmestyy 108 uniikkia symbolia, joista voit valita mieluisesi.

Crazy Time cash hunt bonus

Valitun symbolin takaa paljastuu sitten arvottu palkinto jokaiselle pelaajalle. Tämä bonus on erittäin mielenkiintoinen, sillä yhden palkinnon sijasta jokainen pelin pelaaja saa valitse itse palkintonsa.

Crazy Time Pachinko

Alkuperäisin Japanista lähtöisin olevat Pachinko-pelit ovat suuressa suosiossa erityisesti Aasiassa. Nyt Pachinko-bonusta on kuitenkin mahdollista pelata myös Suomessa.

Crazy Time Pachinko bonus

Tämä bonus sijoittuu virtuaaliseen Pachinko-peliin. Pelin alussa ruudulle ilmestyy kenttä, johon Pachinko-pallo putoaa. Tässä pelissä kannattaa pitää kerrointen lisäksi silmällä ”Double” sekä ”Triple” kohtia, sillä jos pallo osuu niihin saat uuden yrityksen pelissä korotetuilla kertoimilla.

Pachinko-pallo voi osua tuplaus sekä triplaus kohtiin useita kertoja putkeen. Yhteensä kerroin voi nousta tässä bonuksessa jopa 10 000-kertaisesti.

Crazy Time bonus

Tämän pelin nimeä mukaileva Crazy Time -bonus on kaikista neljästä bonuksesta mielenkiintoisin. Tässä tilassa pelaajalle annetaan mahdollisuus pyöräyttää ”Crazy Time” -pyörää.

Crazy Time iso bonus pyörä

Jokaisella pyöräytyksellä voit saada Pachinko-pelin tapaan tuplatun tai triplatun kertoimen. Yhteensä tässä pyörässä on 64 eri segmenttiä, joihin voit osua.

Voit valita itsellesi yhden kolmesta väristä, jotka ovat vihreä, sininen tai keltainen. Valintasi perusteella saat sen palkinnon, johon valitsemasi osoitin kohdistuu pyöräytyksen jälkeen.

Jos osut tuplaus tai triplaus segmenttiin nousevat kertoimet voitto-segmenteissä. Näiden voitto-segmenttien kerroin voi nousta jopa 20 000-kertaiseksi.

Tässä vielä lista useimmiten kysytistä kysymyksistä:

Milloin Crazy Time julkaistiin?

Crazy Time -peli julkaistiin virallisesti 1.7.2020.

Mikä on Crazy Time palautusprosentti?

Crazy Time -pelin palautusprosentti on 96,08 prosenttia. Kyseessä on siis varsin korkealla palautusprosenttilla varustettu peli.

Voiko Crazy Time -peliä pelata bonuksella?

Kyllä voi. Siirtymällä esimerkiksi Casumo kasinolle tämän arvostelun kautta ja lunastamalla ensimmäisen talletuksen bonuksesi voit pelata Crazy Time -peliä bonuksen avulla.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 3