Deontay Wilder vs Robert Helenius kertoimet – Katso paras kerroin ja bonukset

Parhaat kertoimet ja bonukset on nyt julkaistu

The Nordic Nightmare on ehkä uransa kovimmassa paikassa tulevassa ottelussaan ja siitä kertovat myös Deontay Wilder vs Robert Helenius kertoimet. Suomalainen lähtee otteluun isona altavastaajana kertoimen noustessa jopa 5.55 asti.

Robert Helenius – Deontay Wilder ottelu käydään Barclays Centerin kirkkaissa valoissa New Yorkissa 15. lokakuuta ja se on katsottavissa Viaplay-palvelun kautta.

Me Bonuskoodeilla olemme Robben kelkassa ja pyrimme löytämään otteluun parhaat Wilder vs Helenius vedonlyönti kertoimet. Pureuduimme myös ottelun lähtökohtiin ja mielenkiintoisimpiin vetokohteisiin ja niistä löydät lisätietoja tästä artikkelista.

Klikkaa alapuolelta suoraan sinua kiinnostavaan aiheeseen:

Paras kerroin Wilder - Helenius -vedonlyöntiin

Seuraa tätä osiota ottelun lähestyessä ja löydä paras kerroin Wilder – Helenius vedonlyöntiin. Me seuraamme ja päivitämme kertoimia kaiken aikaa.

Tällä hetkellä paras Wilder – Helenius -kerroin Wilderin voitolle löytyy Mr Greeniltä (1.14) ja paras kerroin Heleniuksen voitolle löytyy iBetiltä (6.00).

Muita Wilder – Helenius kertoimia on vielä huonosti saatavilla, joten lisäämme ne tänne myöhemmin.

Parhaat Wilder vs Helenius -kertoimet:

Sivusto:Kerroin WilderilleKerroin Heleniukselle
Fansbet1.124.95
BetKwiff1.104.50
MyStake1.135.42
Mr Green1.145.55
iBet1.146.00
TonyBet1.125.25
Kertoimet päivitetty 15.9.2022

Lisää Wilder vs Helenius -kertoimia

Yritämme löytää Wilder vs Helenius vedonlyöntiin buustattuja kertoimia, jotta suomalaiset nyrkkeilyfanit pääsisivät korottamaan jännityksensä entistä korkeammalle. Lisäämme buustatut kertoimet tähän osioon ottelun lähtestyessä.

Otteluun on tarjolla myös paljon erikoisvetoja, joilla voit spekuloida lopputulosta eri tavoin. Wilder vs Helenius -ottelun kestoa voit veikata over/under vedoilla.

Voit veikata myös ottelun voittotapaa ja näin saada korkeamman kertoimen kuin voittajavedossa. Esitämme kertoimet tyrmäysvoitolle lähempänä ottelua.

Vedonlyöntibonukset Heleniuksen otteluun

Meidän mielestämme paras vedonlyöntibonus Helenius – Wilder otteluun on BetKwiff sivuston 20 € ilmaisveto. Kyseessä on reilu tarjous joka on lisäksi erittäin helppo lunastaa.

Betkwiff antaa vedon asettaneille yllättävän vedon
Esittelyssä Betwkiff tarjous.

Lunasta BetKwiff ilmaisveto näin:

  1. Siirry sivustolle tästä
  2. Rekisteröi pelitili ja talleta vähintään 10 €
  3. Lyö 10 euron veto minimissään 1.50 kertoimella
  4. Saat automaattisesti 20 € vedon yllätyskohteeseen
Nappaa Betkwiff bonus Heleniuksen otteluun

Tämä talletusbonus tarjous on voimassa uusille Bonuskoodien kautta liittyville pelaajille. Saat yllätysvedon 48 tunnin kuluessa asettamastasi 10 € vedosta.

Bonuskoodit tarjoaa myös paljon muita vedonlyöntibonuksia, jotka voit hyödyntää myös Helenius – Wilder vedonlyönnissä. Löydät meidän suosittelemat tarjoukset tästä:

Wilder vs Helenius vedonlyönti ennakko

Bonuskoodien asiantuntijatiimi paneutui ottelun lähtökohtiin ja Wilder vs Helenius vedonlyönti kertoimiin. Tästä osiosta löydät meidän mietteitä ottelun kulusta sekä meidän omat valinnat vedonlyöntiin.

Helenius on noussut vaikeiden vuosien jälkeen jälleen parrasvaloihin nyrkkeilypiireissä kukistettuaan sensaatiomaisesti Adam Kownackin kahteen kertaan. Nyt Robbe tulevassa ottelussa Robbe on uransa vaikeimmassa paikassa ja se tulee näkymään myös palkkapussissa.

Helenius vs Wilder ottelu kiinnostaa maailmalla, sillä tämän ottelun voittaja on todennäköinen haastaja MM-ottelussa. Robbe saattaakin olla vain yhden voiton päästä isosta unelmastaan. 

Ottelussa kohtaa kaksi jättiläismäistä ottelijaa, joiden kolistellessa mitä tahansa saattaa tapahtua. Siksi korkeaa Robert Helenius vedonlyönti kerrointa ei kannata säikähtää, yksi isku voi muuttaa ottelun kulun ja mitä tahansa saattaa tapahtua.

Sekä Heleniuksen ulottuvuudeksi (reach) on tilastoissa merkattu 201 senttimetriä, kun taas Wilderin 211cm. Wilder on Nordic Nightmarea sentin pidempi. 

Heleniuksen ammattilaisrekordi on komea 31-3-0 ja Wilderin 42-2-1. Wilder on kieltämättä keitetty vielä Robbeakin kovemmissa liemissä ja yhdysvaltalainen lähtee varmasti otteluun isolla itseluottamuksella ja totutulla raivokkaalla tyylillään.

Robben kannalta on tärkeää saada horjutettua Wilderin ottelurytmiä terävillä suorilla ja pitää näin ottelu omassa kontrollissaan. Tämä saattaa ajaa vastustajan typeriin hyökkäyksiin ja näin avata Heleniukselle saumoja yllätykseen.

Bonuskoodit ei usko että kahden tämän kokoluokan karjun ottelussa nähdään täyttä aikaa. Uskomme että tyrmäys nähdään viimeistään 5. erässä ja asetamme myös Wilder vs Helenius vedonlyöntimme tämän mukaan.

Toinen vetokohde meidän lapulla on Heleniuksen tyrmäysvoitto. Se räjäyttäisi paitsi Robben, myös meidän pankkitilin, sillä kertoimeksi on tarjolla todella kovia lukuja.

Lisäämme tähän osioon lisää mielenkiintoisia kertoimia ottelun lähestyessä, joten pysy kuulolla. 

Bonuskoodien Helenius – Wilder vedonlyönti:

  • Alle 5,5 erää: Tulossa
  • Helenius by KO/TKO: Tulossa

Usein kysytyt kysymykset -osio:

Milloin Helenius – Wilder nyrkkeilymatsi otellaan?

Helenius – Wilder ottelu käydään lauantain 15.10. ja sunnuntain 16.10 välisenä yönä suomen aikaa.

Missä Helenius vs Wilder nyrkkeilymatsi otellaan?

Robert Helenius kohtaa Deontay Wilderin New Yorkissa Barcalys Centerissä.

Kenet Helenius – Wilder -ottelun voittaja kohtaa seuraavaksi?

Helenius – Wilder ottelun voittajalla on mahdollisuus päästä seuraavaksi ottelemaan mestaruudesta Oleksandr Usykia vastaan, jos Tyson Fury päättää lopettaa uransa.

Missä Helenius – Wilder live stream on katsottavissa?

Helenius vs Wilder ottelu on katsottavissa suomessa Viaplay palvelun välityksellä suomenkielisellä selostuksella. Lähetys alkaa myöhään lauantai-iltana 15.10.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 2

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.