Jääkiekon MM-kisat 2023 – Katso kertoimet, vedonlyönti, bonukset ja ohjelma

Jääkiekon MM kisat 2023 ovat alkamaisillaan - Katso parhaat kertoimet MM-kisojen vedonlyöntiin tästä artikkelista
Lue kattava jääkiekon MM-kisat 2023 infopaketti, sekä kertoimet vedonlyöntiin

Jääkiekon MM-kisat ovat edenneet pudotuspeleihin ja Bonuskoodien tiimi seuraa tarkkaavaisena tässä artikkelissa Leijonien taivalta jääkiekon MM-kisoissa 2023. Jääkiekon MM-kisat 2023 pelataan Suomessa ja Latviassa 12.–28. toukokuuta 2023. Valitettavasti Leijonien taival päättyi 25.5 Kanadan päästessä jatkoon.

Ratkaisupelit sekä kaikki Leijonien ottelut pelataan Tampereella Nokia Areenalla, joten mikä olisi sen hienompaa kuin mestaruuden uusiminen kotiyleisön edessä. Katso tästä artikkelista parhaat jääkiekon MM 2023 kertoimet, tulevat ottelut ja meidän asiantuntijoidemme mietteitä turnauksen edetessä.

Tästä pääset tärkeimpiin kohtiin:

Viime vuoden tapaan löydät tältä sivulta vedonlyöntibonuksia, korotetut jääkiekon MM 2023 kertoimet sekä mielenkiintoisia pelikohteita. Juuri nyt paras tarjous on XLBetin ilmaisvedot joka päivä MM-lätkään sekä 25 € riskitön veto Winning.io sivustolta.

Jokavuotiset MM-kisat ovat juuri käynnistyneet. Koko kansan valtaa kiekkohuuma ja pelejä on nähtävillä jokaisessa kuppilassa. Jääkiekon MM-kisat 2023 pelataan tänäkin vuonna myös Suomessa, joten virittäydy tunnelmaan tämän artikkelin avulla. Tänä vuonna meidän kiekkofanien iloksi turnausta isännöi Tampere ja toisena kaupunkina Riika. Leijonien kaikki pelit pelataan Tampereella.

Päivitämme tietoa joukkeista, aikatauluista ja MM-kisa vedonlyönti kertoimista (myös voittajaveto) sitä mukaa kun tietoa julkaistaan. Tältä sivulta löydät aina ajankohtaiset MM-kisa kertoimet.

Millaisilla eväillä Leijonat lähtee mitalijahtiin tänä vuonna? Mitkä maat saavat parhaat jääkiekon MM-kertoimet? Lue kaikki infot Bonuskoodien MM-kisa spesiaalista, hyödynnä parhaat kertoimet ja vedonlyöntibonukset.

Lähtökohdat jääkiekon MM-kisoihin

Suomi voitti jääkiekon MM-kisat viimeksi vuonna 2019. Tuleeko kultaa vuonna 2022?
Suomi voitti sensaatiomaisesti huikean turnauksen keväällä 2019 ja keväällä 2022.

Leijonat nappasi kultaa jääkiekon MM-kisoista 2022 ja Leijonat yrittävät uusia tempun tänä vuonna. Koko kiekkokansa janoaa mestaruutta ja Leijonilla on erinomainen mahdollisuus laittaa Tampere ja koko maa sekaisin jo toisena keväänä peräkkäin!

Tänä vuonna kisat huipentuvat 28. toukokuuta Tampereen uudella Nokia Areenalla pelattavaan finaaliin. Seuraa Bonuskoodien kanssa tarjoaako Leijonat jälleen käyttöä viilentäville suihkulähteille!

Leijonat lähtee kisoihin huimalla itseluottamuksella viime vuonna voitetun Maailmanmestaruuden jälkeen. Nälkää varmasti riittää, sillä kaikki pelaajat haluavat varmasti  nostaa pokaalia jääkiekon MM-kisoissa omassa kotimaassaan.

Päävalmentaja Jukka Jalonen on moneen kertaan todistanut taitonsa penkin takana ja mestarivalmentaja on ansainnut myös NHL pelaajien luottamuksen. Tämä on yksi syy miksi faneilla on erinomainen mahdollisuus päästä näkemään NHL-pelaajia Leijonien vahvuudessa.

Päivitys 13.5.2023: Kisat ovat alkaneet, ja vielä kaksi passia on leimaamatta. Katso täältä päivitetty Leijonien joukkue-listaus.

Päivitys: 9.5.2023: Nyt on julkaistu uutinen, että sunnuntai-iltana nimetty joukkue ei ole ihan lopullinen MM-joukkue kuitenkaan. Torstaina 11.5 leimataan kisapassit. Joukkueesta putosi maailmanmestarit Oliwer Kaski ja Niko Ojamäki.

Päivitys: 7.5.2023: Tänään on julkaistu valitettava uutinen, jonka mukaan Columbus Blue Jacketsin supertähti Patrik Laine joutuu jättämään Jääkiekon MM kisat 2023 väliin. Suomalaisfanit odottivat jo maalitykin näkemistä kotikisoissa vesi kielellä, mutta loppukaudesta miehen sivussa pitänyt vamma ei ole vielä täysin parantunut ja näin Laine ei ole 100%:ssa pelikunnossa. Tesomalainen lähetti kuitenkin terveisiä ja isot tsempit Leijonien joukkueelle MM-kisoihin.

Päivitys 4.5.2023: Nyt myös Mikko Rantanen on ilmoitettu tulevan mukaan MM-kisoihin. Hallitseva NHL-mestari Colorado Avalanche tipahti NHL-pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, joten pitäkästä aikaa pääsemme näkemään NHL:n yhden kovimmista maalitykeistä taas MM-jäillä. Rantasellekin maistuisi MM-kultamitali, sillä taskussa on hopeaa vuodelta 2016 (miehet). Toki Juniori MM-kultaa löytyy vuodelta 2016.

Päivitys 3.5.2023: Leijonat vahvisti juuri että Kaapo Kakko on mukana MM-joukkueessa, koska NY Rangersin pudotuspelit päättyivät. Tästä nuoresta miehestä saadaan erittäin kova vahvistus Leijoniin.

Muista NHL-pelaajista Detroit Red Wingsin Ville Husso sekä Nashville Predatorsin Juuse Saros ovat ilmoittaneet että eivät ole käytettävissä jääkiekon MM-kisoissa.

Tunnetuista NHL-pelaajista maajoukkueen käyttöön on vapautunut muun muassa useana vuotena Leijonapaidassa säväyttänyt Mikael Granlund (Pittsburgh Penguins).

Varmoja tai lähes varmoja vahvistuksia rapakon takaa ovat muun muassa Kasperi Kapanen (St Louis Blues) ja Olli Määttä (Detroit).

Mahdollisina, mutta vielä epävarmoina vahvistuksia ovat muun muasa Joel Armia (Montreal Canadiens), Kaapo Kähkönen (San Jose Sharks), Henri Jokiharju (Buffalo Sabres) sekä Ukko-Pekka Luukkonen (Buffalo Sabres).

Kun katsoo edellä olevaa listaa, ei Leijonilla tule tänäkään vuonna olemaan pulaa huippumaalivahdeista. Leijoniin on tarjolla useampia viime kaudella itsensä läpi lyöneitä veskareita.

Näiden lisäksi Leijonat saattavat saada vahvistuksia joukkueista, jotka putoavat NHL pudotuspeleistä ensimmäisellä kierroksella. Eniten mielenkiintoa herättää Florida Panthers, jossa pelaavat Aleksander Barkov, Anton Lundell sekä Eetu Luostarinen.

Seuraamme suurella mielenkiinnolla myös millaisia NHL-vahvistuksia muut maat tulevat saamaan. Jääkiekon MM-kisat 2023 saattavat houkutella ennätysmäärän NHL-pelaajia, sillä koronan aiheuttamat hankaluudet ovat suurilta osin poissa ja kisoihin pääsee edellisvuosia pienemmällä vaivalla.

Jääkiekon MM-kertoimien valossa turnauksen lähtökohdat ovat kutkuttavat. Suomi lähtee turnaukseen ykkössuosikkina yhdessä Kanadan kanssa kertoimien ollessa tasan 3.80. Kovin haastaja ennakkosuosikeille on Ruotsi kertoimella 5.50.

Muiden maiden mestaruudet maksaisivat rahat takaisin vähintään 10-kertaisina. Kertoimet kuitenkin muuttuvat vielä ennen turnauksen alkua joukkueiden kokoonpanojen tarkentuessa.

Euroopan maita arvostetaan korkealle MM-kisa vedonlyönnissä, sillä esimerkiksi Tsekin kerroin turnauksen voitolle on yhtä korkea USA:n kanssa (10.00) Sveitsikään ei näille paljon kalpene kertoimellaan 11.00. Aika näyttää suosiiko suuri kaukalo Euroopan maita, vai ovatko pohjoisamerikkalaiset vahvempia vieraalla maaperällä.

Pitää kuitenkin muistaa että edellä mainitut jääkiekon MM-kertoimet tulevat vielä elämään, kun vedonlyöjät saavat lisätietoa joukkueiden kokoonpanoista. Lisäksi voittajavedot ovat pelattavissa myös kesken turnauksen.

Jääkiekon MM-kertoimet 2023

Jääkiekon MM kertoimet 2023
Löydät alta parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisoihin 2023.

Tuottavien urheiluvetojen perustana on mahdollisimman korkeat kertoimet ja siksi esittelemme tällä sivulla parhaat kertoimet Suomen MM-otteluihin.

Olemme tarkistaneet kertoimet 24.5. ja juuri nyt jääkiekon MM 2023 kertoimet ovat tarjolla Suomen lohkovaiheen. Katso myös jääkiekon MM-voittajakertoimet tästä.

Tarjolla on kisojen aikana myös huikeita kerroinbuusteja. Viime vuoden MM-kisoissa Leijonien kultamitalille sai buustatun 100.00 kertoimen, joka palauttikin rahat takasiin jopa 100-kertaisina.

Juuri nyt paras etu MM-kisa vedonlyöntiin on 25 € riskitön veto Winning.io -sivustolla. Klikkaa alla olevasta kuvasta ja nappaa etu tallettamalla koodilla RiskFreebet. Tai lue tarkat ohjeet MM-vedonlyöntiosiosta.

Käytä riskitön veto jääkiekon MM-kisoihin
Klikkaa kuvasta ja lunasta etu tallettamalla koodilla: RiskFreebet

Löydät alta kaikki Suomen kertoimet ottelukohtaisesti, ja tästä MM-kisojen voittajakertoimet. Voittajaa pystyy veikkaamaan kisojen edetessä. Ja juuri nyt ennen turnauksen alkua Suomelle saa 3.80 kertoimen kisojen voitosta, mutta myös korotettuja kertoimia on tarjolla.

Monet vedonlyöntiyhtiöt ovat aiempina vuosina tarjonneet korotettuja MM-kisa kertoimia ja näin uskomme tapahtuvan myös tänä vuonna. Pidämme silmä ja korvat avoinna ja esittelemme tässä osiossa muutkin korotetut Suomi-kertoimet.

Katso Jääkiekon MM 2023 otteluohjelma alapuolelta ja nappaa parhaat MM-kisa kertoimet Suomen voitolle tai vaikka Ruotsin.

Suomi - USA kertoimet 12.5.2023

Leijonien turnaus alkaa kutkuttavalla Suomi-USA ottelulla, jossa Leijonat pääsevät välittömästi kunnon testiin. Kertoimien valossa Suomi lähtee otteluun suurena suosikkina, mutta turnauksen alkuvaiheessa mitä vaan voi sattua.

Alta näet muutamat kertoimet otteluun ja mahdollisesti kumppaneidemme tarjoamat korotetut MM-kisa kertoimet.

Perjantai 12.5.2023 Klo 16:20 – Jääkiekon MM: Suomi – USA

Kertoimet: Suomi – USA (päivitetty 12.5.)

Sivusto1X2
BetNFlix1.644.334.33
iBet1.614.804.60
Rabona1.644.334.33
Winning1.604.514.66

Saksa - Suomi - kertoimet 13.5.2023

Saksa on kiusannut isoja maita jääkiekon MM-kisoissa viime vuosina ja on osoittanut pystyvänsä haastamaan kenet tahansa. Siksi on jännittävää nähdä millaisen taisteluilmeen maa tuo kaukaloon MM-kisoissa 2023. Bonuskoodit kuitenkin uskoo että Suomi ottaa tästä ottelusta voiton näytöstyyliin.

Suomi vs Saksa kertoimet eivät yllätä. Leijonat lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina. Lisäämme tähän tarkat kertoimet sitä mukaa kun niitä julkaistaan. Juuri nyt paras kerroin Suomelle on 1.25.

Lauantai 13.5.2023 Klo 20:20 – Jääkiekon MM: Saksa – Suomi

Kertoimet: Saksa – Suomi (päivitetty 13.5.)

Sivusto1 (Saksa)X (Tasapeli)2 (Suomi)
GGbet7.905.701.35
iBet8.155.951.33
BetNFlix8.505.661.30
Rabona8.505.661.30
Winning8.415.521.30

Suomi - Ruotsi kertoimet 15.5.2023

Ruotsi on Leijonien rakas arkkivihollinen. Näitä otteluita fanit odottavat kuin kuuta nousevaa, vaikka kyse olisikin vielä alkusarjasta. Luvassa on jälleen erittäin kutkuttava ottelu, jossa mitä vaan voi tapahtua. Alta näet otoksen Suomi-Ruotsi kertoimista.

Maanantai 15.5.2023 Klo 20:20 – Jääkiekon MM: Suomi – Ruotsi

Kertoimet: Suomi – Ruotsi (päivitetty 15.5.)

Sivusto1 (Suomi)X (Tasapeli)2 (Ruotsi)
GGbet2.303.082.80
iBet2.294.102.70
BetNFlix2.284.002.75
Rabona2.284.002.75
Winning2.253.882.72

Suomi - Ranska kertoimet 17.5.2023

Suomi – Ranska -ottelu pitäisi olla Leijonille kuin harjoitusottelu ja tätä näkemystä tukee myös jääkiekon MM 2023 kertoimet. Lue Bonuskoodien kattava ennakko lähempänä ottelua.

Leijonat on kertoimien valossa lähes varma voittaja tässä ottelussa, mutta mitään ohipeliä ei ole varaa ottaa. Odotamme Suomelta nousujohteista ottelua, jossa myös yllättävät nimet voivat nousta tulostaululle.

Keskiviikko 17.5.2023 klo 20:20 Suomi – Ranska

Kertoimet: Suomi – Ranska – varsinainen peliaika (päivitetty 17.5.).

Sivusto1 (Suomi)X (Tasapeli)2 (Ranska)
BetNFlix1.0611.0031.00
Winning1.0610.5228.29
GGbet1.0614.0029.00
iBet1.0811.5030.00
Rabona1.0611.0031.00

Kertoimet: Suomi – Ranska – Jatkoaika ja RL-kisa mukaanlukien (päivitetty 17.5.).

SivustoSuomiRanska
BetNFlix1.0314.00
Winning1.0210.50
GGbet1.0214.00
iBet1.0218.00
Rabona1.0314.00

Suomi - Unkari kertoimet 19.5.2023

Unkari ei ole jääkiekon suurmaa, eikä heidän pitäisi pystyä haastamaan Leijonia toden teolla. Odotamme että Suomi laittaa tässä ottelussa ilotulituksen käyntiin ja aloittaa fanien juhlat perjantai-iltana.

Alta näet nopeasti kertoimet varsinaiselle peliajalle, joita emme suosittele pelaamaan. Kannattaa keskittyä mielummin muihin vetoihin, joita tulemme esittelemään ottelukohtaisessa ennakossa lähempänä sen alkua.

Perjantai 19.5.2023 klo 16:20 Unkari – Suomi

Kertoimet: Unkari – Suomi – Varsinainen peliaika (päivitetty 19.5.).

Sivusto1 (Unkari)X (Tasapeli)2 (Suomi)
BetNFlix61.0018.001.01
Winning63.5015.951.01
GGbet35.0019.001.03
iBet65.0035.00
Rabona61.0018.001.01

Suomi - Itävalta kertoimet 20.5.2023

Itävallan ei odoteta ottavan isoja päänahkoja jääkiekon MM-kisoissa 2023. Vielä vähemmän me Bonuskoodeilla odotamme että näin tapahtuu Leijonia vastaan. Eiköhän tämä ottelu pääty Suomen voittoon näytöstyyliin. Alta näet myös muutamat kertoimet peliin.

Sunnuntai 20.5.2023 klo 16:20 Itävalta – Suomi

Kertoimet: Itävalta – Suomi (päivitetty 19.5.).

Sivusto1X2
BetNFlix36.0012.001.05
GGbet33.0015.001.05
Rabona36.0012.001.05
Winning29.8510.351.04
iBet35.0014.001.06

Suomi - Tanska kertoimet 23.05.2023

Jääkiekon MM kisojen 2023 alkulohkon viimeisessä ottelussa Suomea vastaan asettuu etelänaapuri Tanska. Jalkapallossa Suomi on tottunut lähtemään haastajana näiden maiden välisiin kohtaamisiin, mutta jääkiekossa on toinen ääni kellossa. 

MM turnauksessa peli-ilmeen tulisi olla nousujohteinen ja alkusarjan viimeisen ottelun pitäisi olla se paras. Lisää jännitystä nappaamalla kiinni Suomi – Tsekki kertoimet, joita löydät alapuolelta.

Tiistai 23.05.2023 klo 20:20 Suomi – Tanska

Kertoimet: Suomi – Tanska (päivitetty 23.5.).

Sivusto:Suomi (1)Tasapeli (X)Tanska(2)
iBet1.296.209.20
Winning1.265.949.18
BetNFlix
GGbet1.286.408.50
Rabona

Kertoimet: Suomi – Tanska – Jatkoaika ja RL-kisa mukaanlukien (päivitetty 23.5.).

SivustoSuomiTanska
Winning1.145.15
iBet1.155.80

Kertoimet: Suomi – Tanska – Maaleja yli/alle 4.5 – varsinainen peliaika (päivitetty 23.5.).

SivustoYli 4.5 maaliaAlle 4.5 maalia
Winning1.622.17

Tässä MM-kisojen otteluohjelma Suomen osalta:

 • Pe 12.05. klo 20:20 Suomi – USA
 • La 13.05. klo 20:20 Saksa – Suomi
 • Ma 15.05. klo 20:20 Suomi – Ruotsi
 • Ke 17.05. klo 20:20 Suomi – Ranska
 • Pe 19.05. klo 16:20 Unkari – Suomi
 • La 20.05. klo 16:20 Itävalta – Suomi
 • Ti 23.05. klo 20:20 Suomi – Tanska

MM-kisojen voittajakertoimet

Jääkiekon MM vpittajakertoimet

Tältä näyttää jääkiekon MM-voittajakertoimet tällä hetkellä. Suomi on yksi MM-kisojen 2023 ennakkosuosikki kertoimien valossa ennen kisojen alkua. Ennen kisojen alkua korotettu 5.00 kerroin löytyi Rabonalta ja BankonBetiltä, joiden edut löytyvät alta.

Suomen voittajakerroin iBetillä on juuri nyt 5.00, kun kisat ovat edenneet pudotuspeleihin. Toinen suosikki on Sveitsi kertoimella 4.50.

Voittajakertoimet – Jääkiekon MM-kisat 2023: (päivitetty 26.5.).

JoukkueVoittajakerroin
Kanada2.25
USA2.50
Saksa8.00
Latvia11.00
Kerrointen lähde: iBet. Kertoimet tarkistettu 26.5.

Winning.io tarjoaa hyvän uuden bonukset uusille asiakkaille ja kertoimet ovat siellä usein melko lähellä johtavien vedonlyöntisivustojen kertoimia. Nappaa jopa 25 € aidosti riskitön veto ilman kierrätysvaatimuksia.

Talleta 25 € käyttämällä koodia RiskFreebet ja saat riskittömän vedon. Jos veto ei voita saat rahasi takaisin. Jos voitat, maksetaan ne käteisenä. Löydät edun sekä lisää bonuksia seuraavasta kappaleesta.

Mille joukkueelle sinun MM-jääkiekko voittajaveto menee? Leijonille tietenkin!

Vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin

Parhaat vedonlyöntibonukst jääkiekon MM kisoihin

Haluatko tienata ilmaisia vetoja, voitonkorotuksia ja muita palkintoja? Esittelemme tällä osiolla parhaat vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin 2023.

Alla Bonuskoodien suosikkitarjoukset MM-kisoihin, niin aloittelevalle vedonlyöjälle kuin kokeneemmalle konkarille. Ota lisää ilmaisvetoja joka päivä XLBetillä, nappaa Betstron 30 € ilmaisveto tai Winning.io:n 25 € riskitön veto.

XLBetin tarjous toimii näin:

xlbet jaakiekon mm ilmaisvedot
 1. Siirry XLBet sivustolle tästä
 2. Talleta ja pelaa vähintään 25 € veto Jääkiekon MM prematch kohteisiin
 3. Saa joko 10%, 15% tai 20% ilmaisvedon asetetusta panoksesta
 4. Ilmaisvedon voi saada joka päivä 12.5 – 28.5.2023 MM-kisojen ajan

Tärkeimmät ehdot: Vedossa pitää olla vähintään kaksi kohdetta joiden yhteiskerroin on vähintään 2. Ilmaisveto annetaan tilille aina seuraavana päivänä, maksimissaan yksi ilmaisveto per päivä.

Jotta saat isomman ilmaisvedon vaatii se myös isomman panoksen kohteeseen.

 • Aseta veto 25 € – 100 € tasolla ja saat 10 % ilmaisvedon asettamastasi vedon määrästä
 • Aseta veto 101 € – 250 € tasolla ja saat 15 % ilmaisvedon asettamastasi vedon määrästä
 • Aseta veto 251 € tai enemmän ja saat 15 % ilmaisvedon asettamastasi vedon määrästä

Betstron tarjous toimii näin:

Betstro ilmaisveto Jääkiekon mm-kisat vedonlyöntiin.
 1. Siirry Betstro sivustolle tästä
 2. Tee 30 € talletus ja valitse tarjous Welcome Sports Freebet (jotta saat edun)
 3. Saat 30 € ilmaisvedon heti

Ilmaisveto tulee asettaa vähintään 1.50 kertoimella (lajeissa jääkiekko, jalkapallo, koripallo, lentopallo) ja ilmaisvedon voitoissa on 1x kierrätys.

Winning.io:n tarjous toimii näin:

Käytä riskitön veto jääkiekon MM-kisoihin
 1. Avaa tili Winning.io:lle tästä
 2. Tee 25 € talletus käyttämällä koodia RiskFreebet (jotta saat edun).
 3. Siirry bonuksen aktivointisivulle ja aktivoi bonus
 4. Lyö 25 € riskitön veto
 5. Jos voitat, saat pitää voittosi ilman kierrätystä.
 6. Jos häviät, saat 25 € panoksesi takaisin pelitilille

Tämä etu on voimassa uusille Winning.ion pelaajille. Lue lisää mikä on riskitön veto siitä kertovalta sivulta

Alla ovat kaikki parhaat vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin. Huomaa, että tässä listassa näkyy pääasiassa vedonlyöntisivujen normaalit tarjoukset. Tässä artikkelissa olevat erikoiskertoimet pitää napata juuri niistä linkeistä missä ne on esitelty. Muista katsoa myös kaikki parhaat vedonlyöntibonukset 2023.

Vedonlyönti

Ilmaisvedot

Pay N Play vedonlyönti

 • Jos ensitalletus ei tuplaannu kertaakaan 24h aikana ja häviät rahat, palautetaan hävityt varat
 • Minimitalletus 10 €, maksimietu 25 € talletuksella
 • Toimii myös vedonlyönnissä, mutta vedot pitää asettaa min. 2.00 kertoimella
 • Palauteut varat ovat ilman kierrätystä - K18

Bonusehdot

BONUS Riskitön 25 €

ILMAISKIERROSTA -

 • Lucky vedonlyönnissä on huikea etu
 • Tuplaa saldosi tai saat rahat takasin
 • Pelaa vedonlyöntiä heti
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Talletus + bonus tulee kierrättää 6x yli 2.0 kertoimella 30 päivässä
 • Minimitalletus 10 €, maksimipanos 35 €
 • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • iBet:ltä erinomaiset kertoimet
 • Yksi suosituimmista betsaukseen
 • Ota heti 100% non-sticky bonus
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Kierrätys 10x talletus + bonus vähintään 1.70 kertoimella single-vedot ja 1.50 yhdistelmävedot
 • K18

Bonusehdot

BONUS 200% 60 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • Ninja Casinon vedonlyöntiin iso bonus
 • 200% bonus - talleta 30 € pelaa 90 €
 • Pistä vedot sisään heti Ninjalla
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Talletus + bonus tulee kierrättää 10-kertaisesti yli 1.9 kertoimella
 • Kierrätykseen on varattu 60 vuorokautta
 • Minimitalletus on 20 euroa
 • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • Tuplaa talletus Bethardilla
 • Testaa Zlatanin suosikkisivusto
 • Huikea määrä erilaisia live-kohteita
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Talleta ja panosta väliltä 10 € - 30 € 1.5 kertoimella ja saat saman suuruisen ilmaisvedon
 • Ilmaisveto on voimassa 7 vuorokautta, ilmaisvedon nettovoitto käteisenä
 • Ilmaisvedossa minimikerroin 1.50 singleen, ja 2.00 yhdistelmävetoon
 • K18

Bonusehdot

BONUS 30 € ilmaisveto

ILMAISKIERROSTA -

 • Nappaa jopa 30 € ilmaisveto
 • Aseta veto 1,5 kertoimella
 • Saat talletusta vastaavan ilmaisveto
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Bonus aktivoituu, kun talletus on kierrätetty 1x väh. 1.50 kertoimella
 • Kierrätysvaatimus on 5x (bonus+talletus), max. panos 50 €
 • Bonus kierrätettävä väh. 2.00 yksittäis- tai 1.50 yhdistelmävedoilla
 • Pienin talletus 20 €, ei lunastettavissa Skrill- tai Neteller-talletuksilla, K18

Bonusehdot

BONUS 100% 200 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • Tuplaa talletus Frumzi vedonlyönnissä
 • Lunasta nyt 100% vetobonus 200 € asti
 • Kierrätä talletus 1x & aktivoi bonus
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Minimitalletus bonukselle on 20 euroa
 • Kierrätys tulee suorittaa yli 1,5 kertoimella 5x
 • Kierrätykseen varattu 30 vuorokautta - K18

Bonusehdot

BONUS 100% 200 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • Talleta 200 € - Pelaa 400 €
 • Nappaa myös muut Fezbet edut
 • Nauti hyvistä kampanjoista
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Vedonlyöntibonus tulee kierrättää 5-kertaisesti (talletus + bonus) 2.00 kertoimella
 • Suurin panos kierrätyksen aikana on 50 €
 • Kierrätykseen varattu 30 vuorokautta
 • Bonus aktivoituu kun olet kierrättänyt talletuksen yhden kerran - K18

Bonusehdot

BONUS 100% 200 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • Sportaza tarjoaa laajat vedot
 • Ravimiesten unelma - kokeile itse
 • Tuplaa talletus heti 200 € asti
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Saat bonuksen kun olet panostanut talletuksesi 1x vähintään 1.50 kertoimella
 • Bonuksen kierrätys 5x(talletus+bonus) 2.00 kertoimella (single) ja 1.50 yhdistelmävedot
 • Minimitalletus 20 € ja maksimipanos kierrättäessä 50 €
 • Bonusta ei saa Skrill- ja Neteller-talletuksilla - K18

Bonusehdot

BONUS 100% 200 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • Pistä vedot sisään SlotsPalacella
 • Aloita pelit 100% bonuksella
 • Talletukset nopeasti Zimplerillä
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Bonus + talletus tulee kierrättää 8-kertaisesti yli 1,8 kertoimella
 • Minimitalletus 20 euroa
 • K18

Bonusehdot

BONUS 110% 150 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • b-Bets uniikki 110% bonus vetoihin
 • Pistä vedot sisään isolla bonuksella
 • Nämä huikeat edut vain meiltä
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Minimitalletus bonukselle on 20 euroa
 • Bonus tulee kierrättää 16x vedonlyönnissä
 • Kierrätykseen on varattu 60 vuorokautta
 • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • Simple vetoihin 100% non-sticky bonus
 • Kokeile vedonlyöntiä nyt
 • Pistä sivusto testiin heti
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Koodilla BONUS400 saat 100% 300€ asti kasinolle ja 100€ asti vedonlyöntiin
 • Esim talleta 100 €, saat 100 € kasinoon ja 100 € vedonlyöntiin
 • Minimitalletus 10 €, casinolla kierrätys 35x bonus, vedonlyönnissä 4x bonus
 • Suurin panos kierrätyksen aikana kasinolla 5 € - K18

Bonusehdot

BONUS 100% 400 € asti

ILMAISKIERROSTA 100

 • Mozzartilta 100% kasinoon ja vetoihin
 • Käytännön 200% - myös 100 kierrosta
 • Ja 20 € ilmaisveto + 25% cashback
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Suurin panos kierrätyksen aikana on 50 euroa
 • Minimitalletus on 20 euroa
 • Kierrätys tulee suorittaa 5-kertaisesti (talletus + bonus) yli 1,5 kertoimella
 • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 200 € asti

ILMAISKIERROSTA -

 • Powbet tarjoaa hyviä etuja
 • Tuplaa talletus heti 200 € asti
 • Viikoittainen 10% käteispalautus
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Jos ensimmäinen 20 € - 50 € veto ei voita, saat saman suuruisen riskittömän vedon
 • Ensimmäisen vedon minimikerroin 1.70 (single), 2.50 (yhdistelmä)
 • Riskitön veto annetaan KYC-tarkistuksen jälkeen, pyydä asiakaspalvelusta
 • Saat pitää nettovoiton, maksimivoitto riskittömällä vedolla 100 € - K18

Bonusehdot

BONUS 50 € veto

ILMAISKIERROSTA -

 • Nappaa Yonibet riskitön veto
 • Jos veto ei osu, saat riskittömän vedon
 • Ota sivusto testiin nyt
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
 • Jos ensimmäinen 20 € - 50 € veto ei voita, saat saman suuruisen riskittömän vedon
 • Ensimmäisen vedon minimikerroin 1.70 (single), 2.50 (yhdistelmä)
 • Riskitön veto annetaan KYC-tarkistuksen jälkeen, pyydä asiakaspalvelusta
 • Saat pitää nettovoiton, maksimivoitto riskittömällä vedolla 100 € - K18

Bonusehdot

BONUS 50 € veto

ILMAISKIERROSTA -

 • Casinozer tarjoaa riskitömän vedon
 • Jos veto ei osu, saat riskittömän vedon
 • Laita betsit sisään heti
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot

Kampanjoita julkistetaan jatkuvasti MM-kisojen aikana, joten kannattaa pysyä kuulolla. Voit käyttää useamman eri vedonlyöntisivuston tarjouksia, saadaksesi kaiken irti jokaisesta vedostasi. Jo tuttujen nettikasinoiden lisäksi pelitili kannattaa avata ainakin näille pienemmille sivustoille tarjouksien varalta.

Klikkaa alta sivustojen arvosteluihin, löydät sieltä erilliset osiot vedonlyöntibonuksille. Tai klikkaa yllä olevasta vedonlyöntibonuksesta suoraan avaamaan tili ja lunastamaan bonus.

 • Winning – 25 € riskitön veto
 • LuckyCasino – 25 € riskitön veto
 • iBet – 100% bonus 150 € asti
 • Betstro – 100% bonus (tai tästä artikkelistä 30 € ilmaisveto)

Näille sivustoille tilin avaaminen kannattaa tehdä jo nyt siitä syystä, että juuri nämä mainitut sivustot tulevat lähettämään paljon tarjouksia ennen kisoja sähköpostiisi. Näin varmistut siitä, että saat loistavia bonuksia ennen kisoja sekä niiden aikana.

Moni yllä olevista sivustoista toimii myös Pay N Play:nä, löydät täältä kaikki Pay N Play vedonlyöntisivustot.

Jääkiekon MM-kisat tietopaketti - Mitä, missä, milloin

Jääkiekon MM-kisat 2023 pelataan 12. – 28. toukokuuta Suomessa ja Latviassa. Otteluita pelataan sekä Tampereella että Riiassa. Leijonafanien otteluiden seuraaminen on tehty helpoksi, sillä Suomi pelaa kaikki ottelunsa Nokia Areenalla Tampereella.

Kisojen lipunmyynti käy kuumana ja odotamme että ainakin Leijonien peleissä nähdään loppuunmyyty Nokia Areena. Faneille on järjestetty monenlaista tapahtumaa myös hallin ulkopuolla viime vuoden tapaan.

Näin saat liput MM- finaaliin. iBet Casinolla on 23.5. asti Jääkiekon MM- pistekisa, jossa 20:lle parhaiten pisteitä saaville on palkintoja. Kolme parasta pisteitä saanutta voittaa kukin kaksi lippua MM- finaaliin.

Nautit jääkiekon MM 2023 kisoista sitten paikan päällä tai kisastudiossa missä tahansa muualla, lisää turnauksen jännitystä hyödyntämällä MM 2023 vedonlyönti kertoimet.

Kaikki varmasti muistavat kevään 2022 kultajuhlat, jotka laittoivat suihkulähteet jälleen koville ympäri maan. Vieläkö viime vuosien Leijonaikoni Mörkö on mukana kisoissa, vai nähdäänkö mies vaan katsomon puolella? Seuraa tapahtumia ja virittäydy tunnelmaan MM-kisa vedonlyönnillä.

Edellisissä MM-kotikisoissa Leijonat ylsivät urotekoon ja aina Maailmanmestaruuteen asti. Finaalissa taipui Kanada, kun Sakari Manninen räjäytti kotiyleisön jatkoerässä ajassa 66:42. 

Pronssia nappasi Tsekki peitoten Yhdysvallat lähes koripallolukemiin päättyneessä ottelussa 8-4. Jääkiekon MM-kisoihin osallistuu 16 maata, jotka on jaettu kahteen alkulohkoon. Suomen A-lohko pelaa ottelunsa Tampereella Nokia Areenalla ja B-lohko mittelee Latviassa, Riiassa Riika-areenalla.

Jääkiekon MM-kisojen lohkot, joukkueet ja pisteet:
A-lohko:

JoukkueOttelutVoitotVoitot
(JA/RL)
Tappiot
(JA/RL)
TappiotMaalit
(T:P)
Pisteet
Yhdysvallat7610034:820
Ruotsi7511026:718
Suomi7501128:1516
Saksa7400327:1612
Tanska7210419:268
Ranska7012410:314
Itävalta7011511:273
Unkari7011512:373
B-lohko:
JoukkueOttelutVoitotVoitot
(JA/RL)
Tappiot
(JA/RL)
TappiotMaalit
(T:P)
Pisteet
Sveitsi7601029:1019
Kanada7411125:1515
Latvia7320221:1713
Tsekki7401222:1613
Slovakia7302215:1511
Kazakstan7120414:317
Norja711149:176
Slovenia700079:270

Alkusarja - Jääkiekon MM 2023 otteluohjelma ja televisiointi ja tulokset

Jääkiekon MM-kisat ja alkusarja alkavat Suomi-USA -ottelulla. Leijonien kotikisojen ensimmäistä ottelua et varmasti halua missata, joten ota aikataulut ylös. Näet kaikki alkusarjaottelut ja televisioinnit alta. Päivitämme myös MM-otteluiden tulokset alle.

MTV3 televisioi ja näyttää kaikki Suomen ottelut Jääkiekon MM-kisoissa 2023. Otteluita voi myös katsoa C More Sport 1 ja 2 kanavilta, joissa näytetään myös muiden maiden otteluita.

Perjantai 12. toukokuuta 2023
16:20 Slovakia – Tsekki 2-3
16:20 Suomi – USA 1-4
20:20 Latvia – Kanada 0-6
20:20 Ruotsi – Saksa 1-0

Lauantai 13. toukokuuta 2023
12:20 Ranska – Itävalta 2-1 (Lisäaika)
12:20 Sveitsi – Slovenia 7-0
16:20 Norja – Kazakstan 3-4 (RL-kisa)
16:20 Unkari – Tanska 1-3
20:20 Saksa – Suomi 3-4
20:20 Slovakia – Latvia 2-1

Sunnuntai 14. toukokuuta 2023
12:20 Slovenia – Kanada 2-5
12:20 USA – Unkari 7-1
16:20 Norja – Sveitsi 0-3
16:20 Ranska – Tanska 3-4 (Lisäaika)
20:20 Ruotsi – Itävalta 5-0
20:20 Tsekki – Kazakstan 5-1

Maanantai 15. toukokuuta 2023
16:20 Saksa – USA 2-3
16:20 Slovakia – Kanada 1-2 (RL-kisa)
20:20 Suomi – Ruotsi 1-2 (RL-kisa)
20:20 Tsekki – Latvia 3-4 (Lisäaika)

Tiistai 16. toukokuuta 2023
16:20 Slovenia – Norja 0-1
16:20 Tanska – Itävalta 6-2
20:20 Ranska – Unkari 2-3 (Lisäaika)
20:20 Sveitsi – Kazakstan 5-0

Keskiviikko 17. toukokuuta 2023
16:20 Latvia – Norja 2-1
16:20 USA – Itävalta 4-1
20:20 Kanada – Kazakstan 5-1
20:20 Suomi – Ranska 5-3

Torstai 18. toukokuuta 2023
16:20 Tsekki – Slovenia 6-2
16:20 Unkari – Ruotsi 1-7
20:20 Sveitsi – Slovakia 4-2
20:20 Tanska – Saksa 4-6

Perjantai 19. toukokuuta 2023
16:20 Latvia – Slovenia 3-2
16:20 Unkari – Suomi 1-7
20:20 Itävalta – Saksa 2-4
20:20 Kazakstan – Slovakia 4-3 (RL-kisa)

Lauantai 20. toukokuuta 2023
12:20 Norja – Tsekki 0-2
12:20 USA – Tanska 3-0
16:20 Itävalta – Suomi 1-3
16:20 Kanada – Sveitsi 2-3
20:20 Kazakstan – Latvia 0-7
20:20 Ruotsi – Ranska 4-0

Sunnuntai 21. toukokuuta 2023
16:20 Saksa – Unkari 7-2
16:20 Slovenia – Slovakia 0-1
20:20 Tsekki – Sveitsi 2-4
20:20 USA – Ranska 9-0

Maanantai 22. toukokuuta 2023
16:20 Kanada – Norja 2-3 (RL-kisa)
16:20 Tanska – Ruotsi 1-4
20:20 Itävalta – Unkari 4-3 (RL-kisa)
20:20 Kazakstan – Slovenia 4-3 (RL-kisa)

Tiistai 23. toukokuuta 2023
12:20 Saksa – Ranska 5-0
12:20 Slovakia – Norja 4-1
16:20 Kanada – Tsekki 3-1
16:20 Ruotsi – USA 3-4 (Lisäaika)
20:20 Suomi – Tanska 7-1
20:20 Sveitsi – Latvia 3-4 (Lisäaika)

Keskiviikkona 24.5.2023 alkusarja on ohi ja joukkueet pitävät välipäivän valmistautuen turnauksen tärkeimpiin otteluihin. Puolivälierät alkavat torstaina 25.5.

Välierät ja puolivälierät - Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma ja televisiointi pudotuspeleihin

Jääkiekon MM-välierät, puolivälierät ja finaali. Katso MM pudotuspeliohjelma ja taulukko
Tässä muistojen vuoksi viime vuoden pudotuspelitaulukko

Esittelemme täällä MM-kisojen puolivälieriin selviytyneet joukkueet ja otteluparit. Nyt alkavat tosipelit, joista vain voittaja menee jatkoon ja häviäjän turnaus päättyy. Alta näet Jääkiekon MM-kisojen puolivälieräottelut, joukkueet ja tulokset. Yllä olevasta MM-kaaviosta näet miten pelit jatkuvat välierissä.

Torstai 25.5.2023:
Puolivälierät – Jääkiekon MM
Puolivälierä 1: Klo 16:20 USA- Tsekki 3-0
Puolivälierä 2: Klo 16:20 Sveitsi- Saksa 1-3
Puolivälierä 3: Klo 20:20 Suomi- Kanada 1-4
Puolivälierä 4: Klo 20:20 Ruotsi- Latvia 1-3

Perjantai 26.5. on välipäivä jatkaville joukkueille, eli lepoa, kevyttä treeniä ja strategian hiomista. Pudonneet joukkueet joko matkustavat kotimaihin tai mahdollisuuksien mukaan jäävät nauttimaan vapaapäivistä muutaman ansaitun oluen kera.

Jatkossa kaikki pelit pelataan Tampereen Nokia Arenalla.

Lauantai 27.5.2023:
Välierät
Välierä 1: Klo 14:20 Kanada- Latvia
Välierä 2: Klo 18:20 USA- Saksa

Finaali ja Pronssiottelu - Jääkiekon MM 2023 kisojen ohjelma ja TV-lähetykset

Sunnuntai 28.5.2023:
Pronssiottelu
Klo 15:20

Finaali
Klo 20:20

Seuraa tästä artikkelista, miten alkulohkojen pelit päättyvät ja millaiset ovat pudotuspeliparit eri vaiheissa. Bonuskoodien tiimi seuraa MM 2023 kisoja ottelu ottelulta ja päivittää uusimmat käänteet heti kun mahdollista.

Leijonat MM-joukkue jääkiekon MM-kisoissa 2023

Leijonien 2023 kisajoukkueen on vahvistunut. Kisoihin saa rekisteröidä yhteensä 22 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia. Kisapassi on leimattu 22 pelaajalle ja kaikille maalivahdeille.

Jukka Jalosen nimeämä MM-joukkue jääkiekon MM-kisoihin 2023 on tämä (päivitetty 22.5.):

Hyökkääjät:

 • 10 Joel Armia, NHL Montreal Canadiens
 • 12 Marko Anttila, SM-liiga Kärpät (Kapteeni)
 • 24 Hannes Björninen, SHL Brynäs IF
 • 29 Ahti Oksanen, SHL IK Oskarshamn
 • 42 Kasperi Kapanen, NHL St. Louis Blues
 • 65 Sakari Manninen, AHL Henderson Silver Knights
 • 70 Teemu Hartikainen, NLA Geneve-Servette
 • 74 Antti Suomela, SHL IK Oskarshamn
 • 76 Jere Sallinen, National League EHC Biel
 • 82 Harri Pesonen, SCL Tigers Langnau
 • 84 Kaapo Kakko, NHL NY Rangers
 • 91 Juho Lammikko, National League ZSC Lions
 • 96 Mikko Rantanen, NHL Colorado Avalanche (Varakapteeni)

Puolustajat:

 • 2 Ville Pokka, SHL Färjestad BK
 • 3 Olli Määttä, NHL Detroit Red Wings (Varakapteeni)
 • 4 Mikko Lehtonen, National League ZSC Lions
 • 6 Niklas Friman, SHL Brynäs IF
 • 23 Nikolas Matinpalo, SM-Liiga Ässät
 • 50 Miika Koivisto,, SHL Växjö Lakers
 • 52 Mikael Seppälä, SM-liiga Tappara
 • 55 Atte Ohtamaa, SM-liiga Kärpät

Maalivahdit:

 • 30 Christian Heljanko, SM-Liiga Tappara
 • 33 Emil Larmi, SHL Växjö Lakers
 • 45 Jussi Olkinuora, SHL Brynäs IF

Johtoryhmä ja valmentaja:

 • Päävalmentaja – Jukka Jalonen
 • General Manager (GM) – Jere Lehtinen
 • Valmentaja – Mikko Manner
 • Valmentaja – Ari-Pekka Selin
 • Maalivahtivalmentaja – Kari Lehtonen
 • Joukkueenjohtaja/tiedottaja – Mika Kortelainen

Huoltoryhmä ja lääkärit:

 • Huoltopäällikkö – Riku Koivunen
 • Huoltopäällikkö – Aki-Petteri Berg
 • Lääkäri – Jammu Öunap
 • Lääkäri – Karl Lindblad
 • Lääkäri – Matti Lehtovirta
 • Lääkäri – Tuomo Naalisvaara
 • Hieroja – Juha Sulin
 • Fysioterapeutti – Tero Tolvanen

Bonuskoodien tiimi seuraa tilanteen kehittymistä korvat höröllään ja paljastamme täällä Suomen virallisen MM-kisajoukkueen ensimmäisten joukossa.

Joukkueeseen nimetään 25 pelaajaa sekä johto- ja huoltoryhmä. Pelaajistosta valitaan kapteeni sekä kaksi varakapteenia.

Viimeiselle valmistavalle leirille osallistuneet pelaajat olivat kaikki potentiaalisia pelaajia lopullisessa kisajoukkueessa. Pelaajien otteita testattiin neljässä harjoitusottelussa (2 kertaa Tanskaa ja 2 kertaa Ruotsia vastaan), sekä Ruotsissa pelattavassa Euro Hockey Tourin viimeisessä turnauksessa 4. – 7.5.2023.

Leijonien ensimmäiselle MM-leiritykselle ja harjoitusotteluihin osallistuivat NHL pelaajista Kasperi Kapanen ja Olli Määttä. Viime vuoden Maailmanmestareista mukana oli muun muassa Marko Anttila, Hannes Björninen, Harri Pesonen, Ville Pokka, Atte Ohtamaa sekä Niklas Friman.

Maalivaihdeiksi harjoitusotteluihin nimettiin Lassi Lehtinen sekä viime vuoden Maailmanmestarivahti Jussi Olkinuora.

Päävalmentaja Jukka Jalonen nimeää lopulta 25 pelaajaa lopulliseen joukkueeseen. Kun kisapassit on leimattu, joukkue on lopullinen eikä lisää pelaajia oteta enää tiimiin.

Jos pidät lisäjännityksestä ja vedonlyönnistä pelejä katsoessa, niin kannattaa tarkistaa Winning-io:n bonus vedonlyöntiin tästä.

Jääkiekon MM-kisojen usein kysytyt kysymykset

Jukka Jalonen vastaa
Jalosen pakista löytyy varmasti vastaus pelaajien kysymyksiin. Alta löydät vastauksia meiltä lukijoiden kysymyksiin.
Milloin jääkiekon MM-kisat pelataan? 🤔

Miesten jääkiekon MM-kisat 2023 pelataan: 12.5.–28.5.2023.

Mistä löytyy parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisat 2023:een? 🤔

Parhaat kertoimet löydät tästä artikkelista, jonne on kasattu myös korotetut kertoimet (seuraa kertoimia turnauksen lähestyessä). Katso parhaat Jääkiekon MM kertoimet tästä.

Mistä voi katsoa jääkiekon MM-kisoja? 🤔

Jääkiekon MM-kisat 2023 televisioi MTV. Voit katsoa Leijonien pelit jääkiekon MM-kisoissa ilmaiseksi MTV3 kanavalta. Myös C More 1 ja 2 kanavat näyttävät kaikki pelit maksullisella palvelullaan.

Lyökö Mörkö sisään 2023 MM-kisoissa?🤔

Marko ”Mörkö” Anttila on mukana MM-kisoissa joten todennäköisesti Mörkö lyö sisään myös tämän vuoden kisoissa.

Kuka on Leijonien kapteeni jääkiekon MM-kisoissa? 🤔

Leijonien kapteenia jääkiekon MM-kisoissa 2023 on Marko Anttila. Varakapteeneina toimivat Olli Määttä ja Mikko Rantanen.

Kuka on Leijonien valmentaja jääkiekon MM-kisoissa? 🤔

Leijonien päävalmentaja 2023 MM-kisoissa on kaikille tuttu Jukka Jalonen.

Osallistuuko Venäjä jääkiekon MM-kisoinin?🤔

Venäjä ei osallistu jääkiekon MM-kisoihin 2023, koska se suljettiin pois kisoista Ukrainan hyökkäyksen takia. Myös Valko-Venäjä suljettiin pois kisoista.

Jos muuten etsit kertoimia juuri alkaneisiin NHL pudotuspeleihin, katso NHL Stanley Cup vedonlyönti ja kertoimet tästä.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 7

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.