Jääkiekon MM-kisat 2024 – Katso kertoimet, vedonlyönti, bonukset ja ohjelma

Jääkiekon MM kisat 2024 ovat alkamaisillaan - Katso parhaat kertoimet MM-kisojen vedonlyöntiin tästä artikkelista
Lue kattava jääkiekon MM-kisat 2024 infopaketti, sekä kertoimet vedonlyöntiin

Jääkiekon MM-kisat 2024 ovat aivan kulman takana ja pian pääsemme taas virittäytymään karnevaalitunnelmaan ja nauttimaan maali-iloittelusta. MM-kisat pelataan 10.–26. toukokuuta 2024 Tshekin Ostravassa ja Prahassa. Leijonat pääsee irti heti kisojen avauspäivänä isäntämaa Tshekkiä vastaan.

Bonuskoodit ei tee tänäkään vuonna poikkeusta, vaan seuraamme tiiviisti Leijonien edesottamuksia ja Jääkiekon MM 2024 kertoimia tässä artikkelissa.

Seuraamalla tätä artikkelia löydät kisojen ajankohtaiset tapahtumat, asiantuntijoidemme arviot ja parhaat jääkiekon MM 2024 kertoimet turnauksen edetessä.

Tästä pääset tärkeimpiin kohtiin:

Seuraa tätä artikkelia ja nappaa kiinni korotetut MM 2024 kertoimet Leijonien otteluihin ja hyödynnä kisojen aikana jaettavat ilmaiset tai riskittömät vedot.

Täältä löydät myös ajankohtaiset jääkiekon MM-kisa kertoimet jokaiseen otteluun sekä asiantuntijoidemme nostamia mielenkiintoisia poimintoja, kuten maalintekijävetoja ja yli/alle vetoja. Seuraa siis yhdessä Bonuskoodien kanssa kuinka pitkälle Leijonat yltää tämän vuoden karkeloissa.

Lähtökohdat jääkiekon MM-kisoihin

Suomi voitti jääkiekon MM-kisat viimeksi vuonna 2019. Tuleeko kultaa vuonna 2024?
Suomi voitti sensaatiomaisesti huikean turnauksen keväällä 2019 ja keväällä 2022.

Leijonien taival katkesi viime vuoden kisoissa katkerasti puolivälierissä, jossa turnauksen ennakkosuosikki Kanada eteni jatkoon luvuin 4-1. Huonolle ei hävitty, sillä Kanada jyräsi MM-turnauksessa lopulta selkeään voittoon ja vaahteranlehdet kruunattiin jääkiekon Maailmanmestariksi vuosimallia 2023 Tampereen Nokia Areenalla.

Tämä vuonna sinivalkoiset kiekkofanit odottavat tottakai revanssia ja kaikki haluavat Leijonien etenevän päätyyn asti jääkiekon MM-kisoissa 2024.

Vuoden 2024 jääkiekon MM-kisat huipentuvat Prahassa, jossa on aiempina vuosina totuttu näkemään suurin joukoin kotimaisia kiekkofaneja Leijonia kannustamassa. Bonuskoodit seuraa riittääkö Leijonien kynnet tänä vuonna aina finaaliin asti.

Leijonille jäi varmasti nälkää viime vuoden aikaisesta pudotuspelitappiosta johtuen ja tänä vuonna tulemme näkemään ärsytetyn ja nälkäisen leijonalauman. Päävalmentajana jatkaa ehkä viimeistä vuottaan Jukka Jalonen, jonka ammattitaitoa ei tarvitse kyseenalaistaa.

Nyt myös koronapandemia on viimein täysin unohdettu, mikä helpottaa kisoihin matkustamista ja karanteenikäytäntöjä. Tämä varmasti auttaa osaltaan saamaan vahvuuteen edellisvuosia enemmän NHL-vahvistuksia, joten tulossa on erittäin kovatasoinen ja mielenkiintoinen turnaus.

Päivitämme artikkeliin myös Leijonien tulevaa joukkuetta sitä mukaa kun kisapasseja leimataan ja pelaajia varmistuu. Tässä vaiheessa meillä ei vielä ole tietoa lopullisesta Leijonajoukkueesta, mutta esittelemme viimeisimpiä EHT-turnauksessa esiintyneitä pelaajia.

Katso täältä päivitetty Leijonien joukkue-listaus.

Ennen kuin joukkue on julkistettu, voimme toki spekuloida mahdollisilla vahvistuksilla. NHL-pelaajista tiedämme että varmuudella ulkona on ainakin Patrik Laine, joka on ollut ulkona joukkueensa kokoonpanosta viime kuukaudet henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Epävarmoja ovat myös erinomaisessa vireessä olevan Florida Panthersin suomalaiset Aleksander Barkov ja Anton Lundell, sillä uskomme kissalauman jatkavan pelejään NHL:n pudotuspeleissä. Samasta syystä on epätodennäköistä että Carolinan tähtipelaajat Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi ehtisivät MM-kisakoneeseen.

Sen sijaan Leijoniin voisi olla tyrkyllä esimerkiksi sensaatiokautta Arizonassa pelaava Matias Maccelli ja aiempien vuosien ikoninen Leijonatähti, San Jose Sharksissa kiekkoileva Mikael Granlund.

Maalivahdeista todennäköisin vahvistus on tällä hetkellä Buffalossa loistavia otteita esittänyt UPL, eli Ukko-Pekka Luukkonen. Toinen huippuvahti Juuse Saros on tätä kirjoittaessa nostamassa joukkuettaan mukaan pudotuspeleihin.

Kisojen lähestyessä raportoimme tässä artikkelissa myös muiden maiden kirkkaimmat NHL-vahvistukset, mutta vielä tällä hetkellä niitä on turha spekuloida.

Jääkiekon MM-kertoimet nostavat meidän kiekkofanien odotuksia entisestään. Suomi on kertoimien valossa nostettu ennakkosuosikki Kanadan (kerroin 4.00) ykköshaastajaksi kertoimella 4.35.

Leijonia heikommalla kertoimella ennakkospekulaatioissa ovat esimerkiksi Ruotsi (5.60 @ XLBet), isäntämaa Tshekki (6.50) ja Yhdysvallat (8.10). Päivitämme kertoimia tuttuun tapaan turnauksen lähestyessä.

Uusina maina turnaukseen mukaan nousevat Puola (voittajakerroin 500) ja Iso-Britannia (500), joiden mahdollisuuksiin ei kiekkokansa kuitenkaan. Venäjä ja Valko-Venäjä ovat edelleen suljettuina pois jääkiekon MM-kisoista.

Edellämainitut kertoimet tulevat elämään kokoonpanojen tarkentuessa ja voittajavetoja voi pelata myös turnauksen aikana, jolloin vedonlyöjillä on jo parempaa tietoa joukkueiden voimasuhteista.

Jääkiekon MM-kertoimet 2024

Jääkiekon MM kertoimet 2024
Löydät alta parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisoihin 2024.

Vedonlyönnissä parhaan tuloksen saavuttaminen vaatii mahdollisimman korkeat kertoimet ja siksi me pyrimme etsimään lukijoillemme parhaat kertoimet Suomen MM-otteluihin.

Ottelukohtaisia kertoimia ei ole vielä julkaistu, mutta niitä odottaessa voit katsoa jääkiekon MM-voittajakertoimet tästä.

Kumppanisivustomme tarjoavat kisojen aikana myös buustattuja erikoiskertoimia. Aiempina vuosina olemme nähneet muun muassa buustatun 100.00 kertoimen Leijonien MM-kullalle. Myös yksittäisiin otteluihin on tarjottu paljon tavallista korkeampia palautuksia.

Tätä kirjoittaessa paras etu MM-kisa vedonlyöntiin on XLBetin tervetulotarjous, joka tuo sinulle jopa 100 € edestä ilmaisvetoja kiekkovedonlyöntiä buustaamaan. Lue lisää tästä ja muista tarjouksistamme MM-vedonlyöntiosiosta.

Jääkiekon MM 2024 otteluohjelma on esiteltynä kokonaisuudessaan alapuolella. Sitä seuraamalla pääset nappaamaan parhaat MM-kisa kertoimet Suomen voitolle ja tietysti myös muille joukkueille.

Suomi - Tshekki kertoimet 10.5.2024

Leijonien turnaus käynnistyy erinomaisella jännitysnäytelmällä, kun vastaan tulee kotiluolassaan varmasti hurmoksessa esiintyvä Tshekki. Tshekki – Suomi ottelu avaa molempien maiden turnauksen vauhdikkaasti ja se toimii samalla hyvänä mittarina joukkueiden tasosta.

Ottelukertoimia ei ole vielä julkaistu, mutta Bonuskoodien asiantuntijoiden mukaan Suomi lähtee otteluun suosikkina. Tasoero ei kuitenkaan ole järin suuri ja Tshekin kerrointa pienentää kotiyleisön tarjoama etu. Siksi uskomme että Suomi – Tshekki kerroin Leijonien voitolle tulee olemaan pelattava.

Alta näet muutamat kertoimet otteluun ja mahdollisesti kumppaneidemme tarjoamat korotetut MM-kisa kertoimet, joita päivitämme ottelun lähestyessä.

Perjantai 10.5.2024 Klo 21:20 – Jääkiekon MM: Tshekki – Suomi

Kertoimet: Tshekki – Suomi (päivitetty 18.3.)

Sivusto1 (Tshekki)X (Tasapeli)2 (Suomi)
BetNFlix
iBet
Rabona

Suomi - Iso-Britannia kertoimet 12.5.2024

Iso-Britannian pitäisi ennakkoasetelmien perusteella olla pelkkä suupala Leijonille. Tähän otteluun toivomme maali-iloittelua laajalla rintamalla ainakin vastustajan päädyssä.

Suomi vs Iso-Britannia kertoimet eivät tarjoa kummoista tuottoa Leijonian voitolla. Leijonat on vedonlyöjien papereissa lähes varma voittaja ottelussa ja siksi korkeampaa kerrointa täytyy hakea tasoitusvedoilla tai yli/alle -vedoilla. Tarkemmat kertoimet löydät alapuolelta lähempänä ottelua.

Sunnuntai 12.5.2024 Klo 13:20 – Jääkiekon MM: Suomi – Iso-Britannia

Kertoimet: Suomi – Iso-Britannia (päivitetty 18.3.)

Sivusto1 (Suomi)X (Tasapeli)2 (Iso-Britannia)
GGbet
iBet
BetNFlix
Rabona

Suomi - Norja kertoimet 13.5.2024

Leijonat saivat hyvät alkulämmöt edellisillan pelissä ja toivottavasti sama tahti jatkuu Norjaa vastaan. Vuonomaan miehillä ei pitäisi olla mahdollisuuksia Leijonia vastaan ja tämän kertovat myös Suomi – Norja kertoimet.

Kuten MM-kisoissa on usein nähty, kaikkea voi yksittäisissä otteluissa sattua, joten Leijonat eivät voi tänäkään iltana nuolaista ennen kuin tipahtaa. Tarkista parhaat jääkiekon MM Suomi – Norja kertoimet alapuolelta.

Maanantai 13.5.2024 Klo 17:20 – Jääkiekon MM: Norja – Suomi

Kertoimet: Norja – Suomi (päivitetty 18.3.)

Sivusto1 (Norja)X (Tasapeli)2 (Suomi)
GGbet
iBet
BetNFlix
Rabona

Suomi - Itävalta kertoimet 16.5.2024

Alkusarjan neljäs ottelu Suomi – Itävalta ei sekään ennakkoon ajateltuna tarjoa Leijonille päänvaivaa. Itävalta on ennakkoarvioissa rankattu turnauksen kolmen heikoimman maan joukkoon ja samaa kieltä puhuvat myös Suomi – Itävalta kertoimet. Kaiken lisäksi Suomi astelee otteluun hyvin levänneenä.

Leijonien suoralla voitolla ei ole tarjolla kummoista tiliä, vaan Suomen kannattajat joutuvat hakemaan tuottoa lyömällä Leijonille useamman maalin voittoa tai ottelun maalimääriä.

Torstai 16.5.2024 klo 17:20 Suomi – Itävalta

Kertoimet: Suomi – Itävalta – varsinainen peliaika (päivitetty 18.3.).

Sivusto1 (Suomi)X (Tasapeli)2 (Itävalta)
BetNFlix
GGbet
iBet
Rabona

Kertoimet: Suomi – Itävalta: Suomi voittaa vähintään 5 maalilla (-4.5) – (päivitetty 17.5.).

SivustoSuomi -4.5Itävalta +4.5
BetNFlix
GGbet
iBet
Rabona

Suomi - Kanada kertoimet 18.5.2024

Suomi – Kanada MM-ottelu on turnauksen toistaiseksi odotetuin kamppailu meidän kiekkofanien kannalta. Samalla se on toistaiseksi kovin koetinkivi Leijonajoukkueelle ja turnauksen ensimmäinen ottelu johon Suomi lähtee altavastaajana.

Suomi – Kanada kertoimet ovat nimittäin kallellaan Kanadan voitolle. Tarkista ajankohtaiset kertoimet seuraavasta taulukosta ja laita vedot sisään ennen jännittävää kohtaamista.

Lauantai 18.5.2024 klo 17:20 Kanada – Suomi

Kertoimet: Kanada – Suomi – Varsinainen peliaika (päivitetty 18.3.).

Sivusto1 (Kanada)X (Tasapeli)2 (Suomi)
BetNFlix
GGbet
iBet
Rabona

Suomi - Tanska kertoimet 20.5.2024

Tanska on mielenkiintoinen kiekkomaa, jota ei tule aliarvioida jääkiekon MM-kisoissa 2024. Me katsomme tilannetta kuitenkin sinivalkoisten lasien läpi, emmekä usko Leijonien konttaavan tässä ottelussa.

Samoilla linjoilla ovat Suomi – Tanska kertoimet, jotka ennustavat Leijonien voittoa suurella marginaalilla.

Maanantai 20.5.2024 klo 21:20 Suomi – Tanska

Kertoimet: Suomi – Tanska (päivitetty 18.3.).

Sivusto1 (Suomi)X (Tasapeli)2 (Tanska)
BetNFlix
GGbet
Rabona
iBet

Suomi - Sveitsi kertoimet 21.05.2024

Jääkiekon MM kisojen 2024 alkulohko päättyy Leijonien osalta kellonvalmistajamaa Sveitsiä vastaan. Vaikka Sveitsin pääsarja on viime vuosina nostanut tasoaan huimasti, johtuu se pääasiassa ulkomaisista pelaajista.

Sveitsin oma maajoukkue ei vielä ole kirinyt kiinni suurten maiden etumatkaa ja Leijonat onkin ennakkosuosikki ottelussa.

Toivomme Suomelta hyvää viimeistä alkusarjan ottelua, mikä siivittäisi itseluottamuksen korkealle tasolle pudotuspelejä ajatellen. Jos uskot Leijonien pistävän kaiken peliin, nappaa alapuolelta Suomi – Sveitsi kertoimet ja panosta rahasi Suomen voitolle.

Tiistai 21.05.2024 klo 21:20 Suomi – Sveitsi

Kertoimet: Suomi – Sveitsi (päivitetty 18.3.).

Sivusto:1 (Suomi)X (Tasapeli)2 (Sveitsi)
iBet
BetNFlix
GGbet
Rabona

Kertoimet: Suomi – Sveitsi: Suomi voittaa vähintään 2 maalilla (päivitetty 18.3.).

SivustoSuomi -1.5Sveitsi +1.5
iBet

Kertoimet: Suomi – Sveitsi – Maaleja yli/alle 5.5 – varsinainen peliaika (päivitetty 18.3.).

SivustoYli 5.5 maaliaAlle 5.5 maalia
iBet

Tässä MM-kisojen otteluohjelma Suomen osalta:

  • Pe 10.05. klo 21:20 Tshekki – Suomi
  • Su 12.05. klo 13:20 Suomi – Iso-Britannia
  • Ma 13.05. klo 27:20 Norja – Suomi
  • To 16.05. klo 17:20 Suomi – Itävalta
  • La 18.05. klo 17:20 Kanada – Suomi
  • Ma 20.05. klo 21:20 Suomi – Tanska
  • Ti 21.05. klo 21:20 Suomi – Sveitsi

MM-kisojen voittajakertoimet

Jääkiekon MM voittajakertoimet

Tästä osiosta löydät korkeimmat jääkiekon MM-voittajakertoimet tällä hetkellä. Kun kisojen alkuun on vielä yli kuukausi, vedonlyöjät pitävät suosikkina hallitsevaa mestaria Kanadaa ja Suomi on kertoimissa heti seuraavaksi vahvin.

Hyödynnä ylimääräistä pelirahaa MM-kisojen vedonlyöntiin meidän kumppanisivustoiltamme Rabonalta ja BankonBetiltä, joiden tarjoukset löydät alapuolelta.

Korkein kerroin Suomen Maailmanmestaruudelle on iBetin vedonlyönnissä 5.50 ja XL Betillä 4.35. Kanadalle tarjotaan kerrointa 3.85 (XLBet).

Voittajakertoimet – Jääkiekon MM-kisat 2024: (päivitetty 18.3.).

JoukkueVoittajakerroin
Kanada3.00
Suomi5.50
Ruotsi6.00
Tshekki7.00
Sveitsi8.00
USA11.00
Saksa21.00
Slovakia26.00
Latvia51.00
Tanska101.00
Norja251.00
Ranska251.00
Kazakstan251.00
Itävalta501.00
Iso-Britannia1001.00
Puola1001.00
Kerrointen lähde: iBet. Kertoimet tarkistettu 18.3.

Ota suurin ilo irti kertoimista tukemalla vedonlyöntiä vaikkapa näillä ilmaisvedoilla:

Mikä on sinun mielestäsi tuottoisin MM-jääkiekko voittajaveto? Bonuskoodien panokset menevät tietenkin Leijonille!

Vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin

Parhaat vedonlyöntibonukst jääkiekon MM kisoihin

Haluatko tienata ilmaisia vetoja, voitonkorotuksia ja muita palkintoja? Esittelemme tällä osiolla parhaat vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin 2024.

Alla Bonuskoodien suosikkitarjoukset MM-kisoihin, niin aloittelevalle vedonlyöjälle kuin kokeneemmalle konkarille. Ota XLBetiltä jopa viisi ilmaisvetoa, nappaa Betstron 30 € ilmaisveto tai 21Redin 25 € ilmaisveto.

XLBetin tarjous toimii näin:

xlbet jaakiekon mm ilmaisvedot
  1. Siirry XLBet sivustolle tästä
  2. Talleta ja lyö vetoa vähintään kertoimella 1.50
  3. Saat vetosi arvoisen ilmaisvedon (max. 20 €)
  4. Voit toistaa saman vielä neljästi ja hankkia ilmaisvetoja yhteensä 100 € edestä

Tärkeimmät ehdot: Ilmaisveto lisätään pelitilillesi 72 tunnin kuluessa oman vetosi ratkettua ja se on käytettävä 7 vuorokauden kuluessa. Ilmaisen vedon voi lyödä mihin tahansa kohteeseen. Ilmaisvedoilla saadut voitot ovat käteistä, eivätkä siis sisällä minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia.

Betstron tarjous toimii näin:

Betstro ilmaisveto Jääkiekon mm-kisat vedonlyöntiin.
  1. Siirry Betstro sivustolle tästä
  2. Tee 30 € talletus ja valitse tarjous Welcome Sports Freebet (jotta saat edun)
  3. Saat 30 € ilmaisvedon heti

Ilmaisveto tulee asettaa vähintään 1.50 kertoimella (lajeissa jääkiekko, jalkapallo, koripallo, lentopallo) ja ilmaisvedon voitoissa on 1x kierrätys.

21Red-tarjous toimii näin:

21Red tarjoaa urheilun tervetulotarjouksena ilmaisvedon.
  1. Avaa tili 21Redille tästä
  2. Rekisteröidy ja siirry tekemään ensimmäinen talletuksesi
  3. Valitse pudotusvalikosta Urheilu-Tervetuliaisilmaisveto ja suorita talletus loppuun
  4. Ilmaisveto hyvitetään pelitilillesi saman tien

Tämä etu on voimassa vain uusille Red21:n pelaajille. Suurin mahdollinen ilmaisveto on 25 €, jonka saat 25 € tallettamalla. Huom! Jos hyödynnät pelisivuston tarjoamaa Pay N Play -talletusta, on ilmaisvedon maksimisumma 20 €, joten myös talletuksen on oltava 20 €.

Ilmaisvetojen ohessa erinomainen tarjous veikkaajille on riskitön veto, josta voit luke lisää kertovalta sivulta.

Alla ovat kaikki parhaat vedonlyöntibonukset jääkiekon MM-kisoihin. Huomaa, että tässä listassa näkyy pääasiassa vedonlyöntisivujen normaalit tarjoukset. Tässä artikkelissa olevat erikoiskertoimet pitää napata juuri niistä linkeistä missä ne on esitelty. Muista katsoa myös kaikki parhaat vedonlyöntibonukset 2024.

Vedonlyönti
Ilmaisvedot
Pay N Play vedonlyönti
  • Talletus + bonus tulee kierrättää 6x yli 2.0 kertoimella 30 päivässä
  • Minimitalletus 10 €, maksimipanos 35 €
  • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • iBet:ltä erinomaiset kertoimet
  • Yksi suosituimmista betsaukseen
  • Ota heti 100% non-sticky bonus
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Minimitalletus bonuksen lunastamiseksi on 10 €
  • Kierrätysvaatimus on 5x (bonus+talletus), vähintään 1.50 kertoimella
  • Järjestelmävedot eivät osallistu kierrätykseen
  • Ei lunastettavissa Skrill- tai Neteller-talletuksilla, K18

Bonusehdot

BONUS 100% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Laita betsit sisään Novibetilla
  • Saat 100% bonuksen 100 € saakka
  • Paljon talletustapoja, mm. Trustly
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Vähimmäistalletus urheilubonuksen lunastamiseksi on 25 €
  • Kierrätys 5 kertaa (talletus+bonus) vähintään kertoimella 1.50
  • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Ota Jupicasinon 100% veikkausbonus
  • Jatkuvia tarjouksia myös kasinolle
  • Talleta bittirahaa ja poimi bonuksia
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Kierrätys non-sticky bonuksella 8x (bonus)
  • Vedot tulee asettaa vähintään 1.80 kertoimella, 30 päivän sisällä
  • Minimitalletus 20 €
  • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Budsino vedonlyönti on avattu
  • Tuplaa talletus nyt jopa 100 € asti
  • Välittömät talletukset Zimplerillä
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Talleta ja aseta ensimmäinen veto vähintään kertoimella 1.50
  • Saat vetosi arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin sisällä ensimmäisen vedon ratkettua
  • Ilmaisveto toimii kaikissa lajeissa ja kohteissa, poislukien Cash Out -kohteet
  • Ilmaisveto on käytettävä 7 päivän kuluessa - K18

Bonusehdot

BONUS 20 € ilmaisveto

ILMAISKIERROSTA -

  • Ensitalletuksella 20€ ilmaisveto
  • Mahdollisuus napata 4 ilmaisvetoa lisää
  • Ja betsit toki sisään pikana!
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Aktivoi vetobonus talletuksen yhteydessä, kierrätysvaatimus 10x bonus
  • Kierrätys min. 3 kohteen yhdistelmillä, vetokohteet vähintään 1.50 kertoimella
  • Maksimivoitto 1x lunastettu bonus, minimitalletus 10 €
  • K18

Bonusehdot

BONUS 150% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Testaa Monro Casinon vedonlyönti nyt
  • Ota alkuun 150% vetobonus 100 € asti
  • Iso valikoima erilaisia vetotyyppejä
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Kierrätys non-sticky bonuksella 7x (bonus)
  • Vedot tulee asettaa vähintään 1.85 kertoimella, 7 päivän sisällä
  • Minimitalletus 20 €, maksimivoitto 10x bonus
  • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 300 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Ota harvinainen Jet10 non-sticky bonus
  • Tuplaa talletus nyt jopa 300 € asti
  • Brite-maksuilla vedot sisään pikana
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Talleta 10 - 100 € ja panosta talletus 5x vähintään 1.5 kertoimella ja saat 100% ilmaisvedon
  • Lyö ilmaisveto vähintään 3 kohteen yhdistelmävetoon
  • Ilmaisvedon voitot maksetaan nettovoittona ja käteisenä
  • Voit lunastaa bonukset Skrill- ja Neteller-talletuksilla - K18

Bonusehdot

BONUS 100 € ilmaisveto

ILMAISKIERROSTA -

  • TonyBet vedonlyönti pieksee monet muut
  • Voita 1 000 € ilmasveto ilmaisvakiosta
  • Nappaa jopa 100 € ilmaisveto
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Valitse joko "Tervetuliaisurheilubonus” tai "Urheilu-tervetuliaisveto"
  • Minimitalletus 20/25€, kierrätys bonuksella 5x (talletus+bonus)
  • Max. panos talletuksen määrä, kierrätys min. 1.5 kertoimen kohteisiin
  • Ilmaisvedon nettovoitto on käteistä - K18

Bonusehdot

BONUS 100% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA 25 € ilmaisveto

  • Testaa nyt FoggyBetin vedonlyönti
  • Valitse 100% bonus tai 25 € ilmaisveto
  • Lunasta etu ensimmäisten joukossa!
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Kierrätys 5x (talletus+bonus), min. 10 € talletus
  • Kierrätykseen lasketaan max. 50 € ratkennutta vetoa kohden
  • Kierrätys vähintään 1.59 kertoimen kohteille
  • Bonus ei saatavilla Neteller, Skrill tai Volt -talletuksilla
  • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 300 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Winsanelta jännitystä vedonlyöntiin
  • Talletuksesi tuplataan 300 € asti
  • Katso myös muut vedonlyöntikampanjat
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Kierrätys 5x (talletus+bonus), min. 25 € talletus
  • Maksimipanos sama kuin tehty talletus bonukselle
  • Kierrätys vähintään 1.50 kertoimen kohteille, K18

Bonusehdot

BONUS 100% 100 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Nappaa hyvä 100% vedonlyöntibonus
  • Parhaat liigat ja vetokohteet tästä
  • Ei rekisteröintiä ja pieni kierrätys
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Lunasta etu vain meidän linkeistä
  • Kierrätysvaatimus on 16x (talletus+bonus)
  • Vedot tulee asettaa vähintään 1.50 kertoimella
  • Maksimivoitto 10x lunastettu bonus, K18

Bonusehdot

BONUS 100% 150 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Winsly: Uniikki tarjous rajoitetun ajan
  • Ota 100% vetobonus 150 € asti tästä
  • Hyödynnä verovapaat, nopeat nostot
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Bonus aktivoituu, kun talletus on kierrätetty 1x väh. 1.50 kertoimella
  • Kierrätysvaatimus on 5x (bonus+talletus), max. panos 50 €
  • Bonus kierrätettävä väh. 2.00 yksittäis- tai 1.50 yhdistelmävedoilla
  • Pienin talletus 20 €, ei lunastettavissa Skrill- tai Neteller-talletuksilla, K18

Bonusehdot

BONUS 100% 200 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Nappaa 100% NovaJackpot vetobonus
  • Tuplaa talletus, myös virtuaaliurheilua
  • Monipuoliset maksutavat, mm. Zimpler
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Pienin talletus vedonlyöntibonuksen saamiseksi on 30 €
  • Kierrätysvaatimus on 5-kertaa talletus + bonus, vähintään 1.5 kertoimella per kohde
  • K18

Bonusehdot

BONUS 100% 200 € asti

ILMAISKIERROSTA -

  • Aloita vedonlyönti 21Bets:llä
  • Heti kättelyssä 100% veikkausbonus
  • Voimassa nyt peräti 200 € asti
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot
  • Aktiiviset vedonlyöjät voivat saada käteispalkintoja
  • Palkinnot ovat satunnaisia, ei kierrätystä
  • K18

Bonusehdot

BONUS -

ILMAISKIERROSTA -

  • Testaa Betti ja jahtaa käteispalkintoja
  • Monipuolinen vedonlyöntivalikoima
  • Talletukset nopeasti omasta pankista
Bonusehdot
Pelaa nyt
Bonusehdot

Kampanjoita julkistetaan jatkuvasti MM-kisojen aikana, joten kannattaa pysyä kuulolla. Voit käyttää useamman eri vedonlyöntisivuston tarjouksia, saadaksesi kaiken irti jokaisesta vedostasi. Jo tuttujen nettikasinoiden lisäksi pelitili kannattaa avata ainakin näille pienemmille sivustoille tarjouksien varalta.

Klikkaa alta sivustojen arvosteluihin, löydät sieltä erilliset osiot vedonlyöntibonuksille. Tai klikkaa yllä olevasta vedonlyöntibonuksesta suoraan avaamaan tili ja lunastamaan bonus.

  • LuckyCasino – 25 € riskitön veto
  • iBet – 100% bonus 150 € asti
  • Betstro – 100% bonus (tai tästä artikkelista 30 € ilmaisveto)
  • 21Red – 100% bonus tai 25 € ilmaisveto

Näille sivustoille tilin avaaminen kannattaa tehdä jo nyt siitä syystä, että juuri nämä mainitut sivustot tulevat lähettämään paljon tarjouksia ennen kisoja sähköpostiisi. Näin varmistut siitä, että saat loistavia bonuksia ennen kisoja sekä niiden aikana.

Moni yllä olevista sivustoista toimii myös Pay N Play:nä, löydät täältä kaikki Pay N Play vedonlyöntisivustot.

Jääkiekon MM-kisat tietopaketti - Mitä, missä, milloin

Jääkiekon MM-kisat 2024 järjestetään 10. – 26. toukokuuta Tshekkien Ostravassa ja Prahassa. Tshekit on isännöinyt lätkäkisoja aiemminkin ja tiedämme kokemuksesta että myös Leijonien fanit tulevat löytämään paikan päälle.

Leijonat pelaa kaikki ottelunsa Prahan O2 areenalla, jonka uskomme täyttyvän sinivalkoisista faneista ja Leijonien kannustushuudoista.

Tapahtumaan oli tarjolla lippuja kansainvälisen jääkiekkoliiton arvontojen kautta, jotka ovat jo loppuneet. Tällä hetkellä lippuja on edelleen saatavilla ainakin pudotuspelivaiheeseen.

IIHF:n sivuilta on ostettavissa lippuja esimerkiksi semifinaalipeleihin noin 5 400 Tshekin Korunan eli noin 215 euron hintaan. Bonuskoodit suosittelee ostamaan lippuja vain virallisista lähteistä.

Seurasitpa jääkiekon MM 2024 kisoja sitten paikan päällä tai omassa kisastudiossa, paras tapa lisätä tapahtuman jännitystä on hyödyntää parhaat MM 2024 vedonlyönti kertoimet.

Kuka täyttää Marko “Mörkö” Anttilan isot saappaat tämän vuoden MM-kisoissa? Johdattaako uusi kapteeni Leijonat voittoon hullun lätkäkansan iloksi? Seuraa turnausta ja korota kisastudion tunnelmaa MM-kisa vedonlyönnillä.

Viime vuoden MM-kisoissa Leijonille kävi kylmät jo ensimmäisessä kuolemanottelussa Kanadaa vastaan. Huonolle ei kuitenkaan hävitty sillä punavalkoiset etenivät aina Maailmanmestaruuteen asti.

Finaalissa Kanada kohtasi Saksan, joka onnistui kiusaamaan ennakkosuosikkia ottelun puoliväliin asti johtaen jo 1-2. Lopulta Kanadan laajempi materiaali ja parempi taitotaso astui esiin ja peli kääntyi kolmannen erän aikana vaahteranlehdille.

Pronssi matkasi ennakkoon nähden yllätyksellisesti Latviaan, joka onnistui kukistamaan Yhdysvallat jatkoajalla luvuin 3-4. Vuonna 2023 mitalipelit pelattiin Tampereen Nokia Areenalla.

Jääkiekon MM-kisojen lohkot, joukkueet ja pisteet:
A-lohko:

JoukkueOttelutVoitotVoitot
(JA/RL)
Tappiot
(JA/RL)
TappiotMaalit
(T:P)
Pisteet
Kanada000000
Suomi000000
Sveitsi000000
Tshekki000000
Tanka000000
Norja000000
Itävalta000000
Iso Britannia000000

B-lohko:

JoukkueOttelutVoitotVoitot
(JA/RL)
Tappiot
(JA/RL)
TappiotMaalit
(T:P)
Pisteet
Yhdysvallat000000
Saksa000000
Ruotsi000000
Slovakia000000
Latvia000000
Ranska000000
Kazakstan000000
Puola000000

Alkusarja - Jääkiekon MM 2024 otteluohjelma ja televisiointi ja tulokset

Leijonat aloittaa jääkiekon MM-kisat Tshekki – Suomi ottelulla, jossa päästään heti kokemaan täpötäyden O2 Areenan tunnelma isäntämaata vastaan. Seuraamalla meidän artikkelia pysyt kärryillä MM-kisojen aikatauluista, etkä missaa yhtään Leijonien ottelua.

Katso jääkiekon MM-kisat 2024 aikataulu alapuolelta. Turnauksen edetessä päivitämme listaan jo pelattujen otteluiden tuloksia.

Kaikki Suomen ottelut Jääkiekon MM-kisoissa 2024 on nähtävissä ilmaiseksi MTV3 -kanavalla. Lisäksi jääkiekon MM kisat 2024 televisioi Viasat, jonka kanavilla kaikki turnauksen ottelut ovat nähtävissä maksumuurin takana.

Perjantai 10. toukokuuta 2024
17:20 Sveitsi – Norja
17:20 Slovakia – Saksa
21:20 Tshekki – Suomi
21:20 Ruotsi – USA

Lauantai 11. toukokuuta 2024
13:20 Iso-Britannia – Kanada
13:20 Ranska – Kazakstan
17:20 Itävalta – Tanska
17:20 Puola – Latvia
21:20 Norja – Tshekki
21:20 USA – Saksa

Sunnuntai 12. toukokuuta 2024
13:20 Suomi – Iso-Britannia
13:20 Slovakia – Kazakstan
17:20 Tanska – Kanada
17:20 Latvia – Ranska
21:20 Itävalta – Sveitsi
21:20 Ruotsi – Puola

Maanantai 13. toukokuuta 2024
17:20 Norja – Suomi
17:20 USA – Slovakia
21:20 Sveitsi – Tshekki
21:20 Saksa – Ruotsi

Tiistai 14. toukokuuta 2024
17:20 Tanska – Norja
17:20 Kazakstan – Latvia
21:20 Kanada – Itävalta
21:20 Puola – Ranska

Keskiviikko 15. toukokuuta 2024
17:20 Tshekki – Tanska
17:20 Saksa – Latvia
21:20 Sveitsi – Iso-Britannia
21:20 Slovakia – Puola

Torstai 16. toukokuuta 2024
17:20 Suomi – Itävalta
17:20 Kazakstan – Ruotsi
21:20 Kanada – Norja
21:20 USA – Ranska

Perjantai 17. toukokuuta 2024
17:20 Iso-Britannia – Tanska
17:20 Saksa – Kazakstan
21:20 Tshekki – Itävalta
21:20 Puola – USA

Lauantai 18. toukokuuta 2024
13:20 Tanska – Sveitsi
13:20 Latvia – Ruotsi
17:20 Kanada – Suomi
17:20 Saksa – Puola
21:20 Tshekki – Iso-Britannia
21:20 Ranska – Slovakia

Sunnuntai 19. toukokuuta 2024
17:20 Norja – Itävalta
17:20 USA – Kazakstan
21:20 Sveitsi – Kanada
21:20 Slovakia – Latvia

Maanantai 20. toukokuuta 2024
17:20 Iso-Britannia – Norja
17:20 Ruotsi – Ranska
21:20 Suomi – Tanska
21:20 Kazakstan – Puola


Tiistai 21. toukokuuta 2024
13:20 Itävalta – Iso-Britannia
13:20 Ranska – Saksa
17:20 Kanada – Tshekki
17:20 Latvia – USA
21:20 Suomi – Sveitsi
21:20 Ruotsi – Slovakia

Keskiviikkona 22.5.2024 jääkiekon MM-kisojen 2024 alkusarja on ohi ja jatkoon päässeet joukkueet vetävät happea ja latautuvat tosipeleihin. Pitkää taukoa ei kuitenkan ole luvassa, sillä puolivälierät alkavat torstaina 23.5.2024.

Välierät ja puolivälierät - Jääkiekon MM-kisat 2024 otteluohjelma ja televisiointi pudotuspeleihin

Jääkiekon MM-välierät, puolivälierät ja finaali. Katso MM pudotuspeliohjelma ja taulukko
Tässä muistojen vuoksi vuoden 2022 pudotuspelitaulukko

Tästä osiosta löydät jatkopelien aikataulut, sekä jatkoon päässeet joukkueet. Päivitämme ottelupareja ja niiden tuloksia turnauksen edetessä, joten seuraamalla tätä artikkelia pysyt kärryillä kaikista vaiheista.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen pudotuspeliottelut pelataan äkkikuolemaperiaatteella, eli vain yhden ottelun lopputulos määrittää jatkoon menijän tai otteluparin voittajan.

Katso jääkiekon MM puolivälieräottelut, joukkueet ja tulokset alapuolelta.

Torstai 23.5.2024:
Puolivälierät – Jääkiekon MM
Puolivälierä 1: Klo 17:20 (Lohko A)
Puolivälierä 2: Klo 17:20 (Lohko B)
Puolivälierä 3: Klo 21:20 (Lohko A)
Puolivälierä 4: Klo 21:20 (Lohko B)

Perjantai 24.5. on jälleen välipäivä, jonka aikana 4 mitalipeleihin edennyttä joukkuetta hiovat strategiaa ja valmistautuvat tuleviin peleihin. Pudonneilla joukkueilla alkaa niin sanotusti kesäloma, eli joukkueen perinteistä riippuen he joko matkustavat kotiin tai jäävät nauttimaan vapaapäivistä rennommassa tunnelmassa.

Kaikki välierä- ja mitalipelit pelataan Tshekin Prahassa O2 Areenalla.

Lauantai 25.5.2024:
Välierät
Välierä 1: Klo 15:20
Välierä 2: Klo 19:20

Finaali ja Pronssiottelu - Jääkiekon MM 2024 kisojen ohjelma ja TV-lähetykset

Sunnuntai 26.5.2024:
Pronssiottelu
Klo 16:20

Finaali
Klo 21:20

Seuraamalla tätä artikkelia pysyt kärryillä alkulohkojen kulusta ja pudotuspeleihin selviytyvistä joukkueista. Bonuskoodien tiimi seuraa MM 2024 kisoja alusta loppuun ja päivitämme tänne jokaisen otteluparin tiedot heti kun ne ovat saatavilla.

Leijonat MM-joukkue jääkiekon MM-kisoissa 2024

Leijonien 2024 MM-kisajoukkue on vielä hämärän peitossa. Sääntöjen mukaan kisoihin saa nimetä yhteensä 22 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia. Pelaajat nimetään leimaamalla “kisapassi”, jolloin paikka joukkueessa on varma eikä sitä enää pois oteta.

Kerromme Leijonien MM-kisaryhmään nimetyt pelaajat tässä osiossa heti kun ne ovat tiedossa. Sitä ennen esittelemme viimeisimmässä EHT-turnauksessa pelanneet leijonat, jotka löydät alapuolelta.

Jukka Jalosen nimeämä Leijona joukkue edellisessä EHT turnauksessa ennen jääkiekon MM-kisoja 2024 on tämä (päivitetty 18.3.):

Hyökkääjät:

  • 10 Eemeli Suomi, Ilves Tampere
  • 19 Henrik Borgström, Jönköping, SWE
  • 20 Sampo Ranta, MoDo Hockey, SWE
  • 21 Patrik Puistola, Jukurit Mikkeli
  • 23 Niko Huuhtanen, Jukurit Mikkeli
  • 24 Hannes Björninen, Örebro HK, SWE
  • 25 Pekka Jormakka, Jukurit Mikkeli
  • 27 Oliver Kapanen, KalPa Kuopio
  • 37 Eemil Erholtz, Ässät Pori
  • 39 Sebastian Repo, Lukko Rauma
  • 46 Joona Luoto, SC Bern, SUI
  • 51 Juha Jääskä, HIFK Helsinki
  • 57 Arttu Hyry, Kärpät Oulu
  • 61 Markus Nurmi, TPS Turku
  • 74 Antti Suomela, Lausanne HC, SUI

Puolustajat:

  • 2 Rasmus Rissanen, Örebro HK, SWE
  • 3 Niklas Friman, Ilves Tampere
  • 4 Tarmo Reunanen, Lukko Rauma
  • 6 Tony Sund, HIFK Helsinki
  • 7 Oliwer Kaski, Jönköping, SWE
  • 13 Valtteri Kemiläinen, Tappara Tampere
  • 22 Toni Utunen, Pelicans Lahti
  • 33 Veli-Matti Vittasmäki, Tappara Tampere
  • 36 Elmeri Eronen, Timrå IK, SWE
  • 62 Jesper Mattila, KalPa Kuopio

Maalivahdit:

  • 30 Lassi Lehtinen, MoDo Hockey, SWE
  • 32 Emil Larmi, Växjö Lakers, SWE

Leijonien johto-, valmennus- sekä huoltoryhmä on pysynyt pääosin muuttumattomana sitten viime vuoden MM-kisojen. Löydät tärkeimmät avainhenkilöt alapuolelta.

Johtoryhmä ja valmentaja:

  • Päävalmentaja – Jukka Jalonen
  • General Manager (GM) – Jere Lehtinen
  • Valmentaja – Mikko Manner
  • Valmentaja – Ari-Pekka Selin
  • Maalivahtivalmentaja – Kari Lehtonen
  • Joukkueenjohtaja/tiedottaja – Mika Kortelainen

Huoltoryhmä ja lääkärit:

  • Huoltopäällikkö – Riku Koivunen
  • Huoltopäällikkö – Aki-Petteri Berg
  • Lääkäri – Jammu Öunap
  • Lääkäri – Karl Lindblad
  • Lääkäri – Matti Lehtovirta
  • Lääkäri – Tuomo Naalisvaara
  • Hieroja – Juha Sulin
  • Fysioterapeutti – Tero Tolvanen

Ennen MM-kisoja Leijonat ottavat osaa vielä Tshekeissä järjestettävään EHT turnaukseen, joka pelataan vain noin viikko ennen jääkiekon MM kisojen alkua 2.-5.5.

Tämä on viimeinen näytön paikka virallisessa kisajoukkueessa paikkaa hamuaville pelaajille ja Bonuskoodit uskookin että moni viimeisen EHT-ryhmän pelaajista tulee nappaamaan leiman MM-kisapassiin.

Osa pelaajapaikoista tulee jättää vielä avoimiksi mahdollisia NHL-apuja ajatellen. NHL-pelaajia saattaa vapautua Leijonien käyttöön vielä pudotuspelien ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Seuraamme tilanteen kehittymistä tässä osiossa ja spekuloimme tulevilla pelaajavalinnoilla ennen MM-kisojen alkua.

Leijonien Päävalmentaja Jukka Jalonen on tiukan paikan edessä nimetessään 25 pelaajaa lopulliseen MM-kisajoukkueeseen. Kun pelaajan kisapassi on leimattu, ei sitä voida enää peruuttaa, vaan paikka joukkueessa on täytetty.

Jos haluat lisätä urheilutapahtumien jännitystä vedonlyönnillä, kannattaa tarkistaa XLBetin bonus vedonlyöntiin tästä.

Jääkiekon MM-kisojen usein kysytyt kysymykset

Jukka Jalonen vastaa
Jalosen pakista löytyy varmasti vastaus pelaajien kysymyksiin. Alta löydät vastauksia meiltä lukijoiden kysymyksiin.
Milloin jääkiekon MM-kisat pelataan? 🤔

Miesten jääkiekon MM-kisat 2024 pelataan: 10.5.–26.5.2024.

Mistä löytyy parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisat 2024:een? 🤔

Parhaat kertoimet löydät tästä artikkelista. Seuraamme kertoimia turnauksen lähestyessä ja kasaamme yhteen myös korotetut kertoimet (seuraa kertoimia turnauksen lähestyessä). Katso parhaat Jääkiekon MM kertoimet tästä.

Mistä voi katsoa jääkiekon MM-kisoja? 🤔

Jääkiekon MM-kisat 2024 on nähtävillä MTV3 kanavalla ja Viasatin kanavilla. MTV3 näyttää Leijonien pelit jääkiekon MM-kisoissa ilmaiseksi ja muiden maiden peleihin tulee ostaa katseluoikeus Viaplay palvelusta tai Viasatin valikoimasta.

Pelaako Mörkö 2024 MM-kisoissa?🤔

Bonuskoodien tiimi ei usko että Marko ”Mörkö” Anttila on mukana MM-kisoissa 2024. Seuraamme tässä artikkelissa tiiviisti ketkä pelaajat tulevat täyttämään Leijonaikonin isot saappaat.

Kuka on Leijonien kapteeni jääkiekon MM-kisoissa? 🤔

Leijonien kapteeni jääkiekon MM-kisoissa 2024 ei ole vielä tiedossa. Yhtään kisapassia ei ole vielä leimattu, joten odotamme vielä kapteenin nimeämistä.

Kuka on Leijonien valmentaja jääkiekon MM-kisoissa? 🤔

Leijonien päävalmentajana 2024 MM-kisoissa jatkaa menestysvalmentaja Jukka Jalonen.

Osallistuuko Venäjä jääkiekon MM-kisoinin?🤔

Venäjä ei pääse osallistumaan jääkiekon MM-kisoihin 2024. Maa on edelleen suljettuna kansainvälisen jääkiekkoliiton tapahtumista Ukrainan hyökkäyssodan takia. Myös Valko-Venäjä on suljettu ulos kisoista.

Bonuskoodit tulee seuraamaan MM-kisojen lisäksi myös maailman parhaan kiekkoliigan NHL:n pudotuspelejä. Katso NHL Stanley Cup vedonlyönti ja kertoimet tästä.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 4.5 / 5. Arvosanat yhteensä: 8