Joshua – Ruiz uusintaottelun kertoimet

Joshua Ruiz kertoimet

Anthony Joshua kohtaa uusintaottelussa Andy Ruiz Jr 7.12.2019 kello 22:45 Suomen aikaa. Ottelu tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen sillä Joshuan ja Ruizin ensimmäinen ottelu päättyi yllätyksellisesti Ruizin tyrmäykseen.

Päivitys: Miehet saatiin punnittua 6.12 illalla ja kaikki on valmista kamppailuun. Joshua tulee ottelemaan kevyempänä kuin koskaan ennen! Ruiz taas saapui isommassa kunnossa punnitukseen kuin koskaan (128,4kg). Muista napata parhaat kertoimet yön matsiin tästä:

Käytä 16.00 kerroin Ruizille tai 7.00 kerroin Joshualle tästä

Ennen kuin alamme tarkastella ottelun lähtökohtia tarkemmin on hyvä esitellä ottelijat. Anthony Joshua lähtee kamppailuun selvänä ennakkosuosikkina – taas! Kuten nähtiin kesällä 2019 herrojen ensimmäisessä ottelussa on kaikki mahdollista kun isot miehet astelevat kehään. Kesällä Meksikolainen Andy Ruiz onnistui tyrmäämään Joshuan seitsemännessä erässä.

Hyppää tästä nopeasti eri artikkelin kohtiin:

Ottelun lähtökodatMissä ja milloin ottelu onJoshuan ja Ruizin kommentitJoshua vs. Ruiz kertoimet
Andy Ruiz profiilikuva

Andy Ruiz

 • Pituus: 188cm
 • Paino: 122kg
 • Kotimaa: Meksiko
 • Kerroin: 16.00
 • Tilastot: 33 ottelua, 32 voittoa, 1 tappio

Lyö vetoa Ruizille 16.00 kertoimella tästä!
Anthony Joshua profiilikuva

Anthony Joshua

 • Pituus: 198cm
 • Paino: 116kg
 • Kotimaa: Iso-Britannia
 • Kerroin: 7.00
 • Tilastot: 22 ottelua, 21 voittoa, 1 tappio

Lyö vetoa Joshualle 7.00 kertoimelle tästä!

Lähtökodat Ruiz - Joshua otteluun

Joshua Ruiz lähtökohdat

Lähtökohdat Ruizin ja Joshuan kohtaamiseen ovat erittäin mielenkiintoiset erityiseksi siksi, että Ruiz onnistui voittamaan Joshuan kun he viimeksi kohtasivat kesällä 2019.

Joshua on kiistatta näistä kahdesta menestyneempi nyrkkeilijä. Ruiz oli ensimmäinen ottelija joka on koskaan voittanut Joshuan. Ennen Ruizin kohtaamista Joshualla oli hallussaan 22 peräkkäistä voittoa ammattilaisurallaan. Hän oli myös voittanut kultaa olympialaisissa 2012. Ruizilta löytyi ennen tätä kamppailua 33 voittoa sekä yksi tappio.

Myös pituusero on näillä kahdella erittäin huomattava sillä Joshua on Ruizia peräti 10 senttiä pidempi. Ruiz taas johtaa Joshuaa painossa huomattavasti sillä massaa tältä herralta löytyy huimat 112kg – kuusi kiloa enemmän kuin Joshualla (116kg).

Lunasta parhaat kertoimet tästä

Koska Ruiz tyrmäsi Joshuan sai hän ensimmäisestä kohtaamisesta haltuunsa Joshuan pitämät IBF-, IBO, WBA- sekä WBO-mestaruusvyöt.

Otteluun lähdetään sillä oletuksella, että Joshua tulee nappaamaan revanssin Ruizista ja palauttammaan vyöt itselleen. Koska Ruiz on erittäin mielenkiintoinen ottelija sekä massaltaan paljon suurempi voi kuitenkin mitä tahansa tapahtua.

Kumpikaan ottelija ei ole kehään astellut ensimmäisen kohtaamisen jälkeen.

Joshua - Ruiz otteluohjelma

Joshua sekä Ruiz kohtaavat toisensa 7.12.2019 järjestettävässä uusintaottelussa joka juontaa juurensa Ruizin voittoon Joshuasta kesäkuussa 2019.

Ottelu tullaan järjestämään Diriyahissa, Saudi Arabiassa. Ottelun jälkeen otellaan myös joukko muita otteluita joissa kohtaavat seuraavat nyrkkeilijät:

 • Alexander Povetkin – Michael Hunter
 • Dillian Whyte – Mariusz Wach
 • Filip Hrgovic – Eric Molina
 • Magomedrasul Majidov – Tom Little

Joshuan ja Ruizin viimeinen punnitus suoritettiin perjantaina noin klo. 22:00 suomen aikaa. Anthony Joshua tulee kehään kevempänä kuin koskaan: 107,5 kiloa. Ruiz taas tulee aivan järkyttävässä painossa, 128,4 kilon mörkönä otteluun.

Joshua venyttää massiivisia hauiksiaan
Meksikon ihmemies Ruiz saapui punnitukseen perjantaina 6.12.2019 perinteinen sombrero hattu päässä.

Miten Ruiz ja Joshua kommentoivat kohtaamistaan

Ruiz vs Joshua ottelijoiden kommentit

”Olen erittäin itsevarma tulevasta uusintaottelusta, mutta en halua aliarvioida yhtään ottelijaa. Tiedän, että Joshua tulee palaamaan otteluun entistä vahvempana ja fokusoituneempana. Kuten Mike Tyson sanoi: Jokaisella on suunnitelma ennen kuin heitä lyödään”

Andy Ruiz

Ruiz vielä lisäsi kommenttiinsa:

”Olen varma siitä, että jokainen etsii syytä sille, että miksi hän ei viimeksi voittanut minua. Minä uskon että syy oli tyylissä. Tyyli tekee otteluista todellisia ja minä olen kutsunut Joshuan tyyliä heikoksi jo hetken aikaa. Tiesin, että oma tyylini on täydellinen häntä vastaan, siksi aoinkin tehdä samat asiat kuin viimeksi.”

Andy Ruiz

Joshua vastasi kommentteihin seuraavasti:

”Se asia mikä juuri nyt merkitsee on se, että miten tulen palaamaan tähän otteluun. Minulle on edessäni täysin erilainen haaste. Kun olen tehnyt tämän matkan jo kerran, pystyn tekemään sen uudestaan. Katson itseäni peilistä sanoen: Tiedän että olen parempi kuin viimeksi. Andy on edelleen sama persoona. Hän tulee otteluun samalla tyylillä jolloin minun pitää muokata omaa tekemistäni voitokkaaksi kun kohtaamme uudestaan 7.12.

Anthony Joshua

Ruiz vs. Joshua vedonlyöntikertoimet

Ruiz ja Joshua vedonlyöntikertoimet

Vedonlyöntitoimistot tarjoavat todella mielenkiintoisia, korotettuja kertoimia lauantai-illan otteluun. Ilman erillisiä tarjouksia nähdään, että Anthony Joshua on selvä ennakkosuosikki.

Normaalit kertoimet ilman tarjouksia ottelun tuloksille ovat:

 • Voittaja: Ruiz = 2.75
 • Tasapeli: 29.00
 • Voittaja: Joshua = 1.45

888sport.com tarjoaa yhden parhaimmista tarjouksista otteluun, halusit sitten pelata kumman tahansa herran voittoa. Katso nämä korotetut kertoimet Joshua vs. Ruiz matsiin:

 • Ruizin voitto = 16.00 kerroin
 • Joshuan voitto = 7.00 kerroin
Käytä 16.00 kerroin Ruizille tai 7.00 kerroin Joshualle tästä

Jotta voisit osallistua tähän kampanjaan tulee sinun seurata näitä ohjeita:

 • Avaa pelitili 888sports.com sivustolle tästä
 • Käytä bonuskoodi: 888ODDS
 • Tee vähintään 10 € talletus
 • Lyö vetoa joko Ruizin tai Joshuan voitosta
 • Maksimipanos molempien voitolle on 5 €
 • Voit lyödä vetoa vain toisesta voittajasta tällä sivustolla
Siirry 888sports.com:iin tästä

Missä voit seurata Joshua vs. Ruiz ottelua?

Jos katsot ottelua Suomessa on Viasatilla yksinoikeus tähän otteluun televsion puolella Viaplay palvelun avulla. Hinnaksi tälle ottelulle Viasatin välityksellä tulee 49.95 €, joka oikeuttaa sinut katsomaan myös muut ottelut.

Tämän lisäksi tarjolla on suoratoistopalveluita joista voit seurata lähetystä ilmaiseksi.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 2