Multilotto päivitti tarjouksensa uusille pelaajille

Päivitys: Multilotto on ilmoittanut Marraskuussa 2021 pelaajille että he lopettavat MGA-lisenssin alla toiminnan ja siirtyvät Curacao lisenssiin. Eli pelit jatkuu mutta juuri nyt bonuksia ei ole tarjolla. Joten suosittelemme tarkistamaan lisätietoja odotellessa uudet nettikasinot.

Oletko juuri sinä miettinyt sitä, että kuinka mahtavaa olisi pelata lottoa huomattavasti edullisemmin? Juuri nyt siihen on tarjolla erittäin loistava mahdollisuus, sillä uudistunut Multilotto päivitti juuri äsken tarjouksensa uusille pelaajille.

Katso tästä esittelyt kolmesta uudesta tarjouksesta. Kun olet katsonut esittelyt voi valita sen, että minkä näistä kolmesta tarjouksesta haluat lunastaa. Vaikka voitkin lunastaa näistä tarjouksista vain yhden, se kannattaa.

Multilotto tarjoaa rekisteröitymisen jälkeen viikoittaisia kampanjoita, joissa voit ostaa rivejä eri lottoihin suurilla alennuksilla.

Multilotto Powerball tarjous

Multilotto Powerball kolme riviä yhden hinnalla

PowerBall lotto on Yhdysvalloissa vuonna 1992 perustettu lotto, joka tunnetaan maailmalla kaikista suurimpana lottona.

Suurin koskaan voitettu potti tästä lotosta on 1,58 miljardia dollaria. Aina kun potti osuu jollekin onnekkaalle pelaajalle, alkaa se uudestaan 40 miljoonasta dollarista.

Yhteensä tässä lotossa on 69 normaalia numeroa sekä 26 bonus-numeroa. Normaaleista numeroista voit valita viisi kappaletta, kun taas bonus-numeroista voit valita itsellesi yhden ylimääräisen numeron. Jättipotti osuu kohdallesi, jos saat kaikki 5 normaalia numeroa arvonnan aikana.

Arvonnat suoritetaan jokaisen viikon torstaina sekä sunnuntaina. Yhdelle riville tässä lotossa tulee hintaa 3.5 euroa.

Jos haluat pelata tätä lottoa Multilotolla, voit tehdä sen lunastamalla uuden asiakkaan edun. Tämän edun avulla saat itsellesi 3 riviä PowerBall-lottoa yhden rivin hinnalla. Saat siis 10,5 € arvoiset rivit 3,5 € hinnalla.

Mahdollisuudet voittaa mikä tahansa palkinto ovat 1/25, kun taas mahdollisuus voittaa pääpalkinto on 1/292 201 338.

Multilotto MegaMillions tarjous

Multilotto tarjoaa 3 MegaMillions riviä yhden hinnalla

Ensimmäinen Mega Millions arvonta järjestettiin vuonna 1996. Tuolloin kyseinen lotto toimi nimellä The Big Game.

Myös tässä lotossa on tarjolla älyttömän suuria potteja, sillä suurin koskaan voitettu summa Mega Millions lotosta on 1,537 miljardia dollaria.

Mega Millions lotossa arvotaan yhteensä viisi numeroa. Pelissä on samaan aikaan käytössä 70 normaalia numeroa sekä 25 bonus-numeroa. Näistä 25 bonus-numerosta voit valita itsellesi yhden ylimääräisen numeron väliltä 1 – 25.

Mega Millions arvonta suoritetaan aina keskiviikkoisin sekä lauantaisin. Jos haluat osallistua tähän lottoon, voit tehdä sen kätevästi Multilotolla.

Uuden asiakkaan etuna Multilotto tarjoaa sinulle 3 riviä Mega Millions -lottoa yhden hinnalla.

Mahdollisuudet voittaa mikä tahansa palkinto on 1:24, kun taas mahdollisuudet voittaa Mega Millions pääpalkinto on 1:302 575 350.

Multilotto Kultalotto tarjous

Multilotto tarjous

Jos et halua tehdä talletusta voit pelata Multilotolla myös täysin ilmaiseksi. Tämä lotto palkitsee voittavan pelaajan 10kg kullan arvoisella palkinnolla.

Juuri nyt kilo kultaa mksaa 51 407 €, joten tämän potin suuruus on aina yli 500 000 euroa.

Jotta voisit osallistua tähän lottoon täysin ilmaiseksi tulee sinun vain avata tili Multilotolle. Tämän jälkeen saat automaattisesti 10 riviä Kultalottoon täysin ilmaiseksi ilman talletuksen tekemistä.

Arvonnat järjestetään maanantaisin kello 22:30, tiistaisin kello 22.30, keskiviikkoisin kello 22.30, torstaisin kello 22.30, perjantaisin kello 22.30 & lauantaisin kello 22:30.

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.