Olybet joulukalenteri tarjoukset

Olybet joulukalenteri

Luukku 7: Tienaa 10 ilmaiskierrosta jokaisesta maalista otelussa Man City vs. Man United. Aseta 5.55 € veto ottelusta ja olet oikeutettu kierroksiin.

Lunasta päivän tarjous

Joulukalentereita on moneen lähtöön. Olemme aikaisemmin saaneet julkistaa loistava esimerkkejä laadukkaista joulukalentereista kuten Cashmion joulukalenterin, Justspin.com joulukalenterin sekä Rizk.com joulukalenterin.

Olybetin Joulun Olybells kampanjan aikana voit lunastaa itsellesi uuden edun jokaisena päivänä jouluun asti. Ennen näiden etujen lunastamista on kuitenkin hyvä hetki lukea lisää Olybetin normaalista talletusbonuksesta.

Uuden asiakkaan etuna voit lunastaa itsellesi 100% talletusbonuksen aina 200 € asti. Tämä etu on sivustomme kautta normaalia parempi. Muista vain aktivoida bonuskoodi BK200 painamalla tästä.

Nyt on aika siirtyä tutkimaan Olybells luukkujen tarjouksia.

Ota 100% talletusbonus 200 € asti!

Olybells tarjoukset viikolla 1

Olybet luukku 2

Ensimmäisellä viikolla on luvassa loistavia tarjouksia. Kun tarkastelimme sivustoa huomasimme että toisesta luukusta on luvassa loistava etu eli 5 € käteispalautus. Kaikkien aikaisempien luukkujen edut ovat:

  • 1.12. – Pelaa 50 kierrosta Jingle Spins pelissä niin saat 5 ilmaiskierrosta
  • 2.12. – Kierrätä 70 € Novomaticin peleissä saadaksesi 5 € käteispalautusta.
  • 3.12. – Kaikki 2.12 yli 20 € tallettaneet pelaajat saavat 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta
  • 4.12. – Kierrätä 100 € Lights-kolikkopelissä niin saat 50 ilmaiskierrosta
  • 5.12. – Tallettamalla 10 € saat 10 € bonusta
  • 6.12. – Pelaamalla 50 kierrosta Fruit Shop Christmas -pelissä saat 5 ilmaiskierrosta
  • 7.12. – Tienää 10 ilmaiskierrosta jokaisesta maalista Man United vs. Man City -ottelussa. Aseta 5.55 € veto ja saat kierrokset.

Maksimipanos jota saat käyttää näiden tarjousten kierrätyksen aikana on 6 €. Käteispalautuksissa ei ole kierrätystä ollenkaan. Jos haluat ottaa osaa joulukalenterin kampanjoihin tulee sinulla olla aktiivinen pelitili Olybetille.

Kun olet kirjautunut sisään navigoi itsesi kampanjat osioon. Näet sieltä aina päivän tarjouksen sekä sen tarkemmat säännöt.

Siirry Olybetille tästä!
Lukijoiden arvosana
[Yhteensä: 0 Keskiarvo: 0]

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.