Saunapeli julkaistu Kolikkopelit.com sivustolla – Lue kaikki tiedot pelistä!

Jo oli aikakin, sillä Saunapeliä ei ole vielä markkinoilla ollenkaan. Ja mikäs paremmin osuisi suomalaiseen pelaajaan kuin sauna. Tässä on turha kertoa kuinka tärkeä ja suosittu Sauna on suomalaisille, joten siirrytään suoraan kertomaan mistä Saunapelissä on kyse.

Tämän pelin kohderyhmä on: Saunojat

saunapeli kolikkopeli

Kolikkopelit.com julkaisi yksinoikeudella Saunapelin

Kolikkopelit on tunnettu siitä että he tarjoavat kattavimman valikoiman suomalaisille suunnattuja kolikkopelejä, kuten JokerPoker, Hedelmäpeli, Keno, Raaputusarpa, ja monta muuta suosittua peliä. Mikä kuitenkin tekee Kolikkopeleistä lähes uniikin pelisivuston, on se että he tuottavat omia eksklusiivisia pelejä.

Kolikkopelit esimerkiksi on tehnyt Perttupotti-pelin, jossa suomen ensimmäinen BB-voittaja Perttu Sirviö esiintyy. Tämän jälkeen julkaistiin huomattavasti tunnetumpi nimi, Vares. Vares-peli on valitettavasti poistunut äskettäin valikoimasta. Mutta yksi Kolikkopelien tunnetuimmista peleistä on Kummeli-peli, jota voi edelleen pelata Kolikkopelit.com:ssa.

Mistä Saunapelissä on kyse?

Saunapelissä pelataan suoraan sanottuna saunan lauteilla. Pelissä on viisi rullaa, kolme linjaa ja yhteensä siis 25 erilaista voittolinjaa.  Peli sisältää niin ilmaiskierroksia kuin myös vapaakierroksia (re-spin). Pelin symboliikka on saunasta tuttua, makkaraa, shampoota ja saippuaa, vihtaa ja wild-symbolina esiintyy sympaattinen saunamummo.

Saunapeli ilmaiskierrokset käynnistyvät kun kolme tai useampi wild-symboli osuu voittavalle linjalle.

Saunapeli vapaakierrokset, tai re-spin -kierrokset, käynnistyvät kun wild-symboli ilmestyy voittavalle linjalle. Tämän jälkeen wild-symboli lukkiutuu paikalleen ja käynnistää ilmaiset vapaakierrokset. Vapaakierrokset päättyvät silloin kun wild-symbolit eivät ole voittavilla linjoilla. Jos taas saat kolme tai enemmän wild-symbolia vapaakierrosten aikana voittavalle linjalle, käynnistyy aikaisemmin mainittu Saunapeli ilmaiskierrokset.

saunapeli ilmaiskierrokset ja vapaakierrokset

Saunapelin palautusprosentti on erittäin hyvä

Saunapelin teoreettinen palautusprosentti on 96.95%, mikä tarkoittaa sitä, että pidemmän päälle peli palauttaa jokaisesta panoksesta 96.95% takaisin pelaajalle. Eli teoriassa jos panostat 100 eurolla peliä, on tämän jälkeen sinulla jäljellä 96.95 euroa.

Tämä kuitenkin vaihtelee merkittävästi lyhyellä aikavälillä, sillä joku saattaa voittaa 200 euroa, ja toinen häviää suurimman osan rahoistaan. Jotta teoreettinen palautusprosentti toteutuu, vaatii se satoja miljoonia kierroksia, että palautusprosentti ns. tasoittuu tuohon 96.95%.

Saunapelin palautusprosentti on kuitenkin erittäin hyvä ja kilpailukykyinen, sillä monessa muussa pelissä palautusprosentti on noin 96% tai 96.5%. Ja tämä merkitsee erityisesti silloin jos käytät bonuksia ja koitat kierrättää bonusten kierrätysvaatimuksia.

Esimerkiksi Kolikkopelit bonuskoodilla saatavassa talletusbonuksessa on 40-kertainen kierrätys, joten voimme suositella Saunapelin pelaamista bonusten kierrättämiseen.

Nyt Saunotaan! -turnaussarja pelijulkaisun kunniaksi

Kolikkopelit järjestää heti Saunapelin julkaisun yhdessä hauskan turnaussarjan, jossa on yhteensä neljä viikottaista turnausta. Turnauksen voittaja on se, joka on panostanut eniten turnauksen loputtua. Jokaisen turnauksen kolme parasta pelaajaa palkitaan seuraavilla palkinnoilla:

  1. 800 euroa käteistä puhtaana käteen
  2. 450 euron saunalahjakortti Helsingin Löylyyn
  3. 100 käteiskierroksia Saunapeliin (ei kierrätysvaatimuksia)

Tutustu Nyt Saunotaan -turnauksiin tästä ja avaa pelitili niin saat samalla alta löytyvät Kolikkopelien uuden asiakkaan edut.

Pelaa Saunapelia Kolikkopeleillä ja käytä talletusbonus

Jos olet kova saunoja, niin käy ihmeessä kokeilemassa uutta Sauna-aiheista kolikkopeliä osoitteessa Kolikkopelit.com.

Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä Kolikkopeleille, saat meiltä uniikin bonuskoodin (joka aktivoituu automaattisesti kun klikkaat tämän sivun linkeistä kolikkopeleille), jolla saat seuraavat edut:

  • Tuplatalletusbonuksen ensimmäiselle talletuksellesi. Esimerkiksi jos talletat 20 euroa saat 20 euroa bonusta kaupan päälle, eli yhteensä 40 euroa pelirahaa. Bonus toimii aina 100 euron talletukseen asti.
  • 500 ilmaista kierrosta Gemix-kolikkopeliin, jotka voit pyöräyttää 10 kierrosta päivässä, täysin ilmaiseksi.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 3

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.