Suomi Kanada U20 välierä – Kertoimet ja tarjous

suomi-kanada-u20-kertoimet-ja-tarjous
Suomi tuuletti USA:ta vastaan kerran. Nyt vastaan asettuu välierissä Kanada.

Päivitys 4.1: Suomi ei päässyt yllättämään Kanadaa. 5-0 taipui Suomi ja pronssimatsiin lähdetään taistelemaan mitalista veli Ruotsia vastaan!

Suomi pääsi jälleen yllättämään U20 kisoissa – tällä kertaa maali riitti ja USA kaatui. Nyt viime vuoden tapaan eteen asettuu Kanada. Lue miten vedonlyöntitoimistostot näkevät ottelun, onko Suomi Kanada yksipuolinen ottelu vai löytyykö Suomella mahdollisuus voittoon?

Suomi – Kanada otteluun lähdettäessä voidaan jo sano, että Suomi toi kisojen isoimman yllätyksen. Hirveänä altavastaajana USA-otteluun lähtenyt Suomi selvitti taas tiensä eteenpäin.

Sama asetelma on Suomi – Kanada otteluun. Tällä kertaa ollaan kuitenkin taas vielä isommassa ”suossa”. Kanada lähtee aivan järkyttävänä ennakkosuosikkina otteluun, tähtisikermän ja vahvan joukkuehengen turvin.

Tiesitkö: Viime vuoden jääkiekon U20 kisoissa Suomi juhli Kanadaa vastaan jo puolivälierissä. Mammutti jääkiekkomaa Kanada kaatui tuolloin luvuin 2-1 jatkoajalla.

Suomi - Kanada U20 kertoimet otteluun

Kuten mainittu niin Suomelle ei vedonlyöntitoimistoilta hirveästi luottoa löydy. Osa tarjoaa Suomi Kanada otteluun samaa kerrointa Suomelle kuin USA:ta vastaan, mutta moni paljon parempaa kerrointa Suomen voitolle.

Suomen kerroin on 4.15. Monet analyysit asettavat kyllä Suomen vielä isommaksi altavastaajaksi. Näetkö sinä Suomella mahdollisuuksia voittoon? Jos näet niin katso tämä tarjous:.

Näin tarjous toimii: Kaikki uudet asiakkaat saavat 20 € arvoisen riskittömän vedon jääkiekkoon. Rekisteröityminen on ilmaista, joten muista napata tämä välittömästi!

Esimerkki tarjouksen lunastuksesta: Avaa ilmainen pelitili tälle sivustolle. Muista kuitenkin käyttää yläpuolen linkkiä – Riskitön veto aktivoituu vain sen kautta. Talleta vähintään 20 € (näin maksimoit tämän kampanjan hyödyn!) ja lyö vetoa esimerkiksi Suomen voitolle kertoimella 4.15. Saat riskittömässä vedossa nettovoitot itsellesi (jonka jälkeen ne tulee kierrättää vain 3-kertaa). Tämä palauttaa sinulle 63 € ((20 € x 4.15) – (20 €)).

Jos otat talletusbonuksen esimerkiksi 20 € ja lyöt vetoa Suomen puolesta voitat 40 € x 4.15 = 166 € (talletuksesi tuplataan).

Muut parhaat tarjoukset U20 kisoihin kun katsellaan kertoimia ja talletusbonuksia:

Lue lisää U20 jääkiekon mm-kisoista täällä.

Kuten Suomen ottelu USA:ta vastaan sekä itseasiassa myös Sveitsi ottelu osoitti: Kertoimet eivät aina kerro totuutta. Suomi – Kanada otteluun moni varmasti myös tuumaa, että Kanadan voiton pelaaminen on todella hyvä idea. Mutta eiköhän kannusteta Suomi yhdessä voittoon?

Lähtökohdat Suomi - Kanada otteluun

Raimo Helmisen ryhmä yllätti koko kansan USA ottelussa. Studiokin vaikutti TV-lähetyksessä todella vaisulta ja hieman odottelevalta.

Suomi kuitenkin taisteli voiton! Selostamossakin huomasi miten tunnelma muuttui ottelun edetessä kun voiton mahdollisuus kasvoi.

Joonas Odenin kylmänviileä viimeistely Tanuksen no-look syötöstä siirsi nuoret Leijonat johtoon ja johdossa myös pysyttiin. Viime minuuteilla tunteet myös nousivat pintaan ja USA sortui omaan hölmöilyyn. Onneksi Suomen joukkue ei lähtenyt mukaan näihin torikokouksiin liiemmin sekä isommilta loukkaantumisilta vältyttiin.

Riittääkö Suomella vielä eväitä Kanada-otteluun?

Kanada aloitti jääkiekon U20 kisat ailahtelevasti. Venäjälle joukkue hävisi tylyin 6-0 lukemin. Lohko meni sotkuiseksi ja Kanada selvitti tiensä maaliin lohkovaiheesta kärjessä.

Tämä tiesi helppoa puolivälierävastusta. Slovakiasta Kanada ajeli täysin yli luvuin 6-1, joka myös tietää sitä, että välieriin lähtee kanukit isolla itseluottamuksella.

Kisojen alla Suomi hävisi Kanadalle harjoitusottelun 4-2. Pelit ennen tätä ovat päättyneet seuraavasti:
31.7.2019: Suomi U20 – Kanada U20 8 – 3
3.1.2019: Suomi U20 – Kanada U20 2 – 1 (JA) – viime vuoden kisat
24.12.2018: Suomi U20 – Kanada U20 5 – 2

Voidaan sanoa, että nämä tulokset mairittelevat hieman Suomea. Nykyisestä kunnosta parhaat esimerkit ja viitekohdat antaa viimeinen ottelu ennen tämän vuoden kisoja sekä joukkueiden kunto edellisen ottelun jälkeen.

Suomi - Kanada ottelun perustiedot

Koska Suomi U20 – Kanada U20 välierä pelataan?

Suomi kohtaa Kanadan Jääkiekon U20 välierässä lauantaina kello 20:00. Iltaottelu on suotuisa Suomelle, näin uskallamme väittää.

Suomi U20 – Kanada U20 televisiointi

Suomen ja Kanadan välinen ottelu nähdään YLE TV2 suorana lähtyksenä. Se on myös katseltavissa netin välityksellä Ruudussa.

Kentälliset Suomi U20 – Kanada U20 otteluun

Lopulliset kentälliset julkaistaan ottelupäivänä. Emme odota Suomen muuttavan kentällisiä, Kanada saattaa muokata kentällisiä hieman koska muutama loukkaantuminen painaa joukkuetta.

Kertoimet Suomi U20 – Kanada U20 otteluun

Suomen kerroin on tällä hetkellä otteluun 4.15 (suora voitto, ilman jatkoaikaa). Oletamme itseasiassa että kerroin vielä kasvaa. Kanadalle tarjotaan tällä hetkellä melko suotuista kerrointa, verrattuna otteluanalyyseihin.

Missä Suomi Kanada välierä pelataan?

Ostravar Arena (Ostrava), Tsekki. Tämä monitoimi areena on todellakin historiaa nähnyt – se on remontoitu useasti – viimeksi vuonna 2014/2014. Sisään mahtuu vähän yli 10 000 henkeä – toivottavasti tänään on halli täynnä!

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.