Suomi – Kreikka vedonlyönti

Jalkapallon EM kisat järjestetään usealla eri stadionilla kahdeksassa eri maassa

Suomi varmisti paikkansa EM-kisoissa 2020 perjantaina mutta se ei tarkoita sitä, että vedonlyönti Suomen puolesta olisi ohi. Suomella on erittäin hyvät mahdollisuudet sinetöidä syksyn 2019 EM-karsintalohkonsa sijoitus Kreikkaa vastaan.

Kreikka – Suomi ottelu alkaa klo 21:45 ja sitä voi seurata esimerkiksi televisiosta tai netissä saatavilla olevista lähetyksistä.

Kertoimet Suomi – Kreikka otteluun ovat varsin kohtuulliset eri vedonlyöntivälittäjillä. Valitettavasti Suomi – Liechtenstein tasoisia kertoimia ei suomelle tässä ottelussa saa.

Vertailimme peräti 14 eri sivustoa jotka välittävät kertoimia suomalaisille pelaajille Kreikka – Suomi otteluun.

Suomi – Kreikka kertoimet

Katso tästä kattavasta listasta kätevästi kaikki parhaat kertoimet Kreikka – Suomi ottelua varten. 1= Kreikka, X=Tasapeli, 2=Suomi.

Klikkaa kasinon nimeä niin pääset lukemaan päivitettyjä kokemuksia sivustosta ennen vetosi asettamista. Kokemuksista löydät myös tietoa kyseisen sivuston tarjoamista bonuksista ensimmäiselle talletukselle.

Aseta siis vetosi nyt Suomelle ja kannusta Huuhkajat voittoon tässä historiallisessa kamppailussa joka tulee sinetöimään Suomen pääsyn EM-kisoihin.

Kreikka – Suomi vedonlyöntivinkki: On todennäköistä että Kreikka voittaa Suomen ottelussa.

Kreikka – Suomi ottelua voi seurata Nelonen kanavalta klo 21:45 alkaen.

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.