Suomi – Kreikka vedonlyönti

Jalkapallon EM kisat järjestetään usealla eri stadionilla kahdeksassa eri maassa

Suomi varmisti paikkansa EM-kisoissa 2020 perjantaina, mutta se ei tarkoita sitä, että vedonlyönti Suomen puolesta olisi ohi. Suomella on erittäin hyvät mahdollisuudet sinetöidä syksyn 2019 EM-karsintalohkonsa sijoitus Kreikkaa vastaan.

Kreikka – Suomi ottelu alkaa klo 21:45 ja sitä voi seurata esimerkiksi televisiosta tai netissä saatavilla olevista lähetyksistä.

Kertoimet Suomi – Kreikka otteluun ovat varsin kohtuulliset eri vedonlyöntivälittäjillä. Valitettavasti Suomi – Liechtenstein tasoisia kertoimia ei suomelle tässä ottelussa saa.

Vertailimme peräti 14 eri sivustoa jotka välittävät kertoimia Kreikka – Suomi otteluun.

Suomi – Kreikka kertoimet

Katso tästä kattavasta listasta kätevästi kaikki parhaat kertoimet Kreikka – Suomi ottelua varten. 1= Kreikka, X=Tasapeli, 2=Suomi.

Klikkaa kasinon nimeä niin pääset lukemaan päivitettyjä kokemuksia sivustosta ennen vetosi asettamista. Kokemuksista löydät myös tietoa kyseisen sivuston tarjoamista bonuksista ensimmäiselle talletukselle.

  • Fastbet.com 1 = 1.9, X = 3.4, 2 = 4.75
  • Melbet.com 1 = 1.904, X = 3.38, 2 = 4.48
  • Betzest.com 1 = 1.9, X = 3.3, 2 = 4.6
  • MrGreen.com 1 = 1.9, X = 3.4, 2 = 4.5
  • Scandibet.com 1 = 1.9, X = 3.4, 2 = 4.7

Aseta siis vetosi nyt Suomelle ja kannusta Huuhkajat voittoon tässä historiallisessa kamppailussa joka tulee sinetöimään Suomen pääsyn EM-kisoihin.

Kreikka – Suomi vedonlyöntivinkki: On todennäköistä että Kreikka voittaa Suomen ottelussa.

Kreikka – Suomi ottelua voi seurata televisiosta klo 21:45 alkaen.