Suomi Sveitsi Jääkiekon U20 vedonlyönti

Suomi Sveitsi otteluun on tarjolla 50 euron arvoinen ilmaisveto

Päivitys 1.1.2020: Suomi taipui Sveitsille luvuis 2-5. Puolivälierissä nähdään Suomi USA ottelu. Huomaa että alla näkyvä kampanja ja tarjous on vanhentunut.

Jääkiekon U20 MM-kisat 2020 ovat käynnissä ja Suomi kohtaa lohkovaiheen päätösottelussa Sveitsin. Päätöskierros ratkaisee ketä Suomelle tulee vastaan pudotuspeleissä vahvasta, kisojen lohko B:stä.

Nyt on kuitenkin aika suunnata katseet illan otteluun ja sen panoksiin. Esittelemme myös ottelun kertoimet sekä unelmakampanjan kisoihin!

Suomi lähtee illan otteluun selvänä voittajasuosikkina, mutta mikä hienointa: tässä kampanjassa nappaat Suomen jatkopeliin 50 euron ilmaisvedon ja vain panostamalle yhden euron!

Suomella on kasassa lohkovaiheessa 7 pistettä. Ruotsi tulee nähtävämmin lohkon voittamaan ja Suomen puolivälieräottelupari on vielä vahvasti auki. Lohkotilanteen voit tarkistaa Jääkiekon MM-kisat U20 2020 -artikkelista.

Jatkossa kyllä ollaan, mutta sieltä saattaa tulla kovakin vastus puolivälierään. Lohko B on ollut niin tasainen ja pelejä mennyt ristiin – että Venäjä, USA, Kanada, Tsekki, Saksa akselilta saattaa tulla kuka vain vastaan.

Meno on ollut myös huomattavasti kovempaa B-lohkossa. Esimerkiksi juuri Kanadan ja Venäjän välisessä huippuottelussa Kanadalainen Joe Veleno otti yhden ottelun pelikiellon. Meillä lohko A:ssa ollaan lähinn höntsäilty voittoon, sekä Suomi ja Ruotsi.

Vain Ruotsi -ottelu kisojen avauksessa sai meidän sävähtymään. Katso kuitenkin Suomi Sveitsi ottelun kertoimet ja huippukampanja jatkopeleihin alta.

Asetelmat iltaan: Ruotsi varmistaa lohkovoiton Slovakia voitolla. Venäjä tarvitsee Saksasta voiton (tasapisteissä), jotta kisat jatkuu. Mikäli Suomi Sveitsin voittaa tulee vastaan todennäköisesti Venäjä, joka hyppää Tsekin Kanada tappion jälkeen kolmanneksi lohkossa.

Lue lisää U20 jääkiekon mm-kisoista täällä.

Lyö vetoa Suomen puolesta kertoimilla

Suomi lähtee Sveitsiä vastaan selkeänä ennakkosuosikkina kertoimella 1.25. Muut vedonlyöntitoimistot antavat samanluokkaista kerrointa Suomen voitolle ja nähtäväksi jää kuka tulee Suomea vastaan jatkopeleissä.

Tuolloin vastus varmasti kovenee, koska kisojen toinen lohko (lohko B) on ollut koko kisojen voimakkaampi, tasaisempi ja jännittävämpi. Eli puolivälieriin Suomelle on varmasti tulossa ”reipas” vastus!

Suomi Sveitsi vedonlyönti

Markkina on todellakin Suomen puolella tässä ottelussa. Kuten rapakon takana sanotaan niin ”Vegas” tai ”Desert” odottelee Suomen voittoa ottelusta.

Voit lunastaa tarjouksen 1.1.2020 klo 23:59 asti. Huomaa kuitenkin, jotta voit saada ilmaisvedon tulee veto olla lyöty U20 kisojen otteluun vähimmäiskertoimella 1.50.