Valtteri Bottas 30.00 kerroin podium-sijoituksesta – F1 Monaco 2021

F1 kausi 2021 on täydessä käynnissä ja seuraavana on vuorossa legendaarinen Monacon GP. Osakilpailu ajetaan 20.-23.5. Monacon katuradalla. Bonuskoodit.com on mukana menossa tarjoamalla kilpailuun huiman 30.00 kertoimen Valtteri Bottaksen palkintopallisijoitukselle. Eli jos Bottas nähdään podiumilla, saat makoisat kertoimet vedonlyöntisivustolta. Alla ohjeet kuinka uudet pelaajat lunastavat tämän edun.

Monacon GP:ssä aika-ajolla on tunnetusti erittäin suuri merkitys lopputuloksen kannalta. Tämä suosii Mercedestä ja Valtteri Bottasta, sillä mies on ollut erinomaisessa vireessä alkukauden aika-ajoissa. Bottas on startannut kauden aiemmissa kilpailuissa kerran paalulta ja kaksi kertaa kolmannelta sijalta.

Nämä lähtökohdat huomioon ottaen Valtteri Bottaksen 30.00 kerroin palkintopallisijalle on todella räikeä ylikerroin, joka kannattaa käydä hyödyntämässä. Voit lunastaa kertoimen suoraan alapuolelta. Lisää korotettuja kertoimia on luvassa kauden edetessä, joten pysy kuulolla!

Valtteri Bottas on aloittanut kaksi edellistä F1 kilpailua lähtöruuduista 1. ja 3. Monacossa hyvä lähtöruutu on elintärkeä, sillä ohittaminen on erittäin hankalaa.

Nämä lähtökohdat huomioon ottaen korotettu 30.00 kerroin Valtteri Bottaksen palkintopallisijoitukselle Monacon GP:ssä on erittäin houkutteleva tarjous. Me uskomme Bottaksen haastavan tasapäisesti tallikaverinsa Lewis Hamiltonin ja taistelevan jopa kilpailun voitosta.

Jos uskot Bottaksen mahdollisuuksiin, älä tuhlaa aikaasi vaan nappaa 30.00 kerroin Bottaksen palkintopallisijoitukselle.

Jatka lukemista jos haluat lisätietoja hurjasta ylikertoimesta, tai nappaa kerroin heti klikkaamalla alapuolelta.

Korotettu 30.00 kerroin Bottaksen top 3 sijoituksesta

Haluatko voittaa jopa 30 euroa 1 € panoksella lyömällä vetoa Bottaksen top 3 sijoituksesta? Jos Bottas nousee palkintopallille Monacon kilpailussa, maksaa se rahat takaisin 30.00 kertaisina kaikille uusille asiakkailleen. Normaalisti Valtterin top 3 kerroin olisi vain 1.60, joten kyseessä on huima ylikerroin.

psst. alempana myös 30 € arvoinen vinkki, jos talletat vähintään 30 € saat jopa 300 käteiskierrosta Gemix 2 -peliin.

Tarjous vaikuttaa ainakin meidän mielestämme erittäin hyvältä. Näin loistavaa kerrointa suomalaisille F1-kuskille on harvoin tarjolla.

Seuraa näitä ohjeita huikean F1-kertoimen lunastamiseksi:

  • Siirry tästä kasinolle ja avaa itsellesi pelitili
  • Tee ensimmäinen talletuksesi (Huom! Jos talletat vähintään 30 € niin saat 300 käteiskierrosta kolikkopeleihin)
  • Aseta vähintään 1 euron veto Valtteri Bottakselle
  • Nauti 30.00 kertoimesta

Vinkki: Voit myös lunastaa ensimmäisen talletuksesi yhteydessä 300 ilmaiskierrosta ilman kierrätysvaatimuksia.

Nämä ilmaiskierrokset ovat loistava tapa saada ylimääräistä rahaa esimerkiksi vedonlyöntikassaan. Jos ensimmäisen talletuksesi summa on 30 euroa tai enemmän, palkitaan sinut 300 ilmaiskierroksella uudessa Gemix 2-kolikkopelissä.

Näiden kierrosten panos on 0,10 euroa per kierros. Koska sinulle annetaan 300 kierrosta, vastaa edun arvo 30 euroa. Ilmaiskierroksilla nappaamasi voitot ovat käteistä jotka voit nostaa tilillesi vaikka heti.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 3