UEFA EM-Kisat 2020 lippuarvonta – Kisat on peruttu

Artikkeli aiheesta EM kisat 2020 lippujen arvonta

Päivitys 24.3: Koska jalkapallon EM-kisat on peruttu ei myöskään lippuja voi juuri nyt ostaa tai voittaa arvonnoista. Rahojen palautukseen liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä UEFA:n asiakaspalveluun.

Vaikka arvonta on päättynyt lippuja voi nyt ostaa viralliselta UEFA:n sivuilta. UEFA nimittäin laittoi jäljellä olevat liput myyntiin, ja ne myydään nopeimmille ja myös aikaisemmin lipun ostaneet voivat myydä omia lippujaan jälleenmyyntiportaalissa (eli UEFA resale).

UEFA on jälleen avannut lippujen myynnin tänään 9.3.2020. Kyseessä on kenties viimeinen mahdollisuus ostaa lippuja ennen kesän EM-kisoja.

Lipunmyynti alkoi virallisesti 4.3.2020 klo 15:00. Lippuja on vielä runsaasti saatavilla Suomen otteluihin jotka pelataan Venäjällä. Tanskan lippujen osalta on enää vaikea saada paikkoja hyviltä paikoilta.

Näin ostat liput jalkapallon EM-kisoihin juuri nyt

Virallisia UEFA 2020 EM-kisojen lippuja tuli myyntiin 4.3.2020 kun UEFAn jälleenmyyntiportaali aukesi. Tämän lisäksi portaali aukesi uudestaan 9.3.2020. Jos et voittanut lippuja arvonnasta tai kerinnyt ostaa sitä UEFA:lta 26.2. tai 4.3. nyt jos koskaan on oikea hetki ostaa liput.

Virallinen sähköposti uefalta
Lippujen kanssa kannattaa olla nopea. Ne jotka astuvat jonoon nopeasti saavat myös lippunsa varmemmin.

Seuraa näitä ohjeita ja osta omat lippusi. Vinkki: Sivustolla on erittäin paljon ruuhkaa, joten jonoon kannattaa astua jo nyt!

Lippujen jonotus on alkanut
Kun siirryt sivustolle astu välittömästi jonoon. Näet tämän palkin joka kertoo, että milloin voit ostaa omat lippusi. Tässä voi kestää jopa 40 minuuttia.
 1. Siirry lippuportaaliin tästä
 2. Aloita jonottaminen heti, tässä voi kestää melkein tunti
 3. Jonotuksen jälkeen pääset ostamaan lippuja ja sinulla on vain 14 minuuttia aikaa, jonka jälkeen joudut jonottamaan uudestaan. (Meille kävi köpelösti ja jouduimme uuteen jonoon kun yritimme liian kauan saada useampia lippuja).
 4. Saatuasi liput siirry heti maksamaan liput. Jos ostat useamman lipun tulee sinulla olla kaikki henkilötiedot näillekin lipuille, muuten et voi ostaa esimerkiksi kaverillesi.
Lippujen jälleenmyynti kategorioittan
Ennen kuin pääset valitsemaan lippuja, näet värikoodeilla vihreä, oranssi ja punainen että onko lippuja jäljellä. Punainen tarkoittaa että liput ovat loppuneet.

Parhaat mahdollisuudet napata lippuja edullisesti ovat Venäjällä pelattaviin peleihin. Siirry siis jonoon nyt niin varmistat lippusi EM-kisoihin 2020.

Näin osallistut UEFA 2020 lippuarvontaan

EM-kisojen lippuarvontaan osallistuminen päättyi 18.12.2019 kello 16:00. Tammikuun lopulla kaikki 20 maan fanit saivat sähköpostin jossa tuli ilmoitus osuiko omalle kohdalle lippuja.

Jos sait liput näet ne UEFA:n sivuilta (voit tehdä sen täältä) ja ne pitää maksaa parin viikon sisällä. Tietojemme mukaan maksun aikaraja on jo mennyt umpeen.

Jatka kuitenkin lukemista, sillä näin voit saada vielä liput jalkapallon EM-kisoihin tämä virallisen EURO 2020 -lippuarvonnan jälkeen kampanjoista.

Näin näet voititko liput jalkapallon euro 2020 kisoihin
Tältä näytti toimituksemme epäonnekas arvontatulos.

Seuraavaksi kertaamme Suomen ottelut ja miten prosessi EM2020 lippuarvonnassa eteni.

Suomi varmisti EM-kisa 2020 paikkansa kaatamalla Liechtensteinin. Huuhkajat tulee pelaamaan EM-kisoissa 2020 lohkossa B. Tässä samassa lohkossa ovat myös Tanska, Venäjä sekä Belgia.

Suomella tulee olemaan vähintään kolme peliä EM-kisoissa 2020 jotka ovat:

 • 13.6.2020 klo 19:00 Tanska – Suomi, Kööpenhamina
 • 17.6.2020 klo 16:00 Venäjä – Suomi, Pietari
 • 22.6.2020 klo 22:00 Suomi – Belgia, Pietari

Katso tästä koko EM-kisat 2020 otteluohjelma.

Lippuja näihin otteluihin on kovan kysynnän vuoksi saatavilla erittäin rajattu määrä. Onneksi jokaisen maan fanit ovat oikeutettuja ostamaan ennalta määrätyn määrän lippuja. Stadionikohtaisesti Suomen peleihin liput menevät seuraavasti:

 • 13.6.2020 Kööpenhamina, 14 000 lippua
 • 17.6.2020 Pietari, 20 000 lippua
 • 22.6.2020 Pietari, 20 000 lippua

Näistä lipuista puolet tulee olemaan halvimman hintaluokan lippuja. Kööpenhaminassa tarjolla on siis 7000 lippua halvimmassa hintaluokassa kun taas Pietarissa niitä on tarjolla 10 000 kappaletta ottelua kohden.

EM-kisojen 2020 lippujen hinnat Suomen otteluihin sekä Pietarissa että Kööpenhaminassa tulevat olemaan 50 € ottelua kohden halvimmassa hintaluokassa.

Päivitys 30.1.2020: Lippuarvonnan tulokset ovat selvillä, ja jos sinulla kävi onni, sinun pitäisi löytää sähköpostistasi viesti asiasta. Myös UEFA:n portaalista löydät tiedot mitkä liput voitit.

Tältä näytti sähköpostilla saatu viesti UEFA:lta miten lippuarvonta etenee. Päätös siitä saatko lippuja ja montako lippua voit ostaa ilmoitetaan ennen tammikuun 2020 loppua.

Lisätietoja EURO2020 lippuarvonnan jatkosta

Saitko sinäkin kyseisen sähköpostin? Kyseinen sähköposti vain tiedottaa miten arvonta lipuista jatkuu ja se ei ole päätös siitä saitko lippuja arvonnassa vai et.

Alla ohjeemme lippuarvonnan arvontaan osallistumisesta. Lue kuitenkin ohjeet läpi, koska lopussa esittelemme muita vaihtoehtoja lippujen hankintaan.

Tässä myös parhaat vedonlyöntibonukset EM kisoihin. Nappaa yksi tai useampi!

200% uniikki bonus

vedonlyöntiin nyt!

Talleta 200 € pelaa

400 € - Kokeile!

200% bonus luotto-

sivulle! Ota tästä.

5 € ilmaistarjous +

200% bonus - Ota.

1 – Jos haluat osallistua arvontaan voit tehdä sen UEFA 2020 virallisilla sivuilla. Kun olet siirtynyt sivulle tulee sinun valita maaksi jota kannatat Suomi.

Valitse suomi

2 – Kun olet valinnut Suomen, tullaan sinulta kysymään oletko sinä SMJK jäsen. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä SMJK jäseneksi ennen arvontaa nostaaksesi mahdollisuuksiasi voittaa liput. Jos et halua liittyä jäseneksi paina ”NO”.

3 – Kun olet painanut joko kyllä tai ei saat eteesi seuraavan tekstin.

Lippuvalinta

4 – Kun näet yllä olevan tekstin, paina ”Apply for tickets”. Napin painamisen jälkeen saat eteesi rekisteröinti lomakkeen johon sinun tulee jättää tietosi sekä sähköposti osoitteesi. Sinulla on aikaa osallistua arvontaan aina 18.12.2019 klo 16:00 asti.

5 – Odota EM-kisojen 2020 lippuarvonnan päättymistä (18.12.2019 klo 16:00), sitä odotellessasi voit hankkia lisää mahdollisuuksia napata liput. Useat vedonlyöntisivut tarjoaavat näitä asiakkailleen.

Näin saat lippuja Suomen EM-kisat 2020 otteluihin

Jos jäit ilman Jalkapallon EM 2020 kisojen lippuja, ei sinulla ole heti syytä huoleen. Arvioiden mukaan noin 10-20% arvontaan osallistujista sai vain liput.

Päivitys 4.3.UEFA avasi juuri jäljellä olevien lippujen jälleenmyynnin. Toimi heti sillä liput menevät kovaa vauhtia.

Hyppää tästä suoraan ohjeisiin UEFA EURO 2020 -lippujen ostamiseen juuri nyt.

Jälkimyyntiportaalin avulla UEFA välttää pimeiden markkinoiden korkeat hintojen nousut sekä trokaajat, jotka pyrkivät vain tekemään lipuilla tuottoa. Tällä tavoin myös lippuihin saadaan niiden oikeiden omistajien nimet, jotka saatetaan tarkistaa stadionin ovella.

Jos et saa Suomen otteluihin lippuja jälleenmyynnistä, niin ei hätää. Sillä lippuja on mahdollista voittaa erilaisista kilpailuista (alla parhaat vinkit).

Lukuaika 3 minutes.

Näin voit saada vielä liput Suomen EURO 2020 -jalkapallo-otteluihin:

 1. Osta liput UEFA:n viralliselta jälleenmyyntisivustolta

  Uefa avaa lippujen jälleenmyynnin resale-portaalissa 4.3.2020 alkaen. Siellä lipun jo ostaneet voivat myydä lippujaan, ja tarjolla on myös lunastamattomat liput. Jälleenmyynnin avautumisen tarkkaa päivämäärää ei ole vielä tiedossa.
  Vaihe 1 - Osta liput Uefan jälkimyynnistä

 2. Osta Uefan Hospitality-paketti, niitä on vielä jäljellä.

  Uefa:lla on vielä jälljellä Hospitaly package -nimisiä lippupaketteja, joissa pääset katsomaan ottelun yksityiseen lounge-tilaan ruoka-ja juomatarjoilun kera. Molempiin Suomen Pietarissa pelattaviin otteluihin (Venäjää ja Belgiaa) vastaan on vielä paketteja jäljellä. Halvimmat paketit ovat hinnaltaan 980 €.
  Osta Uefan Hospitaly package otteluliput

 3. Voita liput kampanjoista ja kisoista

  Erilaiset yrityksest ja sivustot tarjoavat asiakkailleen lippuja kisoihin. Näistä voit yrittää voittaa liput EURO2020-kisoihin.
  Voita EM-liput kampanjoista ja kisoista

 4. Lähde kisakaupunkeihin, Pietariin tai Kööpenhaminaan

  Suuntaa kisakaupunkien stadionin liepeille muutama päivä ennakkoon, sillä jälkimarkkinan lippuja myydään stadionin edustalla. Emme suosittele tätä koska se on Uefan sääntöjen vastaista, etkä välttämättä pääse sisään stadionille, jos lipussa on eri nimi kuin henkilöllisyystodistuksessa.
  Matkusta kisakaupunkiin ja osta liput sieltä

Jos et onnistu saamaan lippuja, on sekä Pietarissa ja Kööpenhaminssa varmasti hieno kisatunnelma myös stadionin ulkopuolella erilaisissa kisateltoissa. Moni jalkapallofani lähteekin kisoihin ilman lippuja nauttimaan huikeasta tunnelmasta.

Yleisimmät kysymykset Jalkapallon EM-kisat 2020 lipuista

Montako lippua Suomen peleihin EM-kisoissa 2020 on?

Yhteensä lippuja on tarjolla arvonnassa 54 000 kappaletta. Nämä liput priorisoidaan Suomen maajoukkueen kannattajien sekä vastapuolen maajoukkueen kannattajien kesken arpomalla ne.

Milloin voin osallistua EM-kisojen 2020 lippuarvontaan?

UEFA:n lippuarvonta on jo päättynyt, joten siihen osallistumien ei ole enää mahdollista. Viimeinen osallistumispäivä oli 18.12.2019, ja tuloksista on ilmoitettu voittajille sähköpostilla 30.1.2020.

Mistä näen voitinko liput Jalkapallon EM-kisoihin 2020?

Jos osallistuit UEFA:n sivuilla viralliseen lippuarvontaan ja voitit liput, sinun pitäisi saada sähköposti UEFA:lta. Voit myös tarkistaa voititko liput tästä UEFA:n linkistä.

Voiko Jalkapallon EM-kisoihin vielä saada lippuja?

Kyllä kisoihin voi vielä saada lippuja, esimerkiksi ostamalla niitä UEFA:n viralliselta sivuilta 4.3.2020 alkaen kun UEFA myy jäljellä olevat liput. Portaali on tänään 9.3.2020 auennut uudestaan joten lippuja on vielä saatavilla rajoitetusti.

Myös moni yritys on ostanut lippuja ja järjestaa niihin arvontoja. Voit myös yrittää ostaa lipun ennen ottelua Stadionin edustalta Kööpenhamista tai Pietarista, mutta tässä on omat riskinsä. Toisaalta kisakylässä on aina hyvä tunnelma.

Lukijoiden arvosana
[Yhteensä: 8 Keskiarvo: 4]

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.