UEFA EM-Kisat 2021 lippuarvonta – Lue tiedot lipuista, palautuksista ja EM 2021 -kisojen lipuista

Artikkeli aiheesta EM kisat 2021 lippujen arvonta ja jalkapallon EM kisat liput

EM kisoissa on pelaamatta enää EM Finaali Italia – Englanti. EM Finaaliin lippuja voi saada vielä vain ja ainoastaan UEFA:n virallisesta lippuportaalista, jonne pääset tästä. Lippujen myynnissä suositaan finaalijoukkueiden kannattajia, mutta jos lippuja jää ylimääräisiä, niin hyvällä tuurilla voit vielä napata lipun finaaliin.

EM-kisat 2020 lippuihin liittyvä päivitys 10.4.2021 ja 23.4.: UEFA tiedotti että kahdeksan kisakaupunkia on ilmoittanut uusista alhaisemmista yleisökapasiteeteista ja neljältä odotetaan vielä tietoa. Tämä johtuu tietenkin korona-epidemiaan liittyvistä turvatoimista.

 • Dublinin lohko-ottelut siirretty Pietariin, ja paras 16:sta ottelu Lontooseen
 • Bilbaon ottelut siirretty Sevillaan
 • Pietari on ilmoittanut että se pystyy ottamaan 50% kapasiteetin ja mahdollisesti enemmän.
 • Baku:ssa pelataan 50% katsomolla.
 • Munchen otaa 14 500 katsojaa
 • Budapest pyrkii 100% kapasiteettiin, jos katsojat noudattavat tiukkoja rajoituksia.
 • Kööpenhamina, Amsterdam, Bucharest ja Glasgow, Rooma ja Sevilla ovat 25%-33% katsomokapasiteetilla, mutta mahdollisesti suuremmalla.
 • Lontoo ilmoitti vähintään 25% kapasiteetista.

Nappaa alta parhaat kertoimet ja bonukset EM-kisoihin juuri nyt. Esimerkiksi Unibet tarjoaa mainion 200% bonuksen 200 € asti. Alla parhaat edut joilla saat lisäjännitystä EM-kisoihin kotikatsomoon ilman lippuja!

Onko sinulla jo liput? Jos on niin lue alle oleva tärkeä tieto lippujen palautuksesta sekä mahdollisuudesta myös menettää omat lippusi, johtuen alemmasta katsomokapasiteetista. Jos haluat kisalippuja, niin nyt sinulla on vielä mahdollisuudet, lue hieman alempaa.

Alhaisemmat kapasiteetit vaikuttavat myös EM-liput lunastaneisiin faneihin, koska lippuja on enemmän kuin mitä katsojia mahtuu stadioneille. Tämän johdosta UEFA antaa katsojille mahdollisuuden perua omat lippunsa 22.4.2021 klo 18:00 CEST (19:00 Suomen aikaa) mennessä, eli lippujen peruutus on nyt päättynyt. Lue tarkemmat tiedot tästä.

Tärkeä tieto, koska UEFA ilmoitti EM-kisojen stadioneiden alhaisemmasta kapasiteetista, on melko todennäköistä että osa liput jo ostaneista tulevat menettämään liput. Jos lippuja ei peruta tarpeeksi, ja halukkaita lähtijöitä kisoihin on enemmän kuin mitä stadionin alhaisemmat kapasiteetit sallivat, tullaan suorittamaan arvonta. Tässä arvonnassa voi siis käydä köykäisesti ja saatat menettää omat lippusi. Tietoa tästä on yllä olevassa Uefan linkissä, sekä myös sähköpostissasi.

Jalkapallon EM-kisoihin on ollut monta mahdollisuutta saada lippuja, ja nyt on taas uusi mahdollisuus, sillä osa kisaturisteista varmasti peruu liput koronan takia.

Alunperin Jalkapallon EM-kisojen 2020 lipunmyynti alkoi virallisesti 4.3.2020 klo 15:00. Koska koronaepidemia on vaikeuttanut kisoja, ja moni kisaturisti peruu omat lippunsa, on edelleenkin mahdollista saada lippuja EM-kisoihin sitten kun lippujen peruutus on päättynyt.

Näin ostat liput jalkapallon EM-kisoihin juuri nyt

Virallisia UEFA 2020 EM-kisojen lippuja ei ole juuri nyt myynnissä jälleenmyyntiportaalissa. Mutta niitä saattaa tulla, sillä lippuja ostaneet saivat taas perua lippuja 22.4.2021 asti.

Jos lippuja tulee uudestaan myyntiin, niin tässä on ohjeet kuinka lippujen osto tapahtuu.

Virallinen sähköposti uefalta
Lippujen kanssa kannattaa olla nopea. Ne jotka astuvat jonoon nopeasti saavat myös lippunsa varmemmin.

Seuraa näitä ohjeita ja osta omat lippusi. Vinkki: Sivustolla on aina erittäin paljon ruuhkaa, joten jonoon kannattaa astua heti kun myynti avataan!

Lippujen jonotus on alkanut
Kun siirryt sivustolle astu välittömästi jonoon. Näet tämän palkin joka kertoo, että milloin voit ostaa omat lippusi. Tässä voi kestää jopa 40 minuuttia.
 1. Siirry lippuportaaliin tästä
 2. Aloita jonottaminen heti, tässä voi kestää melkein tunti
 3. Jonotuksen jälkeen pääset ostamaan lippuja ja sinulla on vain 14 minuuttia aikaa, jonka jälkeen joudut jonottamaan uudestaan. (Meille kävi köpelösti ja jouduimme uuteen jonoon kun yritimme liian kauan saada useampia lippuja).
 4. Saatuasi liput siirry heti maksamaan liput. Jos ostat useamman lipun tulee sinulla olla kaikki henkilötiedot näillekin lipuille, muuten et voi ostaa esimerkiksi kaverillesi.
Lippujen jälleenmyynti kategorioittan
Ennen kuin pääset valitsemaan lippuja, näet värikoodeilla vihreä, oranssi ja punainen että onko lippuja jäljellä. Punainen tarkoittaa että liput ovat loppuneet.

Siirry siis jonoon heti jos portaali taas avataan, niin varmistat lippusi EM-kisoihin 2020.

Näin osallistut UEFA 2020 lippuarvontaan

Huom. alkuperäinen lippuarvonta on päättynyt, joten alla oleva tieto on vain niille joita kiinnostaa kuinka lippuarvonta aluperin suoritettiin.

EM-kisojen lippuarvontaan osallistuminen päättyi 18.12.2019 kello 16:00. Tammikuun lopulla kaikki 20 maan fanit saivat sähköpostin jossa tuli ilmoitus osuiko omalle kohdalle lippuja.

Jos sait liput näet ne UEFA:n sivuilta (voit tehdä sen täältä) ja ne pitää maksaa parin viikon sisällä. Tietojemme mukaan maksun aikaraja on jo mennyt umpeen.

Jatka kuitenkin lukemista, sillä näin voit saada vielä liput jalkapallon EM-kisoihin tämä virallisen EURO 2020 -lippuarvonnan jälkeen kampanjoista.

Näin näet voititko liput jalkapallon euro 2020 kisoihin
Tältä näytti toimituksemme epäonnekas arvontatulos.

Seuraavaksi kertaamme Suomen ottelut ja miten prosessi EM2020 lippuarvonnassa eteni.

Suomi varmisti EM-kisa 2020 paikkansa kaatamalla Liechtensteinin. Huuhkajat tulee pelaamaan EM-kisoissa 2020 lohkossa B. Tässä samassa lohkossa ovat myös Tanska, Venäjä sekä Belgia.

Suomella tulee olemaan vähintään kolme peliä EM-kisoissa 2020 jotka ovat:

Lue lisää EM-kisojen otteluohjelmasta tästä EM-kisat 2021 otteluohjelma artikkelista.

Lippuja näihin otteluihin on kovan kysynnän vuoksi saatavilla erittäin rajattu määrä. Onneksi jokaisen maan fanit ovat oikeutettuja ostamaan ennalta määrätyn määrän lippuja. Stadionikohtaisesti Suomen peleihin liput menevät seuraavasti:

 • 13.6.2020 Kööpenhamina, 14 000 lippua
 • 17.6.2020 Pietari, 20 000 lippua
 • 22.6.2020 Pietari, 20 000 lippua

Näistä lipuista puolet tulee olemaan halvimman hintaluokan lippuja. Kööpenhaminassa tarjolla on siis 7000 lippua halvimmassa hintaluokassa kun taas Pietarissa niitä on tarjolla 10 000 kappaletta ottelua kohden.

EM-kisojen 2020 lippujen hinnat Suomen otteluihin sekä Pietarissa että Kööpenhaminassa tulevat olemaan 50 € ottelua kohden halvimmassa hintaluokassa.

Päivitys 30.1.2020: Lippuarvonnan tulokset ovat selvillä, ja jos sinulla kävi onni, sinun pitäisi löytää sähköpostistasi viesti asiasta. Myös UEFA:n portaalista löydät tiedot mitkä liput voitit.

Tältä näytti sähköpostilla saatu viesti UEFA:lta miten lippuarvonta etenee. Päätös siitä saatko lippuja ja montako lippua voit ostaa ilmoitetaan ennen tammikuun 2020 loppua.

Saimme tämän viestin uefalta ennen lippujen ostamista
Lisätietoja EURO2020 lippuarvonnan jatkosta

Saitko sinäkin kyseisen sähköpostin? Kyseinen sähköposti vain tiedottaa miten arvonta lipuista jatkuu ja se ei ole päätös siitä saitko lippuja arvonnassa vai et.

Alla ohjeemme lippuarvonnan arvontaan osallistumisesta. Lue kuitenkin ohjeet läpi, koska lopussa esittelemme muita vaihtoehtoja lippujen hankintaan.

Tässä myös parhaat vedonlyöntibonukset EM kisoihin. Nappaa yksi tai useampi!

Unibet on Bonuskoodien ykkösvalinta EM-kisojen vedonlyöntiin. Klikkaa ylhäältä ja saat meidän kautta uniikilla bonuskoodilla 100% vedonlyöntibonuksen, joka on erinomainen helpoilla kierrätyksillä.

Tässä alla myös muutama muu hyvä bonus vedonlyöntiin. Lue lisää EM jalkapallo vedonlyönti -artikkelistamme, jonne päivitämme parhaat vinkit ja bonuksen EM 2021 -vedonlyöntiin.

1 – Jos haluat osallistua arvontaan voit tehdä sen UEFA 2020 virallisilla sivuilla. Kun olet siirtynyt sivulle tulee sinun valita maaksi jota kannatat Suomi.

Valitse suomi

2 – Kun olet valinnut Suomen, tullaan sinulta kysymään oletko sinä SMJK jäsen. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä SMJK jäseneksi ennen arvontaa nostaaksesi mahdollisuuksiasi voittaa liput. Jos et halua liittyä jäseneksi paina ”NO”.

3 – Kun olet painanut joko kyllä tai ei saat eteesi seuraavan tekstin.

Lippuvalinta

4 – Kun näet yllä olevan tekstin, paina ”Apply for tickets”. Napin painamisen jälkeen saat eteesi rekisteröinti lomakkeen johon sinun tulee jättää tietosi sekä sähköposti osoitteesi. Sinulla on aikaa osallistua arvontaan aina 18.12.2019 klo 16:00 asti.

5 – Odota EM-kisojen 2020 lippuarvonnan päättymistä (18.12.2019 klo 16:00), sitä odotellessasi voit hankkia lisää mahdollisuuksia napata liput. Useat vedonlyöntisivut tarjoaavat näitä asiakkailleen.

Ohjeet EURO 2020 lippujen palautukseen

Tässä on 10.4.2021 päivitetyt tiedot lippujen palautukseen. UEFA lähetti lippujen haltijoille alla olevan sähköpostin 9.4.2021, jossa kerrotaan että lippuja voi taas peruuttaa. Lippujen peruutus päättyi 22.4.2021.

Jalkapallon EM-kisojen 2020 lippujen peruutus

Tämä oli todennäköisesti viimeisin mahdollisuus palauttaa lippuja, tai ainakin UEFA-sanoo niin. Toivottavasti peruit lippusi jos yhtään epäröit tai pelkäät lähteä kisoihin koronaviruksen takia.

Toki voi olla mahdollisuus, että lippujen peruutukseen tulee vielä lisämahdollisuus, koska niitä on jo tullut kaksi mahdollisuutta aikaisemminkin. Mutta emme jättäisi mitään toivon varaan sillä kisat ovat erittäin lähellä.

Lippujen palautus eli peruutus tuli suorittaa loppuun torstai 22.4.2021 kello 19.00 Suomen aikaa mennessä (virallisesti 18:00 CEST). Tässä ohjeet siihen, kuinka lippujen palautus tehdään jos vielä tulee mahdollisuus peruuttaa liput.

1. Klikkaa saamastasi sähköpostista UEFA:n sivulle, kirjaudu sisään, ja klikkaa siellä RETURN TICKETS -nappia. (Kuva ylempänä).

2. Valitse mitkä liput haluat palauttaa ja saada niistä hyvityksen ja klikkaa RETURN SELECTED TICKETS -nappia (kuva alla).

Kun menet uefan sivuille, voit sieltä hakea rahojen palautusta

3. Seuraavaksi näet vahvistussivun, josta näet palautettavan summan, ja sinun pitää vielä painaa RETURN TICKETS -nappia.

4. Näet vahvistusviestin, jossa ilmoitetaan että UEFA aloittaa rahojen palautuksen kun lippujen palautusportaali on suljettu. Rahat palautetaan pankki- tai luottokortille jolla liput on ostettu. Jos korttisi on mennyt vanhaksi tässä välissä niin UEFA ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää pankkitilin tiedot voidaksen palauttaa rahat pankkisiirrolla. (kuva alla).

5. Jos mielesi muuttuu, niin voit vielä perua lippujen peruutuksen annettuun päivämäärään mennessä, jolloin liput jäävät sinulle eikä rahoja palauteta. (kuva alla)

6. Saat lippujen peruuttamisesta myös sähköpostivahvistuksen (kuva alla).

Sähköpostivahvistus jalkapallon em-kisojen lippujen peruutuksesta

Juuri nyt EURO 2021 -lippujen peruutus ei ole toiminnassa, mutta jos tämä mahdollisuus tulee vielä uudestaan niin yllä olevat ohjeet pääasiassa toimivat myös silloin.

Näin saat lippuja Suomen EM-kisat 2020 otteluihin

Jos jäit ilman Jalkapallon EM 2020 kisojen lippuja, niin vielä on mahdollisuus koska lippuja sai taas peruuttaa 22.4.2021 asti.

Päivitys 10.4.2021.UEFA ilmoitti että suurin osa kisastadioneista toimii vain 25%-50% kapasiteetilla. Eli vaikka lippuja peruttaisiin, se ei välttämättä tarkoita sitä että niitä tulee tarpeeksi myyntiä varten.

Kannattaa siis olla tarkkana ja seurata uutisia, tätä sivua ja sähköpostia, josko UEFA ilmoittaa lippujen uudest myynnistä.

Jälkimyyntiportaalin avulla UEFA välttää pimeiden markkinoiden korkeat hintojen nousut sekä trokaajat, jotka pyrkivät vain tekemään lipuilla tuottoa. Tällä tavoin myös lippuihin saadaan niiden oikeiden omistajien nimet, jotka saatetaan tarkistaa stadionin ovella.

Jos et saa Suomen otteluihin lippuja jälleenmyynnistä, niin ei hätää. Sillä lippuja on mahdollista voittaa erilaisista kilpailuista (alla parhaat vinkit).

Lukuaika 3 minuuttia.

Näin voit saada vielä liput Suomen EURO 2021 -jalkapallo-otteluihin:

 1. Osta liput UEFA:n viralliselta jälleenmyyntisivustolta

  Uefa avaa lippujen jälleenmyynnin resale-portaalissa uudestaan sen jälkeen, kun kesän 2021 otteluohjelma on julkaistu.
  Vaihe 1 - Osta liput Uefan jälkimyynnistä

 2. Osta Uefan Hospitality-paketti, niitä on vielä jäljellä.

  Koska osa UEFA:n tarjoamista Hospitality-paketeista tullaan varmasti palauttamaan, on myös niitä varmasti saatavilla uudestaan kunhan lippujen myynti avataan jälleen kesän 2020 aikana.
  Osta Uefan Hospitaly package otteluliput

 3. Voita liput kampanjoista ja kisoista

  Erilaiset yrityksest ja sivustot tarjoavat asiakkailleen lippuja kisoihin. Näistä voit yrittää voittaa liput EURO2020-kisoihin.
  Voita EM-liput kampanjoista ja kisoista

 4. Lähde kisakaupunkeihin, Pietariin tai Kööpenhaminaan

  Suuntaa kisakaupunkien stadionin liepeille muutama päivä ennakkoon, sillä jälkimarkkinan lippuja myydään stadionin edustalla. Emme suosittele tätä koska se on Uefan sääntöjen vastaista, etkä välttämättä pääse sisään stadionille, jos lipussa on eri nimi kuin henkilöllisyystodistuksessa.
  Matkusta kisakaupunkiin ja osta liput sieltä

Jos et onnistu saamaan lippuja, on sekä Pietarissa ja Kööpenhaminssa varmasti hieno kisatunnelma myös stadionin ulkopuolella erilaisissa kisateltoissa. Moni jalkapallofani lähteekin kisoihin ilman lippuja nauttimaan huikeasta tunnelmasta.

Kotikatsomoissa voi myös nauttia lisäjännityksellä otamalla mainiot vedonlyöntibonukset esimerkiksi Unibetiltä.

Yleisimmät kysymykset Jalkapallon EM-kisat 2020 lipuista

Toimiiko ostamani EURO 2020 -lippu vuoden 2021 jalkapallon EM-kisoissa?

Kyllä toimii. UEFA on kertonut lipun ostajille että he voivat pitää lipuistaan kiinni ja käyttää ne 2021 kisoissa. Huomaa kuitenkin, että katsomokapasiteetti on vain 25%-50% niin osa lipun ostaneista joutuu pettymään sillä lippujen saajat tullaan arpomaan uudestaan jos niitä ei peruta tarpeeksi

Montako lippua Suomen peleihin EM-kisoissa 2020 on?

Yhteensä lippuja on tarjolla arvonnassa 54 000 kappaletta. Nämä liput priorisoidaan Suomen maajoukkueen kannattajien sekä vastapuolen maajoukkueen kannattajien kesken arpomalla ne.

Milloin voin osallistua EM-kisojen 2020 lippuarvontaan?

UEFA:n lippuarvonta on jo päättynyt, joten siihen osallistumien ei ole enää mahdollista. Viimeinen osallistumispäivä oli 18.12.2019, ja tuloksista on ilmoitettu voittajille sähköpostilla 30.1.2020.

Mistä näen voitinko liput Jalkapallon EM-kisoihin 2020?

Jos osallistuit UEFA:n sivuilla viralliseen lippuarvontaan ja voitit liput, sinun pitäisi saada sähköposti UEFA:lta. Voit myös tarkistaa voititko liput tästä UEFA:n linkistä.

Voiko Jalkapallon EM-kisoihin vielä saada lippuja?

Kyllä kisoihin voi vielä saada lippuja jos lippuja perutettiin tarpeeksi 22.4.2021 päättyneessä lippujen peruutuksessa. Lippujen saamiseen virallisesta portaalista on kuitenkin melko pienet mahdollisuudet.

Myös moni yritys on ostanut lippuja ja järjestaa niihin arvontoja. Voit myös yrittää ostaa lipun ennen ottelua Stadionin edustalta Kööpenhamista tai Pietarista, mutta tässä on omat riskinsä. Toisaalta kisakylässä on aina hyvä tunnelma.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 4.3 / 5. Arvosanat yhteensä: 12

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.