Mike Tyson vs Roy Jones Jr. kertoimet – Nappaa parhaat kertoimet ja tarjoukset otteluun

mike tyson vs roy jones jr kertoimet ja tarjoukset
Mike Tyson kohtaa Roy Jones Jr:n legendojen ottelussa

Jonnetkin muistavat. Mike Tyson on nimi, jonka kaikki urheilua seuraavat ihmiset varmasti tietävät ikään tai sukupuoleen katsomatta. Siksi Mike Tyson vs Roy Jones Jr. ottelu saattaakin nousta jopa vuoden seuratuimmaksi urheiluspektaakkeliksi.

Ensimm√§isen kerran kuulimme Mike Tysonin aikeista palata keh√§√§n huhti-toukokuussa ja silloin moni varmasti piti ideaa t√§ysin tuulesta temmatulta. Mutta ei pid√§ en√§√§, sill√§ ensi y√∂n√§, sunnuntaina 29.11. klo 03:00 Suomen aikaa ‚ÄúIron‚ÄĚ Miken paluu on totta.

Katso alta Mike Tyson vs Roy Jones Jr. kertoimet joita on tarjolla vain Vbet-vedonlyöntisivustolla ja virittäydy tunnelmaan Bonuskoodien ennakon avulla.

Bonuskoodit tarjoaa otteluun parhaat kertoimet, joita ei hirveästi ole tarjolla, koska kyseessä on enemmänkin näytösottelu. Nappaa tarjoukset ja nauti jännittävästä ottelusta. Katso tästä Mike Tyson vs. Roy Jones Jr ottelun kertoimet.

Ilmaisvetoja ei ole enää tarjolla Mike Tyson vs Roy Jones Jr otteluun

Tähän legendaaristen mestareiden otteluun ei ole enää tarjolla ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja. Vielä alkuviikosta moni vedonlyöntisivusto tarjosi kertoimia otteluun, mutta jostain syystä ne on poistettu valikoimasta. Syy saattaa olla että kyseessä on enemmänkin näytösottelu, jonka tulos voi olla mitä tahansa.

Mike Tyson l√§htee otteluun selv√§n√§ ennakkosuosikkina ja vanha mestari on julkaissut monia videoita nykykunnostaan. Mike Tyson kertoimet ovat t√§ll√§ hetkell√§ 1.43 luokkaa, joten esimerkiksi 100 ‚ā¨ ilmaisveto toisi kivat 43 ‚ā¨ voittoa.

Jos kuitenkin löydät riskittömiä vetoja tai ilmaisvetoja niin toimi näin:

 • Klikkaa yll√§n√§kyvist√§ linkeist√§ vedonly√∂ntisivulle.
 • Seuraa ohjeita ja avaa pelitili (k√§yt√§ oikeita tietoja, n√§in voitotkin tulevat takaisin helposti!)
 • Talleta ja lunasta ilmainen tai riskit√∂n veto.
 • Etsi kohde ja ly√∂ veto sis√§√§n!

Listaamme alla ja myös varta vasten vedonlyöntiä varten tehdyllä sivulla lisää vedonlyöntispesifejä bonuksia joilla myös voit maksimoida voitot. Suomessa pääset helposti jännäämään ottelua esimerkiksi Viaplay lähetyksen kautta, joka lähettää ottelun suorana.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr vedonlyönti, kertoimet ja ennakko

Mike Tyson on takaisin kehissa, ota paras kerroin otteluun
Mike Tyson hyppää takaisin rinkii, tuleeko voitto?

Mike Tyson ja Roy Jones Jr kohtaavat Los Angelesin Stables Centerissä 29. marraskuuta. Bonuskoodit.com tutustui ottelun ennakkoasetelmiin vedonlyönnin näkökulmasta.

Mike Tysonin rekordi on 50-6 (44KOs) ja Roy Jones Juniorin 66-9 (47KOs).

Useiden vedonlyöntiyhtiöiden mielestä Tyson lähtee otteluun selkeänä suosikkina. Esimerkiksi Unibetillä Mike Tysonin kerroin voitolle oli alkuviikosta 1.50, kun Roy Jones Jr. voittokertoimeksi tarjottiin 2.75.

Nyt Unibet on poistanut kertoimet ja ainoa sivusto joka vielä tarjoaa kertoimia on Vbet.com. Alla olevat kertoimet on päivitetty 28.11. klo 18:15.

VoittajakertoimetMike Tyson kerroinRoy Jones Jr. kerroin
Vbet1.432.83

Mike Tyson otteluun ei ole tarjolla mitään muita kertoimia, ei edes tasapeliä. Mutta viihdearvoa tässä matsissa on. Joten tee valintasi ja laita betsit vetätämään.

tyson ja jones jr urastatistiikka
Tysonin ja Jones Jr:n statistiikka koko uralta puhuu puolestaan

Mike Tyson tunnetaan raskaan sarjan kiistattomana mestarina, eikä mieheltä puutu näyttöjä. Mike Tyson vs Roy Jones Jr. kertoimet antavat Tysonille yli 60% mahdollisuuden voittoon, mutta onko näin suuri suosikin asema sittenkään perusteltu?

Roy Jones Jr. lopetti uransa voitokkaan ottelun jälkeen ainoastaan reilu 2 vuotta sitten helmikuussa 2018. Tysonin edellisestä ottelusta on vierähtänyt reilusti pidempi aika, hänet nähtiin kehässä viimeksi vuonna 2006.

Tysonin tapaan my√∂s Roy Jones Juniorilta l√∂ytyy n√§ytt√∂j√§ osaamisesta, sill√§ mies on voittanut keskisarjan, ylemm√§n keskisarjan, raskaan keskisarjan sek√§ WBA:n raskaan sarjan maailmanmestaruudet. 

Molemmilta ottelijoilta löytyy epäilemättä lyöntivoimaa, sillä Tyson on tyrmännyt vastustajansa ammattilaiskehissä 44 kertaa ja Roy Jones jopa 47 kertaa.

Nopeus on saattanut vuosien varrella kärsiä, mutta lyöntivoimaa kummallakin varmasti riittää tyrmäämiseen tässäkin ottelussa.

Ottelun on määrä olla 8 erän mittainen, joten vanhoja mestareita odottaa pitkä urakka, ellei tyrmäystä tapahdu ensimmäisten erien aikana. Mike Tyson vs Roy Jones Jr. vedonlyönnissä kannattaakin ottaa huomioon myös kumman kunto kestää paremmin pitkässä ottelussa.

VoittajakertoimetMike Tyson kerroinRoy Jones Jr. kerroin
Vbet1.432.83

Kuten Mike Tyson kertoimet osoittavat, on mies epäilemättä suosikki ottelun voittoon. Roy Jones Jr. kerroin 2.83 on kuitenkin pelattavalla tasolla, jos uskot yllätyksen mahdollisuuteen.

Ainoa sivusto joka tarjoaa kertoimet Tys√∂n vs Jones Jr. otteluun on Vbet, jonne uudet pelaajat saavat my√∂s 20 ‚ā¨ ilmaisvetotarjouksen.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr. kertoimet: (päivitetty 28.11.)

Mike Tyson vs Roy Jones Jr. on katsottavissa suorana lauantai Рsunnuntai yönä 29.11. marraskuuta Viaplayn kanavilla klo 03:00 alkaen. Otteluun on tarjolla vedonlyöntiä myös livenä ottelun aikana.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr kertoimet:

VoittajakertoimetMike Tyson kerroinRoy Jones Jr. kerroin
Vbet1.432.83

Kumman luulet voittavan? Pistä vedot sisään Vbetillä ja nauti matsista!

Säännöt Mike Tyson vs Roy Jones Jr otteluun

Kamppailun alla Nevadan urheilulautakunta on määrännyt muutoksia / tarkentanut tulevan ottelun sääntöjä. Ikääntyneiden ottelijoiden takia kamppailijoita halutaan myös suojella paremmin.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr ottelun säännöt:

 • Kyseess√§ on n√§yt√∂sottelu jonka takia s√§√§nn√∂t eroavat normaaleista s√§√§nn√∂ist√§ huomattavasti.
 • Molemmat ottelijat ottelevat isoilla 12 unssin hanskoilla, jotta isompaa vahinkoa ei sattuisi vanhoille staroille.
 • Ottelijat p√§√§ttiv√§t itse kielt√§yty√§ mahdollisuudesta otella kyp√§rill√§.
 • Ottelun kesto: 8 x 2 min.
 • Ottelu voi p√§√§tty√§ tyrm√§ykseen, jos kumpikaan mies kaatuu ly√∂nnist√§, ottelu voidaan lopettaa.
 • Jos kumpikaan ottelija saa viillon, esimerkiksi silm√§kulmaan, ottelu keskeytet√§√§n.
 • Virallista voittajaa ei julkaista heti, mutta WBC p√§√§tt√§√§ ottelun voittajan my√∂hemmin.

Oletamme Bonuskoodit.comin toimituksessa, että vedonlyöntitoimistot rakentavat kertoimet uusia sääntöjä vastaaviksi ja että selvä voittaja ottelulle myös löydetään.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 4.7 / 5. Arvosanat yhteensä: 3