Suomi Liechtenstein vedonlyönti

50.00 kerroin suomen voitosta

Päivitys 15.11.2019: Suomi kohtasi Liechtensteinin tänään 15.11.2019 ratkaisevassa ottelussa ja vei huikean 3-0 voiton suvereenisti. Näin Suomi varmisti paikan Jalkapallon EM 2020 -kisoissa. Katso Kreikka – Suomi kertoimet täältä.

Unibet tarjosi 50 kertoimen Suomen voitosta, ja jos et ehtinyt käyttää tarjousta, niin nappaa tästä 100% talletusbonus 100 € asti ja 10 € riskitön mobiiliveto. Voit käyttää sen vaikkapa maanantain Kreikka – Suomi otteluun, jossa Suomella on huikea 3.90 kerroin.

Nyt Suomella on kasassa 15 pistettä, voittamalla ottelun Liechtensteinia vastaan pääsisi Suomi vihdoinkin pelaamaan UEFA 2020 kisoihin Euroopan mestaruudesta. Lohkotilanteen voit tarkistaa alta, juuri nyt jokainen maa on pelannut yhteensä kahdeksan ottelua. Tämä ottelu on toisiksi viimeinen.

Vaikka Suomi häviäisikin tämän pelin, on Suomella silti suuret mahdollisuudet päästä jatkoon. Mikäli Bosnia ja Hertsegovina ei saa pisteitä Italiaa vastaan tai jos Armenia ei saa pisteitä Kreikalta, avautuu myös tässä skenaariossa Suomelle pääsy jatkoon.

Jatkoon pääsyyn riittää myös se, että Suomi pelaisi tasapelin Liechtensteinia vastaan, jonka jälkeen Bosnia ja Hertsegovinan sekä Armenian tulisi joko hävitä tai pelata yksi tasapeli jäljellä olevista kahdesta ottelusta.

Myös tasapelit Suomen molemmista otteluista riittäisivät siihen, että Suomi siirtyy jatkoon.

Mikäli Suomi häviää, on Suomella mahdollisuus vielä saada pisteitä Kreikalta maanantaina 18.11.2019. Samalla kierroksella Armenian tulisi hävitä tai pelata tasapeli Italiaa vastaan sekä Bosnia ja Hertsegovinan hävitä tai pelata tasapeli Liechtensteiniä vastaan.

JoukkueOttelutPisteet
Italia824
Suomi815
Bosnia ja Hertsegovina810
Armenia810
Kreikka88
Liechtenstein82

Lyö vetoa Suomen puolesta kertoimella 50.00

Nyt jos koskaan on oikea hetki lyödä vetoa Suomen puolesta, sillä Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen kertoimen 50.00 Suomen voitosta Lichtenstainia vastaan.

Kertoimen 50.00 voi lunastaa tekemällä talletuksen Unibetille. Huomaa, että meillä on myös Unibet bonuskoodi, tuolla saat 200% talletusbonuksen 100 € asti + 10 ilmaiskierrosta. Käytä siis bonuskoodi UB-BKCOM rekisteröitymisen yhteydessä.

Huomaa: Et voi yhdistää tarjouksia, mutta voit käyttää bonuskoodin milloin tahansa. Suosittelemme käyttämään tämän 50-kerroin tarjouksen ja muina aikoina uniikin bonuskoodimme.

Näin lunastat 50.00 kertoimen Suomen voitolle:

  • Siirry Unibetille painamalla tästä
  • Avaa pelitili
  • Tee 20 € talletus bonuskoodilla UB-BKCOM
  • Panosta 1 € Suomelle

Vaikka Joel Pohjanpalo loukkaantui, on Suomi silti valtava ennakkosuosikki ottelussa. Pohjanpalon nilkka venähti huuhkajien harjoituksessa, joten hän joutuu jättämään ottelun sivuun.

Esimerkiksi Iltalehti osaa kertoa, että kaikkien vedonlyöntiyhtiöiden mukaan Suomella on noin 95% mahdollisuus voittaa Liechtenstein.

Nämä kertoimet ovat suorastaan eeppiset
Suomi – Liechtenstein kerroin nyt ComeOnilla

Ainakin meillä on tähän vahva usko sillä Liechtenstein on onnistunut voittamaan ottelun vieraissa vain alle 5% kerroista. Otteluita Liechtensteinille on kertynyt vieraissa 60 kappaletta viimeisen 15 vuoden aikana.

Liechtenstein on hävinnyt kaikista otteluista jotka se on pelannut vieraissa 52 ottelua, joka vastaa 82,5% prosenttia kaikista pelatuista otteluista.

Suomi taas on voittanut viimeisestä 40 ottelusta jotka on pelattu kotona heikkoja joukkueita vastaan peräti 28 kappaletta. Mahdollisuudet voittoon ovat siis meidän mielestämme tasan 100%.

Maksimipanos, jonka voit asettaa Suomen voitolle on 1 €. Tämä tarkoittaa sitä, että saat 50 € jos Suomi voittaa (nettovoitto 49 €). Tarjous on loistava, sillä Huuhkajien näytöt ovat olleet erittäin vahvat. Liechtensteinin ei joukkueena pitäisi pystyä Suomea kaatamaan, sillä he pelaavat kerran sadassa vuodessa tasapelin Vatikaanin B-maajoukkuetta vastaan.

Voit lunastaa tarjouksen 15.11 klo 18:59 asti. Oikea kerroin Suomelle ilman tätä uuden asiakkaan tarjousta on Unibetilla 1.05.

Jos Suomi onnistuu raivaamaan tiensä läpi Lichtenstein, on aika suunnata katseet kohti Euroopan-mestaruuskilpailuja. Ja näinhän siinä loppupeleissä kävikin.

Huuhkajien viimeisen kotiottelun liput löydät täältä. Ennakkoon ottelua pääsee katsomaan edulliseen 28,00 € hintaan. Jos et pääse katsomaan ottelua paikanpäältä, voit myös seurata sitä televisiosta kanavapaikalta 4.

Suomi Liechtenstein vedonlyönti

Markkina on todellakin Suomen puolella tässä ottelussa. Vedonlyönnissä tärkeät mittarit kuten motivaatio, paikka ja kunto ovat todellakin Suomella kunnossa.

Kuitenkin Unibetin kampanja, jossa nappaat uutena asiakkaana 50-kertoimen Suomen suoralle voitolle on todellakin uniikki. Kertoimet Suomi Liechtenstein otteluun Suomen voitolle ovat luokkaa 1.04 – 1.06 tällä hetkellä.

Tuo on myös oikein makea tarjous napata ja kannustaa samalla Suomea päättämään vuosikymmenten kuivajakso. EM-kisat 2020 olisivat Suomelle ne ensimmäiset arvokisat.

Yleensä vedonlyönnissä ei kannata pelata tunteella tai sydämellä. Mutta eiköhän kannusteta ja lyödä myös vedonlyönti Suomelle! Katsotaan moniko ui tänään Havis Amandan suihkulähteessä Helsingissä ja monissa muissa ympäri Suomea.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 4.3 / 5. Arvosanat yhteensä: 4