Suomi – Ukraina kertoimet – Ota paras kerroin vedonlyöntiin

Suomi Ukraine kertoimet
Vinkki: Betsson tarjoaa parhaan kertoimen otteluun kertoimella 60.00 Suomen voitolle.

Nappaa talteen Suomi – Ukraina kertoimet ja jännitä Huuhkajien seuraavaa MM-karsintaottelua omalta kotisohvaltasi.

Nyt voit saada rahasi takaisin jopa 60-kertaisina, jos Suomi voittaa ottelun! Nappaa korotettu 60.00 kerroin Suomen voitolle suoraan tästä linkistä.

Suomi kohtaa Ukrainan lauantaina 9.10. erittäin tärkeässä ottelussa Helsingin Olympiastadionilla. Me olemme menossa mukana ja esittelemme nyt parhaat Suomi – Ukraina kertoimet sekä vinkit Suomi – Ukraina vedonlyöntiin.

Hyödynnä buustattu Suomi – Ukraina kerroin alapuolelta tai lue mitä tärppejä Bonuskoodien asiantuntijoilla on MM-karsintaottelun vedonlyöntiin. Klikkaa tästä suoraan sinua kiinnostavaan aiheeseen:

Suomi - Ukraina kerroin

Paras Suomi – Ukraina kerroin on huima jopa 60.00. Kerroin on Betssonin buustama erikoistarjous uusille Bonuskoodit.comin pelaajille. Voit hyödyntää sen liittymällä nyt meidän linkistä ja lisäksi saat 100% bonuksen jopa 100 € asti.

60.00 Suomi – Ukraina kerroin palauttaa panoksesi takaisin jopa 60-kertaisena jos Suomi voittaa ottelun varsinaisella peliajalla!

Hyödynnä korotettu 60.00 Suomi – Ukraina kerroin näin:

  1. Rekisteröidy Betssonille tästä linkistä
  2. Tee vähintään 10 € talletus
  3. Lyö 1 € veto Suomen voitolle kertoimella 60.00
  4. Jos Suomi voittaa, saat euron panoksella jopa 60 € voiton!

Korotettu Suomi – Ukraina kerroin on uskomattoman korkea, sillä tavallinen kerroin Suomen voitolle on ainoastaan 3.30 (Betsson). Ukrainan voitolle tarjotaan kerrointa 2.35, joten vedonlyöjät uskovat enemmän vierasjoukkueen voittoon.

Halutessasi voit lisätä ottelun jännitystä myös maalimäärävedoilla. Suomi – Ukraina MM-karsintaottelun yli 2,5 maalia palauttaa rahat takaisin 2.38-kertaisina (Unibet) ja alle 2,5 maalia 1.58-kertaisina (Unibet).

Tavalliset Suomi – Ukraina kertoimet eri sivustoilla:

SivustoSuomi voittaa (1)Tasapeli (X)Ukraina voittaa (2)
Unibet3.603.252.20
Bet3653.503.202.15
Betsson3.303.202.35
Nordicbet3.303.202.35
ComeOn3.303.202.25

Suomi – Ukraina kertoimet yli/alle 2.5 maalia:

SivustoYli 2.5 maaliaAlle 2.5 maalia
Nordicbet2.401.57
Betsson2.401.57
Unibet2.381.58
Comeon2.311.60

Suomi - Ukraina vedonlyönti ja bonukset

Lunastamalla Suomi – Ukraina vedonlyönti bonukset saat ylimääräistä rahaa pelikassaan tai kokonaan riskittömän vedon. Bonuksilla yksinkertaisesti parannat mahdollisuuksiasi voittaa, joten niitä ei kannata jättää hyödyntämättä.

Tässä vielä muutama muu bonus, joita voimme suositella esimerkiksi ottelun vetojen asettamista varten.

Suomi vs Ukraina vedonlyöntivihjeet ja ennakko

Aika esitellä meidän Suomi vs Ukraina vedonlyöntivihjeet ja ennakko-odotukset. Kyseessä on lohkovaiheen kuudes MM 2022 karsintaottelu, johon Suomi ja Ukraina lähtevät tasapisteistä.

Ukraina on Suomen edellä lohkon kakkosena paremman maalieronsa turvin. Ottelussa onkin hurjat panokset, sillä lohkon 2. paras joukkue jatkaa MM-karsintojen seuraavaan vaiheeseen. 

Vedonlyönti ennakkomme odottaa ottelusta erittäin tasaista ja uskomme Huuhkajilla olevan erinomaiset mahdollisuudet Ukrainan kaatamiseen. Viimeksi joukkueiden välinen ottelu päättyi tasatulokseen 1-1 Ukrainassa, mutta nyt pelataan kylmässä säässä Helsingin Olympiastadionilla.

Tasapelit ovat tulleet tutuksi Ukrainalle, joka on toistaiseksi pelannut kaikki MM 2022 karsintaottelunsa tasan.

Huuhkajien hyökkäyskalusto on täydessä iskussa matsiin lähdettäessä ja Suomi voi hyvin yllättää kohmeessa pelaavan Ukrainan puolustuksen ja maalivahdin. Suomi vs Ukraina vedonlyönti kannattaakin asettaa Huuhkajien puolesta korotetulla 60.00 kertoimella. 

Ukrainalle on tehty maali toistaiseksi jokaisessa heidän pelaamassaan karsintaottelussa, mikä tuskin ainakaan heikentää Huuhkajien itseluottamusta otteluun lähdettäessä.

Jos haluat tuulettaa maaleja toden teolla, yksi hyvä Suomi vs Ukraina vedonlyöntivihje on asettaa panokset yli 2,5 maalin puolesta. Tässä vedossa jännitys säilyy ottelun loppuhetkille saakka oli tilanne mikä tahansa.

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat MM 2022 kertoimia myös yksittäisten pelaajien maaleille, joten voit lyödä vetoa esimerkiksi Teemu Pukin tai Joel Pohjanpalon maalista.

Suomi vs Ukraina vedonlyönti-kertoimet:

Korotettu Suomi vs Ukraina kerroin Huuhkajien voitolle:

Betsson: 60.00

Teemu Pukki tekee maalin:

  • Unibet: 3.45
  • Betsson: 2.75

Joel Pohjanpalo tekee maalin:

  • Unibet: 3.70
  • Betsson: 4.20