Suomi USA U20 kertoimet – Puolivälierät käyntiin!

suomi usa kertoimet ja tarjous
Suomi tuuletti vain kahdesti Sveitsiä vastaan uuden vuoden aattona

Päivitys: Suomi voittaa luvuin 1-0! Oden maalasi huikean no-look syötön jälkeen. Ota loppukisojen ajaksi nämä tarjoukset:

Kisojen ajaksi parhaan tarjouksen tarjoaa Betsafe. Ota 20 € riskitön veto. Tämän saat U20 kisojen ajan täysin ilmaiseksi – vain rekisteröitymällä. Tästä tarjouksesta myös lisää alla.

Nappaa 20 € riskitön veto tästä!

Tästä uusimman matsin artikkeliin – Lue ja katso Suomi – Kanada kertoimet.

Jääkiekon U20 MM-kisoissa edetään puolivälieriin! Suomen tappio Sveitsille (numeroin 5-2) johti siihen, että seuraavaksi otellaan aina vahvaa Yhdysvaltojen joukkuetta vastaan.

Lue lisää ottelun kertoimista ja nappaa huipputarjous U20 pudotuspeleihin! Suomi USA ottelu pelataan 18:30 ja on katseltavissa YLEn kanavilta sekä ruudusta suorana.

Jääkiekon U20 kisat ovat Suomelta sujuneet melko ailahtelevasti kun otetaan viimeisin ottelu Sveitsiä vastaan huomioon. USA on pelannut kisojen todella paljon vahvemmassa lohkossa, joten töitä Suomen joukkueella riittää.

Nyt on kuitenkin aika suunnata katseet Suomi USA otteluun ja sen panoksiin. Esittelemme ottelun kertoimet sekä parhaat tarjoukset kisojen pudotuspeleihin!

Katso nämä tarjoukset illan matsiin! Esimerkki: Lyö 10 € veto Suomen voitolle USA:ta vastaan ja voitat:

Esimerkkinä tässä on käytetty Suomelle 4-kerrointa (markkina on vähän yli tällä hetkellä). Eli kun talletat 10 euroa kyseisellä sivustolla, hyödynnät talletusbonuksen ja pelaat vedon Suomi – USA otteluun – maksimoit voiton!

Suomi - USA kertoimet U20

Suomi päätyi omassa lohkossaan kolmanneksi ja jotkut mainitsivat myös että onni onnettomuudessa – Sveitsi voitolla olisi puolivälierissä tullut Venäjä vastaan.

Nyt kuitenkin päästään taistelemaan viime vuosien tapaan kunniasta ja isoin kysymys onkin riittääkö Suomella vauhti ja tulivoima aina vaikeaa USA:n joukkuetta vastaan.

Tälläkin kertaa USA:lla on pelillä todella dynaaminen ja nopea joukkue. Missä lähtökohdissa otteluun lähdetään, mitkä ovat Suomen ja USA:n kertoimet?

Suomi usa kertoimet ovat suhteellisen hyvät
Suomen ottelu kuvassa kolmantena. Näet myös kaikki kertoimet puolivälieriin 2.1.2020 (kertoimet päivitetty 1.1.2020)

Suomi lähtee otteluun selvänä altavastaajana. Suomen kerroin 4.75 tarkoittaa sitä, että suoralla voitolla yksi panostettu euro palauttaa 4,75 euroa (nettovoitto: 3,75).

Suomi USA kertoimet voivat vielä vaihdella ennen matsia, mutta se tosiasia ei muutu, että vedonlyöntitoimistot tuumaavat että kyseessä tulee olemaan Yhdysvaltojen ”yliajo”.

Vedonlyöntitoimistoista puheenollen katso tämä tarjous:

Nappaa 20 € ilmaisveto jatkopeleihin!

U20 jääkiekon MM-kisojen ajan Betsafe tarjoaa kaikille uusille asiakkaille huikean edun kisoihin. Kaikki uudet asiakkaat voivat napata 20 euron riskittömän vedon kisoihin. Näin tarjous toimii:

  • Siirry tästä Nordicbetin kampanjasivulle
  • Klikkaa ”Avaa tili”
  • Uutena asiakkaan sinun tulee rekisteröityä, tämä on kuitenkin ilmaista
  • Tämän jälkeen saat 20 euron riskittömän vedon tilillesi – valitse vain kohde ja klikkaa ”Riskitön veto” vetokupongilla!
USA u20 jääkiekko joukkue

Lue lisää U20 jääkiekon mm-kisoista täällä.

Kuten Sveitsi ottelu osoitti, voi altavastaaja aina yllättää. Sveitsi oli Suomi ottelussa paljon isompi altavastaaja kun katsotaan missä tilanteessa Suomi lähtee USA otteluun.

Ottelun kentälliset: Suomi USA kokoonpanot

Raimo Helminen ilmoitti Suomi USA ottelun alla, että matsiin lähdetään samoilla, tutuilla kentällisillä. Kokoonpanot Suomen osalta USA otteluun:

Maccelli – Saarela – Killinen
Nousiainen – Thomson

Puistola – Tanus – Oden
Heinola – Hatakka

Erholtz – Petman
Utunen – Mikkonen

Räty – Räty – Ranta
Honka – Seppälä

Ykkös ja kakkoskentän varassa elää paljon. Mikäli Suomi pystyy nousemaan USAn rinnalle tulee se tapahtua näillä kentällisillä.

Yhdysvallat (USA) pelasi edellisen eli Tsekki ottelun seuraavilla kokoonpanoilla:

Wahlström – Pinto – Robertson
Harris – Samuelsson

Kalyev – Drury – Zegras
Stastney – Miller

Caufield – Turcotte – Beecher
Emberson – Jones

Ford – Hall – Brink
York

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.