Super bowl 2020 San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs

super bowl 2020

Päivitys: Super Bowl on pelattu ja Kansas City Chiefs ansaitusti Amerikkalaisen Jalkapallon maailmanmestariksi! Chiefs kiri viimeisellä neljänneksellä 49erssin johdon ja dominoi loppupeliä. Puoli-aika show oli todella näyttävä ja suuren yleisön odotuksia vastaava. Alla lisää ottelun ennakkoa (matsiennakko, joka on kirjoitettu ennen ottelua).

Amerikkalaisen jalkapallon päätösottelu Super Bowl on taas täällä. NFL kauden 2019-2020 päättää tänä vuonna todellinen jännitysnäytelmä. Finaaliin tiensä raivasi selvästi kauden kaksi parasta joukkuetta: San Francisco 49ers ja Kansas City Chiefs. Hyppää tästä Super Bowl 2020 tarkempiin lähtökohtiin.

Super Bowl 2020 pelataan Miamissa ja otteluun on myös tarjolla huipputarjouksia. Esimerkiksi Unibet tarjoaa molemmille voittokertoimeksi 30. Lue lisää Unibetin Super Bowl tarjouksesta tästä.

Super Bowl on todellinen kruunu Amerikkalaisen Jalkapallon (NFL) faneille tänäkin vuonna. Odotamme finaalista todella jännittävää, sekä runsasmaalista kamppailua (toisin kuin viime vuonna).

Super Bowl 2020: 49ers - Chiefs lähtökohdat otteluun

San Francisco 49ers ja Kansas City Chiefs kohtaavat Super Bowlissa ja oikeastaan vain Baltimore Ravenssin fanit voivat selitellä miksi eivät Super Bowliin päässeet.

Lähes kaikilla mittareilla (statistiikka, pudotuspelien tulokset, pelaajakohtaiset suoritukset mitattuna) voidaan sanoa Super Bowliin pääsi paikkansa ansainneet joukkueet. Molemmat joukkueet myös huilasivat pudotuspelien ensimmäisen osaottelun ja säilyttivät kotiedun läpi pudotuspelien (molemmat joukkuuet siis pelasivat kaksi ottelua ennen Super Bowlia – eli ovat tuoreella jalalla liikenteessä).

pelinrakentajat super bowlissa 2020
Pelinrakentajat ovat liigan kermaa Super Bowlissa. Mahomas ja Garoppolo edustavat liigan nuorta ja nousevaa kaartia.

San Francisco 49ers (Voitot runkosarjassa 15: Tappiot runkkosarjassa: 3) tulee Super Bowliin vahvemmalla puolustuksella ja monet ennakot uskovatkin aina puolustuksen “matkustavan” paremmin. Kuitenkin Super Bowl kertoimet osoittavat Kansas Cityn lähtevän finaaliin ennakkosuosikkina.

49ers kaatoi pudotuspeleissä ensin Minnesota Vikingsin numeroin 27-10 ja tämän jälkeen Green Bay Packerssin 37-20. 49ers numeroina:

  • Runkosarjassa joukkue teki 4. eniten pisteitä
  • Puolustus päästi 8 vähiten pisteitä runkosarjassa
  • Heittohyökkäys oli liigan 13. paras kun taas juoksuhyökkäys oli liigan 2. paras!

Kansas City Chiefs (Voitot runkosarjassa 14: Tappiot runkkosarjassa: 4). Chiefs kaatoi pudotuspeleissä ensin Houston Texanssin 51-31 ja tämän jälkeen Tennesee Titanssin 35-24. Chiefs numeroina:

  • Runkosarjassa joukkue teki 5. eniten pisteitä
  • Puolustus päästi runkosarjassa 7. vähiten pisteitä
  • Heittohyökkäys oli liigan 5. paras kun taas juoksuhyökkäys vasta 23. paras

Kuten nähdään niin molemmilla joukkueilla riittä tulivoimaa hyökkäyksessä ja varsinkin 49erssin puolustus pystyy pitämään vastustajan kurissa. Mutta pystyykö 49ers pysäyttämään joukkueen, joka oli selvästi liigan paras hyökkäys sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä Super Bowlissa?

chiefs vs 49ers
Joukkueet eivät kohdanneet kaudella 2019. Viimeksi joukkueet pelasivat 2018 kun Chiefs pesi 49erssin luvuin 38-27.

Ja miten käy Kansas Cityn puolustukselle kun vastaan astuu hyvin erilainen ja vahva juoksupeli? 49erssilla riittä aseita myös heittää paljon pisteitä taululle.

Joukkueet eivät kohdanneet toisiaan tällä kaudella runkosarjassa.

Annamme pienen edun San Franciscolle ottelussa – vastoin kertoimia. Tämä siksi, koska emme näe että Kansas City Chiefssin puolustus pystyisi puolustumaan 49erssin hyökkäystä ja toisaalta 49erssin puolustus saattaa nousta tasolle, jota Chiefs ei vielä tällä kaudella ole kohdannut.

Super Bowl kertoimet ja vedonlyönti

Super Bowl kertoimet ovat tällä hetkellä 2.04 San Franciscon voitolle ja Kansas City Chiefs voitolla 1.79. NFL:n päätösottelu on myös Suomessa todella suosittu pelikohde. Vedonlyöjät, jotka eivät yleensä lähde pelaamaan Amerikkalaista Jalkapalloa innostuvat tästä päätösottelusta.

Otteluun on esimerkiksi Unibetilla yli 450 pelikohdetta. Super Bowl kertoimet onkin todellinen vedonlyöjän ja hupipelaajan aarrearkku. Myös niin sanottua ”valueta” on helpompi löytää näin monen kohteen joukosta.

30.00 kerroin on loistava super bowlissa
Seuraavassa kappaleessa lisää korotetuista kertoimista Super Bowliin.

Kohteita löytää todella paljon ottelutapahtumille sekä myös puoliaikaohjelman katkolle (esimerkiksi: mitkä kappaleet lauletaan puoliajalla).

Kertoimet Super Bowliin tulevat luultavasti olemaan melko samaa luokkaa aina ottelun alkuun asti: Joukkueet todellakin ovat samalla tasolla! Mikäli vetoja otetaan vastaan toiselle enemmän niin uskomme myös vedonlyöjien taas tasoittavan tilanteen ja kertoimien heilahtavan takaisin.

Tällä hetkellä NFL Pickwatch (kymmenien ammattilaisten, kuten toimittajien valinnat voittajiksi) suosii Kansas City Chieffssiä. Toimittajista ja muista ammattilaisista, jotka lajia seuraavat vähän yli 60 % on valinnut (toistaiseksi) Chieffssin voiton.

Kertoimia Super Bowliin löytyy jos jonkinlaisia mitä tulee ottelutapahtumiin. Esimerkiksi kertoimet sille kuka ottaa ensimmäisen aikalisän tai osuuko 2-minuutin varoitus tasan aikaan 2:00 ei normaalisti nähdä runkosarjan otteluissa.

Unibet Super Bowl kampanja: Ota 30.00 kerroin molemmille joukkueille

Unibet Super Bowl kampanjassa voit pelata kunkin joukkueen voittoa huippukertoimella 30.00. Tämä korotettu kerroin Unibetilta kannattaa ehdottommasti napata, uskoit sitten kumman tahansa joukkueen voittoon!

unibet-super-bowl-tarjous
Unibetin korotetut kertoimet Super Bowliin.

Tämä tarjous koskee vain Unibetin uusia asiakkaita, mutta tämän kampanjan lisäksi saat kolme 10 € ilmaisvetoa, mikäli ensimmäinen talletuksesi on vähhintään 30 €.

Ota korotetut kertoimet tästä!

Eikä siinä vielä kaikki! Uudet sekä nykyiset asiakkaat voivat ottaa 5 € ilmaisvedon ottelun livevetoon. 5 euron ilmaisvedon Super Bowliin saat siis olit sitten uusi asiakas tai et! Tämä tuo varmasti lisää jännitystä Super Bowliin.

30 -kertoimen Super Bowl voittajalle voit lunastaa vain kerran ja ainoastaan tämän sivun kautta. Maksimipanos on 1 € ja voitot ovat käteistä rahaa!

3 x 10 € ilmaisvetoihin liittyy kierrätysvaatimus. Kuitenkin tämä kierrätysvaatimus on aika helppo, 1 kertainen ja ilmaisveto pitää panostaa vähintään 1.4 -kertoimen kohteeseen.

Mitä vielä odotat! Käy lyömässä oma vetosi korotetulla kertoimella – muista tehdä se ennen ottelun alkua.

Mistä katsoa Super Bowl 2020

Super Bowlin katseluun löytyy monta vaihtoehtoa ja osa niisä on myös todella edullisia. Paras vinkki Super Bowlin katseluun on Unibet TV – Kaikki Unibetin asiakkaat, joilla on vähintään 1 sentti rahaa pelitilillä katsovat kaikki NFL-kauden ottelut ilmaiseksi.

Eli kurkkaa tästä Unibetin Super Bowl tarjous ja katso myös ottelu! Muut tavat katsoa Super Bowl tänä vuonna löydät alta. Katso Super Bowl näistä lähteistä:

  • ViaPlay
  • NFL GamePass
  • DAZN
  • + monia muita, esim VPNn kautta

Myös itse NFL:n organisaatio on suutahtanut Euroopan NFL lähetyksistä juuri VPN johtuvista syistä. Monet Yhdysvaltalaisetkin ovat alkaneet katsomaan pelejä esimerkiksi Eurooppaan rekisteröityneen GamePass tilin kautta, koska se on halvempaa.

Super Bowl puoliaika show ja esiintyjät

Superbowlin puoliajalla 2020 vahvistetut esiintyjät ovat Jennifer Lopez ja Shakira. Miami ja koko Florida on Yhdysvaltojen latinokulttuurin kehto ja nämä esiintyjät otetaan varmasti hyvin vastaan täällä.

Yleensä puoliajalla nähdään myös yllätysesiintyjiä ja uskomme, että näin käy myös tänäkin vuonna.

Lopezin ja Shakiran lisäksi Super Bowlin alussa nähdään artistina Demi Lovato. Demin laulun pituudellekin löytyy kertoimia vedonlyöntitoimistoilta.

Puoliaika show (Pepsi Super Bowl halftime show) on ollut historian saatossa myös täynnä draamaa. On nähty paljasta rintaa (Janet Jackson, vuonna 2004) jonka jälkeen peliin on lisätty viive, Princen mahtava esitys sateessa sekä sähkökatko joka pimensi koko areenan New Orleanssissa.

Super Bowl UKK

Eli usein kysytyt kysymykset! Tässä Super Bowlin UKK:

Milloin Super Bowl 2020 pelataan?

Super Bowl 2020 pelataan 2.2.2020. Amerikassa ottelu alkaa sunnuntain puolella kun taas Suomessa ottelu alkaa aamuyöstä, maanantaina 3.2.2020.

Mihin aikaan Super Bowl 2020 pelataan?

Ottelu alkaa Suomessa 01:30 aamuyöllä maanantaina 3.2.2020.

Missä Super Bowl pelataan?

Super Bowl 2020 pelataan Miamissa, Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Kuka voittaa Super Bowlin 2020?

Tällä hetkellä Kansas City Chiefs on pieni ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä. Chiefssin kerroin on 1.79 kun taas 49erssin 2.04. Eli ainakin vedonlyöntitoimistot povaavat Kansas Cityn voittoa Super Bowlissa.

Mikä joukkueet pelaavat Super Bowlissa 2020?

Super Bowlissa kohtaavat San Francisco 49ers ja Kansas City Chiefs. Chiefs ei ole pelannut Super Bowlissa yli 50 vuoteen!

Kuinka paljon Super Bowl liput maksavat?

Ticketmaster ja Ticket IQ antavat lippujen keskiarvohinnaksi tällä hetkellä noin 8 500 dollaria. Halvin lippu Super Bowliin maksaa 4 400 dollaria kun taas kallein lippu maksaa yli 21 500 dollaria!

Keskiarvo 5 / 5. Arvosanat yhteensä: 2

Ei vielä yhtään arvosanaa. Anna ensimmäinen arvosana.

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.