Voita joulukinkku ilmaiseksi osoitteessa Kolikkopelit.com

Kolikkopelit.com Kinkku tuli taloon kampanjassa voit voittaa joulukinkun ilmaiseksi

Kyllä luit oikein, Kolikkopelit.com arpoo joulukinkkuja onnekkaille pelaajilla. Hullulta se kuulostaa, mutta mikäs sen mukavampaa kuin mehukas joulukinkku, ja vieläpä ilmainen semmoinen.

Kinkku tuli Taloon -kampanja on erikoiskampanja, jonka Kolikkopelit.com tekee yhteistyössä vain Bonuskoodit.com:n ja muutaman muun sivuston kanssa.

Mitä se sitten tarkoittaa?

Sitä, että voittomahdollisuudet ovat erittäin isot, sillä osallistujia kampanjaan tulee erittäin vähän, johtuen siitä että kampanja ei ole esillä missään Kolikkopelien omassa markkinoinnissa.

Näin voit voittaa ilmaisen joulukinkun:

  1. Avaa ilmainen pelitili Kolikkopeleille tämän sivun kautta, ja saat 1 arpalipun joulukinkkujen ja joulukorien arvontaan.
  2. Olet mukana arvonnassa!

Tämä vie aikaa noin 2 minuuttia, ja voit olla joulukinkkua rikkaampi! Kampanja-aika loppuu 16.12. joten toimi nopeasti. Kampanja on voimassa vain uusille pelaajille.

Ota ensimmäinen arpasi tästä ja tartu kinkkuun

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi voittaa, niin voit kerätä lisää arpalippuja. Niitä saa aina yhden lipun lisää jokaisesta talletetusta 10 eurosta. Esimerkiksi jos talletat 20 euroa ja haluat pelata vaikkapa JokeriPokeria, niin silloin saat kaksi lippua lisää arvontaan.

Kinkku tuli Taloon -kampanjan palkinnot, ja muut ehdot:

  • Kolme onnekasta pelaajaa voittaa joulukinkun ja joulukorin, joka on täynnä jouluisia tuotteita. Kinkun ja tuotepaketin arvo on oman arviomme mukaan noin 50-100 euroa, eli melko mukava joululahja!
  • Osallistuminen vaatii vain ilmaisen pelitilin avaamisen, tämän sivun kautta, viimeistään 16.12.2018.
  • Kinkut ja joulukorit arvotaan 17.12.2018, jonka jälkeen Kolikkopelit ottaa yhteyttä voittajiin ja toimittaa palkinnot.
  • Arpoja voi kerätä niin monta kuin pelaaja haluaa, mutta pelaajalla saa olla vain yksi pelitili.
  • Kolikkopelit sivusto pidättää oikeuden peruuttaa kampanjan milloin tahansa.

Saat myös 500 ilmaiskierrosta, kun avaat pelitilin

Kolikkopelit nimittäin antaa kaikille uusille pelaajilleen 500 ilmaista kierrosta Gemix-kolikkopeliin, joita voit pelailla ilmaiseksi 50 päivän ajan.

Tämän lisäksi Kolikkopelit tuplaa ensimmäisen talletuksesi, kun käytät bonukset-osiosta löytyvän 200% ensitalletusbonuksen.

Eikä siinä vielä kaikki!

Kolikkopelien joulukalenterista löydät myös joka päivä 1 ilmaiskierroksen Merry Xmas -peliin.

Kaiken tämän saat Bonuskoodien kautta, sillä teemme läheistä yhteistyötä Kolikkopelien kanssa. Jos haluat voit lukea täältä lisää Kolikkopelit bonuskoodista.

Osallistu arvontaan ja nappaa samalla kaikki yllä olevat edut

Onnea kinkkuarvontaan!

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.