Wales – Tanska kertoimet – Ota paras kerroin vedonlyöntiin

Wales - Tanska kertoimet EM-kisat

Wales – Tanska kertoimet on erinomainen tapa lisätä jännitystä jalkapallon EM 2021-turnauksen jatkopeleihin. Nappaa talteen paras kerroin vedonlyöntiin ja jännitä suosikkisi otteita koko loppukisojen ajan.

Paras Wales – Tanska kerroin palauttaa rahasi takaisin jopa 30-kertaisina buustatun kertoimen ansiosta (jonka päivitämme pian tälle sivulle). Wales – Tanska pelataan lauantaina 26. kesäkuuta klo: 19:00. Virittäydy tunnelmaan nappaamalla kiinni parhaat Wales – Tanska kertoimet ja seuraa ottelua suorana Ylen kanavilla.

Bonuskoodit on täysillä mukana EURO 2021 huumassa ja keräämme kaikkiin jatkopeleihin kertoimia ja tarjouksia kymmeniltä eri vedonlyöntisivustoilta. Tästä artikkelista löydät parhaat Wales – Tanska kertoimet. Klikkaa tästä suoraan sinua kiinnostavaan aiheeseen:

Wales - Tanska kerroin

Paras Wales - Tanska kerroin EM-kisat otteluun 26.6.2021

Tässä osiossa on listattuna useampi Wales – Tanska kerroin jalkapallon EM 2021 kisoihin useilta eri peliyhtiöiltä. Etsi itsellesi sopivin pelisivusto ja hyödynnä mahdollisimman korkea kerroin Wales – Tanska otteluun.

Wales – Tanska kerroin eri sivustoilla: (päivitetty 25.6. klo 09:20)

VedonlyöntisivustoWalesTasapeliTanska
Mr Green5.503.251.81
Betsson5.403.301.87
Leo Vegas5.603.301.83
Expekt5.603.301.84
Rizk5.303.251.85
Guts5.303.251.85
STSbet5.253.251.87
Karamba5.253.251.83
iBet5.403.301.81
Ninja Casino5.003.301.86

Wales on päästänyt EM 2021- turnauksessa vasta 2 maalia omiin kolmessa ottelussa. Tästä huolimatta maa on erittäin suuri altavastaaja Wales – Tanska kertoimien valossa. Siksi tarjolla on hyvät kertoimet Walesia suosiville tasoitusvedoille tai yli/alle vedoille.

Wales – Tanska kerroin: Tuplamahdollisuus eli Wales tai tasapeli (1X):

VedonlyöntisivustoKerroin:
Mr Green1.97
Betsson2.03
William Hill1.99

Jos Wales jatkaa aiemmista otteluista tuttua tiukkaa puolustamista, on alle 2.5 maalin vedot erittäin vahvoilla.

Wales – Tanska kerroin yli/alle 2.5 maalia:

VedonlyöntisivustoYli 2.5 maaliaAlle 2.5 maalia
Mr Green2.601.50
Expekt2.601.50
Betsson2.601.53

Wales - Tanska vedonlyönti ja bonukset

Vedonlyönti Wales - Tanska EM-otteluun tarjoaa hyvät bonukset
Ota parhaat Wales – Tanska vedonlyöntitarjoukset

Jalkapallon EM kisat 2021 vilisevät toinen toistaan parempia vedonlyönti bonuksia. Bonuskoodit tekee tuttuun tyyliin yhteistyötä kymmenien pelisivustojen kanssa, jotta voimme tarjota parhaat EM-2021 bonukset lukijoillemme, myös Wales – Tanska -otteluun.

Haluatko löytää lisää vedonlyöntibonuksia 26.6. pelattavaan Wales-Tanska otteluun? Tarkista alapuolelta meidän jalkapallon EM-bonukset listaus.

Wales - Tanska vedonlyönti - ennakkoasetelmat

Ennakko Wales - Tanska EM-otteluun

Tässä tulee meidän hurjan suosion saavuttaneet ennakkoasetelmat Wales – Tanska vedonlyöntiin. Bonuskoodit.com tutustuu jokaisen ottelun alla joukkueiden kokoonpanoihin ja lähtökohtiin ja perkaa sen perusteella suosiolliset Wales – Tanska vedonlyönti kohteet.

Tässä ottelussa parhaat Wales – Tanska vedonlyönti-kohteet löytyvät pienimaalisista lopputuloksista. Wales on aiemmissa otteluissaan osoittanut että pystyy puolustamaan tiukasti myös erittäin kovia huippumaita vastaan. Esimerkiksi Italia onnistui maalinteossa Walesia vastaan ainoastaan kerran ja Turkki jäi kokonaan nollille.

Tanskan hyökkäys ei kuulu kisojen vaarallisimpiin, vaikka he onnistuivatkin kylvettämään Venäjää lopulta maalein 4-1. Belgiaa vastaan Tanska teki vain yhden maalin ja Suomea vastaan maa jäi kokonaan maaleitta.

Tanska pelaa edelleen ilman sairauskohtauksen saanutta Christian Erikseniä mikä ei voi olla näkymättä hyökkäyksen laadussa erityisesti ottelurasituksen kasvaessa.

Wales on paperilla kotijoukkue, mutta ottelu pelataan Johan Cruijff Areenalla Amsterdamissa. Bonuskoodien tiimi uskoo että kotijoukkue lähtee peliin puolustuksen kautta ja ensimmäisellä puoliajalla nähdään erittäin varovaista ja virheitä karttavaa peliä kummaltakin joukkueelta.

Toisen puoliajan loppupuolella saatetaan nähdä enemmän ilotulitusta, sillä vain yksi joukkue voi mennä jatkoon. Häviöllä olevan osapuolen on pakko hakea tasoitusta riskejä kaihtamatta tai muuten kotiinlähtö on edessä joka tapauksessa.

Nämä seikat kannattaa ottaa huomioon Wales – Tanska vedonlyönti kohteita suunnitellessa sekä live-vedonlyönnissä ottelun aikana.

Bonuskoodien Wales – Tanska vedonlyönti menee Tanskan vähintään 2 maalin voitolle, sillä uskomme heidän pystyvän hallitsemaan peliä ja maalaamaan tarvittaessa toisen maalin ottelun loppupuolella Wales nostaessa hyökkäystään riskillä. Haluamme myös tavoitella hieman korkeampaa kerrointa ja samalla isompia voittoja.

Wales – Tanska vedonlyönti: Tanska -1.5 maalia

VedonlyöntisivustoTanska -1.5 maalia
Mr Green3.65
Expekt3.65
Betsson3.65

Wales vs Tanska vedonlyöntivihjeet

Katso Wales vs Tanska vedonlyöntivihjeet

Lue Bonuskoodien Wales vs Tanska vedonlyöntivihjeet ja jännitä EM 2021 turnauksen pelejä yhdessä meidän kanssamme.

Wales vs Tanska ottelu on joukkueiden ensimmäinen jatkosarjan ottelu. Vain toinen voi mennä jatkoon, joten otteluun lähdetään varmasti erittäin varovasti. Tässä pelissä kukaan pelaaja ei halua tehdä ratkaisevaa virhettä, vaan kaikissa päätöksissä ollaan varmasti erityisen huolellisia, varsinkin pelin alkuvaiheessa ja ensimmäisellä puoliajalla!

Vihje 1: Wales – Tanska vedonlyöntivihjeet – Maalit ensimmäisellä puoliajalla alle 0.5

VedonlyöntisivustoMaalit 1. puoliajalla alle 0.5Ei maalia ajassa 0:00-29:59
Betsson2.331.61
  • 1. Puoliajan alle 0.5 maalin veto tarkoittaa että ensimmäisellä puoliajalla ei nähdä maaleja. Tämä palauttaisi rahasi takaisin yli 2-kertaisena
  • Jos et halua riskeerata koko puoliaikaa, voit lyödä vetoa lyhyemmästä aikaikkunasta. Tarjolla on vetoja esimerkiksi ensimmäiselle 5 minuutille, 10 minuutille tai 30 minuutille. Näistä viimeisin tarjoaa rahoille vastinetta 1.61-1.68 -kertaisena

Vihje 2: Wales – Tanska vedonlyöntivihjeet – Tanskan maalit yhteensä

Kuten on käynyt ilmi, Wales on onnistunut pitämään aisoissa monien huippumaiden hyökkäyksiä. Turkki jäi kokonaan maaleitta Walesiä vastaan, mutta miten käy Tanskan?

Vedonlyöntisivusto:Tanska alle 0.5 maaliaAlle 1.5 maalia
Betsson3.751.63
iBet3.751.63
  • Jos Wales onnistuu nollamaan Tanskan tyystin, voit voittaa rahasi takaisin lähes 4-kertaisina (kerroin 3.95).
  • Pienemmän riskin tarjoaa Tanskan alle 1.5 maalia, joka osuu myös esimerkiksi 2-1, 1-1 sekä 0-1 lopputuloksilla. Tähän on tarjolla parhaimmillaan 1.63-kerrointa.

Anna arvosana tästä Wales – Tanska kertoimet -artikkelista painamalla alla olevista tähdistä. Kiitos!

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 2