Jari Litmanen ja vedonlyöntisivusto Unibet aloittivat yhteistyön

Jari Litmasesta tulee uusi vastuullisen pelaamisen lähettiläs Unibetille

Suomen kiistatta kaikkien aikojan paras ja menestynein jalkapalloilija Jari Litmanen on eilen kruunattu Unibet sivuston virallinen lähettiläs. Litmasesta tuli näin Unibetin virallinen vastuullisen pelaamisen keulakuva.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Jari Litmanen olisi tehnyt yhteistyötä vedonlyöntiä tarjoavan sivuston kanssa. Hän on aikaisemmin vuonna 2013 toiminut Betssonin lähettiläänä sekä esiintynyt esimerkiksi Veikkauksen YouTube videoilla.

Mitä kaikkea Litmanen tulee tekemään Unibetin kanssa

Unibetin julkistaessa Jari Litmasen uutena vastuullisen pelaamisen lähettiläänä poikkeaa varmasti muista Unibetin yhteistöistä. Suomessa Unibet tekee yhteistyötä jo Mika Häkkisen, Esa Tikkasen sekä mm. JVG -yhtyeen kanssa.

Kuten Litmasen peliura niin myös Unibet on luottovedonlyöntisivusto. Unibet on näin valinnut tekijän brändinsä taakse joka edustaa myös yhtiön arvoja.

Litmanen on uransa aikana edustanut useita kuuluisia joukkueita kuten:

  • Ajax
  • Liverpool
  • F.C. Barcelona

On siis erittäin luonnollista nähdä Litmanen vastuullisen pelaamisen lähettiläänä juuri nyt. Ovathan kesän 2020 jalkapallot EM-kisat enää muutaman kuukauden päässä.

Harvan vedonlyöjän tiedossa on se fakta, että Litmanen on kaikkien aikojen vanhin pelaaja joka on tehnyt maalin EM-karsinnoissa. Kyseinen maali oli rangaistuspotkusta tehty 6 – 0 maali San Marinoa vastaan vuonna 2010. Tuolloin Litmanen oli 39 vuotta ja 270 päivää vanha.

Litmanen tulee varmasti vaikuttamaan suurilta osin siihen, että minkälaisia kampanjoita tulemme näkemään Unibetilta kevään aikana. On erittäin todennäköistä, että Litmasen kanssa tullaa toteuttamaan esimerkiksi lippuarvontoja jalkapallon EM-kisoihin.

Hän tulee myös varmasti olemaan esillä kampanjoissa sekä sosiaalisessa mediassa. Yhteistyön tarkoituksena on levittää sanomaa vastuullisen pelaamisen tärkeydestä. Emme välttämättä näe Jaria keskittämässä asiakkaita.

Milloin saamme kuulla lisää Unibetin ja Litmasen yhteistyöstä

Juuri nyt tiedossa ei ole sitä, että mitä kaikkea Litmanen ja Unibet tulevat tekemään yhdessä. Unibet ilmoitti aikaisemmin kertovansa lisää yhteistyöstä 17.3.2020.

Päivitämme tähän artikkeliin uusimmat tiedot yhteistyöstä heti kun ne varmistuvat.

Unibetin muut brändilähettiläät

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta kun Unibetin emoyhtiö Kindred Group nappaa riveihinsä kuuluisia jalkapalloilijoita. Vuonna 2019 he loivat lähes samankaltaisen sopimuksen Wayne Rooneyn kanssa. Hän toimii 32Red sivuston vastuullisen pelaamisen lähettiläänä.

Jääkiekon puolella Unibet on palkannut remmiinsä mukaan legendaarisen Esa ”Tiki” Tikkasen. Hänen kanssaan Unibet arpoi erittäin mielenkiintoisen matkan Miamiin katsomaan NHL-pelejä. Kyseinen arvonta järjestettiin lähes samaan aikaan kun Unibet aloitti Yhdysvaltojen valloittamisen.

Myös pokerin saralla on kunnostaudut kiinnittämällä Aki Pyysing yhdeksi Unibetin lähettiläistä. Hänen kanssaan Unibet arpoi matkan Pariisiin.

Tämän lisäksi Kindred on hankkinut riveihinsä myös paljon muuta osaamista kuten Vesa-Matti Loirin loton viralliseksi valvojaksi sekä Mika Häkkisen, Henrik Lundqvistin ja Magnus Carlsenin.

Kaikkien näiden kuuluisten lähettiläiden kanssa Unibet on pystynyt tarjoamaan pelaajille erittäin mielenkiintoisia kampanjoita. Harvalla kasinolla on mukana näin mittavaa lähettiläiden arsenaalia.