Mika Häkkinen aloittaa vastuullisen pelaamisen lähettiläänä

Aikaisemmin keväällä uutisoimme siitä, että Jari Litmanen oli lähtenyt mukaan vastuullisen pelaamisen lähettilään rooliin.

Mika Häkkinen on Unibetin vastuullisen pelaamisen lähettiläs

Nyt hän on saanut ainakin yhtä kovan kaverin mukaan tähän hommaan, sillä nyt myös Mika Häkkinen on vastuullisen pelaamisen lähettiläs.

Mikä näiden kahden legendaarisen urheilijan pestiä sitten yhdistää? No tietenkin sivusto, jonka kautta he viestivät tärkeää tietoa vastuullisesta pelaamisesta.

Tämä kyseinen sivusto on nimeltään Unibet. Voit lukea sivustoltamme Unibet kokemuksia ennen pelaamista kyseisellä sivustolta.

Virallisesti Häkkisen Mika on aloittanut toimintansa tässä uudessa roolissa torstaina 11.6. Samaan aikaan Unibet lanseerasi ”Stay in control” nimisen kampanjan, joka tarkoittaa suomeksi ”pysy kontrollissa”.

Kampanjan kunniaksi Häkkinen piti Facebook-sivullaan live-lähetyksen, jossa hän antoi paljon loistavia kommentteja pelaamisesta sekä oman uransa parhaista hetkistä.

Häkkinen sekä Unibet kommentoivat yhteistyötä

Kuten varmasti arvata saattaa, oli Häkkisellä sekä Unibetin edustajalla paljon sanottavaa uudesta yhteistyöstä.

Rahapelaamisen vastuullisuus on globaali trendi. Haluan roolissani brändilähettiläänä olla tuomassa Unibetin vastuullisuustyökaluja paremmin asiakkaiden tietoisuuteen ja heidän pelaamisensa tueksi.

Mika Häkkinen

Tämän kommentin jälkeen Häkkinen kertoi huikeasta ohituksestaan Belgiassa vuonna 2000. Katso video alta.

Formula 1:ssa menin aina äärirajoilla, mutta kuskin pitää tuntea rajansa. Joskus pitää painaa jarrua, jotta tilanne pysyy hallinnassa – aivan kuten rahapelaamisessa. Haluan muiden urheilijoiden kanssa tuoda Unibetin asiakkaiden päätösten tueksi tarinoita päätöksenteosta ja riskien analysoinnista korkeaa paineensietokykyä vaativissa tilanteissa. Toivon, että tämä tietotaito tukee osaltaan turvallista pelaamista.

Mika Häkkinen

Tämän lisäksi Unibetin edustajana toiminut Antti Tikka kommentoi alkanutta yhteistyötä seuraavasti:

Me Unibetilla uskomme vahvasti, että kestävä asiakassuhde perustuu terveeseen pelikäyttäytymiseen. Sen varmistamiseksi tarjoamme asiakkaillemme alan parasta tietoa ja monipuolisia työkaluja pelaamisen hallintaan. Haluamme viestiä Unibetin vastuullisuustyökaluista asiakkaidemme ymmärtämällä tavalla, ja Mika Häkkisen ja Jari Litmasen kaltaiset, kaikkien tuntemat urheilutähdet ovat tässä tärkeässä osassa.

Antti Tikka, Kindred Group Suomen General Manager

Tämän kampanjan aikana tulet varmasti näkemään paljon loistavia tarjouksia F1-teemalla. Voit myös lukea paljon Häkkisen tähdittämää informaatiota vastuullisesta pelaamisesta Unibetin sivustolta kesän aikana.