Pim-peli-pom: Kolikkopelien uusin eksklusiivinen peli

Pim-peli-pom kolikkopeli

Pim-peli-pom on uusi kolikkopeli, jonka tähtenä toimii Vesa-Matti Loiri. Pääsimme testaamaan tätä uutta peliä ennen muita. Virallinen julkaisu Pim-peli-pomille on 1.11.2019.

Tämä uusi ja uljas kolikkopeli tulee olemaan eksklusiivinen julkaisu, joka on saatavilla Kolikkopelit kasinolla.

Pim-peli-pom on saanut inspiraationsa Vesa-Matti Loirin Tyyne-hahmosta. Vesku onkin toiminut Kolikkopeleillä loton virallisena valvojana, joten myös oma uniikki kolikkopeli on luonnollinen jatkumo tälle yhteistyölle.

Pim-peli-pom esittely

Pim peli pom alkuvalikko

Pim-peli-pom on uusi kolikkopeli, jonka on valmistanut Relax Gaming -pelistudio. Kolikkopeli vaikuttaa hieman poikkeukselliselta, sillä sen kenttä on peräti kahdeksan symbolia korkea, sekä viisi symbolia leveä eli 8*5.

Ruudulla on siis 40 erilaista symbolia yhden pyöräytyksen aikana. Pelissä on myös mahdollista saada ilmaiskierrokset. Pim-peli-pom ilmaiskierrokset aktivoituvat, kun pelaaja kerää itselleen kolme Scatter symbolia yhden kierroksen aikana.

Pim peli pom eeppinen voitto

Pim-peli-pom ilmaiskierrokset

Uuden pelin julkaisun kunniaksi Kolikkopelit tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kokeilla peliä ilmaiseksi. Jokainen pelaaja tulee saamaan 1.11.2019 5 ilmaiskierrosta Pim-peli-pom peliin. Ilmaiskierrokset saat aktivoitua ”Minun bonukseni” osiosta.

Veskun onnenkiekka -turnaus antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Loiri kirjan, kutsun Loirin 75 syntymäpäiville sekä 1000 € käteistä rahaa. Turnauksen palkinnot menevät seuraavasti:

  1. Signeerattu Loiri kirja, kutsu Veskun 75 syntymäpäiville  ja 1000€ käteistä.
  2. Signeerattu Loiri kirja, kutsu Veskun 75 syntymäpäiville ja 700€ käteistä
  3. Signeerattu Loiri kirja, kutsu Veskun 75 syntymäpäiville ja 500€ käteistä
  4. Sineerattu Loiri kirja ja 300€ käteistä
  5. Singeerattu Loiri kirja ja 100€ käteistä
  6. – 10. 100 ilmaiskierrosta Pim-Peli-Pom slottiin

Sijat 11-20 saavat 50 ilmaiskierrosta Pim-Peli-Pom peliin. Sijat 21-50 saavat 20 ilmaiskierrosta.

Jos sinulla ei siis vielä ole pelitiliä kolikkopeleille, paina alla olevaa painiketta. Saat heti 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta, sekä 5 ilmaiskierrosta Loirin peliin, kun se julkaistaan 1.11.2019.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 2