Makwan Amirkhani vs Edson Barboza UFC kertoimet – Katso paras kerroin (Makulle 50.00) ja bonukset

Parhaat kertoimet Amirkhani vs. Barboza otteluun

Makwan Amirkhani on juuri pakannut treenikassinsa ja suunnannut takaisin Fight Island “Tappelusaarelle”. Maku lähtee haastamaan tunnettua Brassiottelijaa Edson Barbozaa.

Suomalaisittain otteluun lähdetään erittäin jännittävistä lähtökohdista, sillä “Maku” lähtee otteluun hieno voitto taskussaan ja varmasti janoaa paikkaa UFC rankingin top 10:stä. Voitto Barbozasta nostaisi miehen arvostuksen uudelle levelille.

Mietityttääkö ottelun lähtökohdat ja lopputulos? Lue Bonuskoodien asiantuntijoiden tarkempi UFC 179 otteluennakko tästä.

Paras kerroin Amirkhani vs Barboza UFC-vedonlyöntiin

Makwan Amirkhani vs Edson Barboza otellaan Abu Dhabissa UFC Fight Islandilla 11. Lokakuuta Suomen. Esittelemme nyt mistä napata paras kerroin Amirkhani vs Barboza otteluun.

Tässä normaalit voittajakertoimet Makwan ”Mr. Finland” Amirhkani vs Edson ”Junior” Barboza -otteluun. Alempaa löydät korotetut kertoimet.

VoittajakertoimetMakwan AmirkhaniEdson Barboza
Unibet3.101.38
Betsafe3.201.37

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit lunastaa 50.00 kertoimen Amirkhanin voitolle.

Vanhat asiakkaat taas nauttivat korotetusta 4.00 kertoimesta (normaali 3.20).

UFC-179 Fight Island: Makwan Amirkhani vs Edson Barboza ennakko

UFC Fight Island otteluohjelma ja kertoimet
Tällä kertaa Makwan Amirkhani kohtaa taistelujen saarella Edson Barbozan-

UFC-179:n mielenkiinto nousi juuri toiseen potenssiin, kun tieto Makwan Amirkhanin ottelusta Edson Barbozaa vastaan varmistui. Maku lähtee otteluun todella lyhyellä varoitusajalla, sillä ottelun julkistamisesta itse kamppailuun on aikaa alle 2 viikkoa.

Miten tämä vaikuttaa Amirkhanin valmistautumiseen? Varmasti normaaliolosuhteissa mies olisi ottanut pidemmän valmistautumisleirin ulkomailla, kuten Irlannissa. Nyt tälle ei ole aikaa, vaan Makun tulee hakea ottelutuntumaa kotisalillaan Suomen Turussa.

Bonuskoodit.com ei usko että tällä on vaikutusta ottelun lopputulokseen. Amirkhanin edellisestä ottelusta on kulunut vain reilut pari kuukautta. Maku ei kokenut ottelussaan kovia, vaan hoiti homman näytöstyyliin ilman pahoja vammoja. 

Nyt tarjolla oleva tilaisuus on juuri se mitä Makwan Amirkhani on toivonut – ottelu tunnettua UFC ottelijaa vastaan, joka voisi nostaa hänet painoluokkansa top10:iin lähemmäs titteliottelua.

Mies lähtee varmasti otteluun erittäin nälkäisenä, eikä anna lyhyen valmistautumisen haitata keskittymistä.

Edson Barbozaa vastaan lyöntien ja potkujen vaihto pystyottelussa on vaarallinen tie, jossa tyrmäyksen vaara on koko ajan läsnä. Makun tuleekin luottaa ottelussa omiin vahvuuksiinsa: Matossa ottelemiseen ja jo tavaramerkiksi muodostuneeseen Anakonda-kuristukseen. 

Jos Makwan pystyy pitämään etäisyyden lyhyenä ja onnistuu alasvienneissä, tulee hän olemaan vahvoilla ottelussa.

Barboza on tunnettu highlight -tasoisista lopetuksistaan ja kovuudestaan pystyottelussa. Mies on tottunut vaihtamaan iskuja ristiin jopa UFC:n kovimpia ottelijoita vastaan, joten hän ei tule pelkäämään hurjempaakaan nyrkkitappelua. 

Barboza on aiemmissa otteluissaan onnistunut puolustautumaan hyvin painijoita vastaan. Tilastollisesti vain 20% alasvienneistä on onnistuneita, mikä on pieni luku kun ottaa huomioon kovat vastustajat. Makun tuleekin hakea paikkaa kärsivällisesti, eikä menettää malttiaan ensimmäisten yritysten epäonnistuessa.

Bonuskoodit.com laittaa UFC 179 vedonlyöntinsä Suomen Makwan Amirkhanin puolesta. Jos olet samaa mieltä, hyödynnä samalla meidän tarjoamat edut vedonlyöntiin. Klikkaa tästä takaisin parhaisiin kertoimiin.

Seuraavassa kappaleessa olemme listanneet lisää hyviä kertoimia.

Lisää Amirkhani vs Barboza kertoimia

Seuraa Amirkhani vs Barboza UFC Fight Island suorana lauantai – sunnuntai yönä 10. – 11. lokakuuta ja mausta otteluiltaa vedonlyönnillä:

  • Otteluilta alkaa launtain ja sunnuntain välisenä yönä kello: 01:00 Suomen aikaa Viaplayssä Prelims-otteluilla. Pääkortti alkaa klo 03:00.
  • Amirkhani vs Barboza: Ottelu alkaa noin kello: 05:30 Suomen aikaa (huom aikataulu on liikkuva riippuen otteluiden pituudesta)

Tässä muutama hyvä kerroin Makwanin otteluun, lihavoituna Bonuskoodit-tiimin suosikit:

  • Ottelu kestää yli/alle 2.5 erää – Kertoimet: 2.10 (Betsafe) / 1.75 (Unibet)
  • Ottelu ratkeaa tuomarin päätöksellä Kyllä/Ei – Kertoimet: 2.30 (Betsafe) / 1.60 (Unibet)
  • Makwan Armirkhani alle 3.5 onnistunutta mattoon vientiä – Kerroin 1.70 (Betsafe)

Siitä vaan lappua sisään ja jännittämään!

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 4.7 / 5. Arvosanat yhteensä: 3

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.