Makwan Amirkhani vs Kamuela Kirk UFC kertoimet – Katso paras kerroin, vinkit ja bonukset

Amirkhani - Kirk kertoimet UFC

Ilouutisia vapaaottelufaneille! Makwan Amirkhani vs Kamuela Kirk UFC-ottelu on juuri lyöty lukkoon ja matsi nähdään ensi viikonloppuna UFC Fight Night 189 illassa Las Vegasissa.

Jos olet Makun kannalla, lue tästä ohjeet miten saat Makwan Amirkhanin parhaat kertoimet.

Makwan Amirkhanilla on niskassaan tappio edellisestä ottelusta, joten Kamuela Kirkiä vastaan miehen tulee puhdistaa pöytä ja palata voittojen tielle näytöstyyliin. 

Bonuskoodien asiantuntijatiimi paneutui ottelun lähtökohtiin ja vedonlyönti kertoimiin. Hyppää alta nopeasti artikkelin tärkeimpiin otsikoihin sekä aiheisiin:

Paras kerroin Amirkhani vs Kirk UFC-vedonlyöntiin

Paras kerroin Makwan Amirkhani vs Kamuela Kirk otteluun löytyy VBet-sivusolta. Juuri nyt on tarjolla vasta kertoimet matsin lopputulokseen, lisää kertoimia tulee varmasti lähempänä ottelupäivää

Paras kerroin Amirkhanin voitolle on 1.49 VBet-sivustolta, joka tarjoaa selkeästi korkeampia kertoimia kuin perinteiset sivusto. Tämä ei ole mikään huikea kerroin, sillä Makwan on selkeä ennakkosuosikki, ja MMA:ssa voi tapahtua mitä vaan.

Kertoimet: Amirkhani vs. Kirk – Ottelun voittaja (päivitetty 5.6.2021 klo 07:32)

VedonlyöntisivustoAmirkhaniKirk
VBet1.492.62
Betsafe1.522.60
NordicBet1.522.60
Unibet1.442.80

Päivitämme tähän alle vielä muutamat hyvät kertoimet Makwanin otteluun, heti kun vedonlyöntisivustot julkaisevat niitä.

Kertoimet: Amirkhani vs. Kirk – Ottelu ratkeaa tuomarin päätöksellä Kyllä/Ei

VedonlyöntisivustoKylläEi
VBet2.331.54
Unibet2.051.72
Betsafe
NordicBet

Kertoimet: Amirkhani vs. Kirk – Ottelu kestää yli/alle 2.5 erää tai yli/alle 1.5 erää

VedonlyöntisivustoYli 1.5 erääAlle 1.5 erääYli 2.5 erääAlle 2.5 erää
Unibet1.871.87
VBet1.562.332.021.74
Betsafe1.602.28
NordicBet1.602.28

Kertoimet: Amirkhani vs. Kirk – Amirkhani voittaa lopetuksella Kyllä/Ei

VedonlyöntisivustoKylläEi
Unibet2.301.55
VBet
Betsafe2.101.67
NordicBet2.101.67

UFC-189 Fight Night: Makwan Amirkhani vs Kamuela Kirk vedonlyönti-ennakko

Bonuskoodien Makwan Amirkhani vs Kamuela Kirk vedonlyönti-ennakko lähtee siitä olettamuksesta, että “Maku” on ottelussa iso suosikki ja hänen leirissään ainoa tervetullut lopputulos on rutiininomainen ja selkeä voitto.

Kirk (11-4-0) saapuu Vegasin kirkkaisiin valoihin uransa ensimmäiseen UFC-otteluun, joten paineita ja näyttöhaluja varmasti riittää. Kamppailu-urheilussa asiat eivät ikinä ole itsestään selviä, vaan mitä tahansa voi sattua UFC-189 Fight Night-illassa.

Makwan Amirkhanin (16-5-0) vahvuutena on kokemus isoista otteluista ja hankalista vastustajista. Mies on joutunut puolustautumaan kovatasoisia ottelijoita vastaan ja taistellut monia kovia nimiä vastaan täyden tai lähes täyden ajan.

Kamuela Kirk on “uuden koulun” vapaaottelija, joka ei ole pelkästään painija tai pelkästään pystyottelija, vaan taitaa hyvin molempia osa-alueita. Tämä sopii Makulle, sillä Kirk ei ole millään osa-alueella täysin häikäisevä. Amirkhanin pitäisi pystyä suojautumaan Kirkin hyökkäyksiä vastaan rutiinilla.

Amirkhani vs Kirk vedonlyönti Makun voitolle ei kuitenkaan ole niin varmaa tuottoa kuin miltä se kuulostaa, vaan kompastuskiviäkin voi ilmaantua. Makun edellinen ottelu Yhdysvalloissa oli vuonna 2018 ja silloin valmistautuminen ei mennyt putkeen.

Mies väsähti pahasti ottelussa Shane Burgosta vastaan ja tuli tyrmätyksi kolmannen erän loppupuolella. Syynä tavallista pahempaan väsymiseen oli epäonnistunut tankkaus, johon osasyynä oli pitkä matkustus ja aikaero – Täysin samat haasteet jotka Maku tulee kohtaamaan myös tulevassa ottelussa Kirkiä vastaan.

Makwan Amirkhani – Kamuela Kirk UFC Fight Night 189 ottelu käydään Las Vegasin kuumassa kesässä 5.-6. kesäkuuta noin klo 01:30 (aika saattaa muuttua). Vegasissa tiedetään olevan lämmintä parhaimmillaan yli 30 astetta ja aikaero on 10 tuntia. Nämä ovat haasteita jotka Amirkhanin tulee selättää ollakseen täydessä iskussa.

Toinen yksityiskohta mikä saattaa aiheuttaa Makulle päänvaivaa on Kirkin erittäin pitkä ulottuvuus. Tilastojen mukaan Kirkin ulottuvuus on jopa 191 senttimetriä, mikä on tavallista reilusti pidempi tässä painoluokassa. Vertailun vuoksi Amirkhanin ulottuvuus on ainoastaan 183cm.

Amirkhani – Kirk ottelussa Makulla ei ole varaa tappioon, joten nämä haasteet on varmasti otettu huomioon viimeistä yksityiskohtaa myöten. 

Bonuskoodit.com uskoo Makun voittoon ja meidän rahamme on asetettu suomalaisen voitolle. Jos olet samaa mieltä, kannattaa napata parhaat Amirkhani – Kirk kertoimet VBetiltä ja saat rahasi takaisin 1.44-kertaisina Makun voittaessa.

Esittelemme myös muita hyviä Amirkhani – Kirk UFC -kertoimia lähempänä ottelun alkua, joten pistä sivumme seurantaan ja pysy kärryillä parhaista Amirkhani-kertoimista.

Näin katsot UFC Amirkhani vs Kirk - ottelun suorana (stream link):

Seuraa Amirkhani vs Kirk UFC Fight Night-189 suorana lauantai – sunnuntai yönä 5. – 6. kesäkuuta Viaplay palvelussa.

UFC-189 Fight Night alkaa lauantaia-sunnuntai välisenä yönä kello: 00:00 Viaplayssä Prelims-otteluilla.

Amirkhani vs Kirk: Ottelu alkaa noin kello: 01:30 (huom. aikataulu on liikkuva riippuen otteluiden pituudesta).

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 1

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.