Australian avoimet 2020 – Katso parhaat voittokertoimet ja tarjoukset

Australian avoimet 2020 parhaat kertoimet löydät täältä
Australian avoin tennisturnaus 2020 alkaa 20.1.2020.

Australian avoimet alkavat 20.1.2020 ja uusimpien tietojen mukaan tämä tennisvuoden aloittava Grand Slam -turnaus päästään pelaamaan ilman esteitä, vellovasta metsäpalokriisistä huolimatta.

Australian tennisturnaus 2020 on jäänyt varjoon, syystäkin, suuren kriisin keskellä. Myös tennisväki on lähtenyt talkoisiin mukaan mikä on hieno nähdä. Turnauksen alla ollaan kerätty jokaisesta syötetystä ässästä 1 000 dollaria ”Bushfire” hyväntekeväisyyteen.

Mutta mitä Australian avoimilta voidaan tänä vuonna odottaa ja kuka voittaa tämän Grand Slamin? Katso myös parhaat kertoimet turnaukseen ja lue nähdäänkö suomalaisväriä taas (vihdoin!) mukana tenniksen huipputurnauksessa.

Parhaat voittokertoimet Australian avoimiin 2020

Australian avoimet 2020 starttaa taas tutuilla voittajasuosikeilla. Tänäkin vuonna! Miesten puolella Novak Djokovic puolustaa mestaruutta ja haastajina on tutut nimet Rafael Nadal sekä Roger Federer.

Katso korotetut kertoimet Australian avoimiin. Kerroin Australian avointen voitolle 2020:

Novak Djokovic: 15.00 (vanha kerroin: 2.50)
Rafael Nadal: 34.00 (vanha kerroin: 4.50)
Roger Federer: 67:00 (vanha kerroin: 9.00)

Ota Australian Avointen 2020 korotetut kertoimet tästä!

Korotetut kertoimet nappaat 888sport -sivulta ja vanhat kertoimet ovat myös otettu heiltä. Huom: korotetut kertoimet koskevat vain 888sportin uusia asiakkaita. Maksimipanos: 5 € (esim. Rafael Nadalin voitolla voitto: 5 € x 34 = 170 €). Lue lisää korotetuista kertoimista tästä.

Djokovic on australian openissa rankingissä 2
Novak Djokovic jahtaa 17. Grand Slam voittoa ja jo 8. Australian avointen voittoa.

Itse pelaisimme tässä Rafael Nadalin voittoa. Djokovic ja Federer ovat tänä vuonna samalla puolella kaavioita. Samalla toivomme ikonisen Federer – Nadal finaalin toistumista.

Naisten puolella Naomi Osaka (Japani) puolustaa omaa titteliä. Osaka ei kuitenkaan lähde varsinaisesti voittajasuosikkina turnaukseen. Vaan Australialainen Ashleigh Barty johtaa joukkoa ja paineet ovat hänen harteillaan. Kotimaan eli Australian Barty on naisten WTA -rankingin ykkössijalla turnaukseen lähdettäessä ja on todellinen jyrä nyky-naistenniksessä.

Naisten rankingin numero 1 Ash Barty
Ash Barty jahtaa ensimmäistä Australian Avointen voittoa vuonna 2020. Bartyn paras sijoitus Australian avoimissa on neljännesvälieriin pääsy.

Kun kirjoitamme tätä niin lopullinen kaavio Australian Avoimiin ei vielä ole selvinnyt. Päivitämme sivua ja turnauksen etenemistä myöhemmin.

Muut lähtökohdat: Australian Avoimet 2020

Kuten todettua: Novak Djokovic ja Ash Barty lähtevät ennakkosuosikkeina tämän vuoden turnaukseen. Muita tärkeitä tekijöitä, jotka näemme turnauksen alla:

 • Turnauksesta tulee tunteikas, esimerkiksi juuri Ashleigh Bartyn harteilla on koko maan tunteet, varsinkin metsäpalojen lomassa.
 • Metsäpalot myös vaikuttavat itse peleihin, ilmassa leijuu häkä joka on jo vaikuttanut alustaviin turnauksiin.
 • Kuumuus jatkuu, tämä vaikuttaa varsinkin pienempiin pelaajiin (pieni rasvaprosentti) ja enemmän fyysisiin pelaajiin, joiden keho ei välttämättä ole tasapainossa ja valmis tähän raastaavaan turnaukseen.
 • Muut suosikit miesten kaaviossa 2020: Rafael Nadal, Daniil Medvedev, Dominic Thiem.
 • Muut suosikit naisten kaaviossa 2020: Belinda Bencic, Karolina Pliskova, Naomi Osaka, Simona Halep.

Muita mielenkiintoisia merkintöjä löytyy esimerkiksi Nick Kyrgioksen kohdalla. Tämä tulisieluinen tennispelaaja Australiasta on joko suosikkisi tai inhokki. Miehellä riittää avut voittoon kenestä tahansa mutta pää ei kestä kovia paikkoja.

Siivittäisikö tämä tunteikas Australian avointen turnaus kuitenkin miehen urotekoihin?

Australian Avoimet 2020 aikataulu

Australian avoimet pelataan 20.1.2020 – 2.2.2020 välisenä aikana. Tarkka pelikaavio ei ole vielä julkistettu. Tämä tarkentuu kun karsinnat on pelattu.

Karsinnoissa Australian avoimissa tänä vuonna on myös suomalaisväriä, vihdoin! Emil Ruusuvuori (ATP sijoitus: 104) jähtää pääturnauspaikkaa. Vielä kaksi ottelua maaliin niin paikka irtoaa.

Ruusuvuori on esittänyt viimeisen vuoden aikana todella hyviä otteita ja kunto on huipussaan vuoteen 2020 lähdettäessa. Myös Australiassa on syntynyt jo todella hyviä tuloksia.

Milloin Australian Avoimet 2020 alkaa?

Australian avointen pääturnaus alkaa maanantaina 20.1.2020. Pääturnauksen peliparit vahvistuu kun karsinnat on saatu pelattua. Turnaus kestää aina 2.2.2020 sunnuntaina pelattavaan finaaliin asti.

Pelataanko Australian avointen tennisturnaus 2020?

Kyllä pelataan. Australian metsäpalot ovat vaikeuttaneet turnausjärjestelyjä ja jotkut esiturnaukset on peruutettu tai ne on pelattu vaihtelevissa muodoissa.

Nähdäänkö Australian Avointen tennisturnaukssa 2020 suomalaisväriä?

Se jää nähtäväksi! Tuore tähti Emil Ruusuvuori jahtaa tätä kirjoittaessamme pääturnauspaikkaa. Go Emil!

Kuka voittaa Australian avoimet 2020?

Ennakkosuosikkeina vedonlyöntitoimistot pitävät turnaukseen miesten puolella Novak Djokovicia. Naisten turnauksen ennakkosuosikki on Ashleigh Barty.

Korotetut kertoimet -kampanja

Korotetut kertoimet Australian avoimiin nappaat 888sport -vedonlyöntisivustolta. Tämä tarjous koskee vain uusia asiakkaita ja tässä vielä tarkemmat säännöt tarjoukseen liittyen:

Lunasta nämä kertoimet nyt, niin pääset jännittämään pelejä
Käytä bonuskoodi 888ODDS niin saat kertoimet.
 • Tarjous koskee vain 888:n uusia asiakkaita
 • Enimmäispanos: 5 €
 • Vähimmäistalletus tarjouksen lunastukseen: 10 €
 • Huomaa: Käytä talletuksen yhteydessä kampanjakoodia 888ODDS
 • Lisävoitot maksetaan ilmaisvetoina, ne myönnetään 72 tunnin kuluessa voitosta
 • Voit ottaa vain yhden vedon korotetulla kertoimella
 • Et voi lunastaa 888:n normaalia ensitalletusbonusta mikäli nappaat korotetut kertoimet
Ota Australian Avointen 2020 korotetut kertoimet tästä!

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.