Conor McGregor vs Dustin Poirier vedonlyönti – Nappaa parhaat kertoimet UFC 257 iltaan

McGregor ja Poirier kohtaavat UFC 257 tapahtumassa

UFC 257 on ladannut kovat panokset heti vuoden alkuun, kun Conor McGregor ja Justin Poirier kohtaavat Fight Islandilla 23. tammikuuta. Tulevasta matsista ei tule spekulaatiota puuttumaan, sillä monissa liemissä keitetyllä Conor McGregorilla riittää sekä faneja että vihaajia vaikka muille jakaa. 

Bonuskoodien tiimi tutustui Conor McGregor vs Justin Poirier vedonlyöntiin ja kertoimiin. Heti kun löydämme otteluun riskittömiä vetoja niin ilmoitamme niistä tässä artikkelissa.

Nappaa parhaat Conor McGregor kertoimet tai lue lisää sinua kiinnostavista aiheista (paina linkkejä niin pääset heti oikeaan kohtaan artikkelia):

Parhaat Conor McGregor vs Dustin Poirier kertoimet

Bonuskoodien tiimi kahlasi läpi kymmeniä sivustoja, jotta löytäisimme parhaat Conor McGregor vs Dustin Poirier kertoimet. Tuttuun tapaan parhaan valikoiman UFC kertoimia löydät Unibetin ja Betsafen vedonlyönnistä.

Aloitetaan parhailla McGregor vs Poirier voittajakertoimilla. (Päivitetty 19.01.2021 klo 07:00, kertoimet muuttuvat ottelun lähentyessä).

VoittajakertoimetMcGregorPoirier
Unibet1.333.50
Betsafe1.353.33

Tässä kertoimet ottelun voittajalle lopetuksella, eli KO, TKO, DQ, Submission tai mikä tahansa muu lopetustapa. Unibetillä tämä on nimetty ”To win by Finish” ja Betsafella se on ”Wins inside distance”.

KertoimetMcGregorPoirier
Unibet1.534.50
Betsafe1.555.25

Voittaa tyrmäyksellä (Huom! Unibetillä kerroin sisältää myös DQ:n):

Voittaa tyrmäykselläMcGregorPoirier
Betsafe (TKO/KO)1.657.00
Unibet (TKO/KO/DQ)1.577.00

Voittaa tyrmäyksellä (Huom! Unibetillä kerroin sisältää myös DQ:n):

Voittaa tyrmäyksellä 1. erässäMcGregor
Betsafe (Erikoistarjous)50.00

Sekä Betsafe tarjoaa McGregorin ensimmäisen erän tyrmäykselle uniikin tarjouksen: Betsaa 1 € ja voita 50 €

Erikoistarjous: McGregor 1. erän tyrmäykselle 50 kerroin nyt Betsafelta

mcgregor 50 kerroin betsafe
Erikoiskampanja: McGregorin tyrmäykselle 50.00 kerroin!

McGregor saa nyt hullun kertoimen Betsafelta erikoiskampanjassa. Ota 50.00 kerroin (huom. max bet 1 €) Conor McGregorin ensimmäisen erän tyrmäykselle.

Betsafe laittoi kovat pöytään mestarin paluun yhteydessä ja tarjoaa tämän korotetun kertoimen Conor McGregorin ensimmäisen erän tyrmäykseen. 50.00 kertoimen lisäksi saat Betsafen normaalit tarjoukset uusille asiakkaille.

Näin lunastat korotetun kertoimen ja betsaat 50.00 kertoimen McGregorin ensimmäisen erän tyrmäykselle:

Mikäli veto voittaa, saat voitot bonusrahana jossa on 3-kertainen kierrätysvaatimus. Kuitenkin melko reilu ehdot tälle jymykertoimelle.

Conor McGregor - Dustin Poirier vedonlyönti-vinkit: Kumpi voittaa?

UFC 257 Apex Areena
UFC Poirier vs McGregor 2 -tapahtuma on näiden herrojen toinen kohtaaminen.

UFC 257 illan päätähdet Conor McGregor ja Dustin Poirier eivät esittelyjä kaipaa. Ottelussa kohtaa kaksi pitkän linjan ottelijaa, joita kumpaakin varmasti motivoi panoksena oleva kevytsarjan mestaruusvyö. 

Mestaruusvyö on peräisin voittamattomalta Khabib Nurmagomedovilta, joka päätti uransa näytöstyyliin vuoden 2020 lopulla.

Jos McGregor – Poirier vedonlyönti-kertoimiin on uskominen, Conor McGregor lähtee otteluun selkeänä suosikkina voittokertoimella 1.35, kun taas Poirierin kerroin on 3.50. McGregorin rekordi on otteluun lähdettäessä 22-4-0 ja Poirierin 26-6-0, 1NC.

Bonuskoodien tiimin on samoilla linjoilla vedonlyönti-kertoimien kanssa. McGregorin leiri on ollut jopa pelottavan hiljaa alkuvuonna 2020 käydyn voitokkaan ottelun jälkeen. Aiemmilta vuosilta tuttu uho on tipotiessään ja nyt entinen UFC-mestari on keskittynyt täysillä oleelliseen. 

McGregor ei antanut mitään mahdollisuuksia kokeneelle Donald Cerronelle edellisessä ottelussaan, joten jos kehityskäyrä on siitä eteenpäin jatkunut positiivisena, on Poirierilla luvassa tiukka iltapuhde häkissä.

McGregor ja Poirier ovat kohdanneet kerran aiemminkin. Vuonna 2014 ottelu päättyi McGregorin tyrmäysvoittoon ensimmäisessä erässä. 

Voiko Poirier voittaa ottelun? Miehen voittoon uskoville on tarjolla rahat takaisin jopa 3.50-kertaisina McGregor vs Poirier vedonlyönnissä ja temppu on täysin mahdollinen.

Kumpikin ottelija on varmasti kehittynyt edellisestä ottelusta, mutta Poirierilla on ollut tilaa kasvaa ottelijana vielä McGregoriakin enemmän. Siinä missä McGregorin keskittyminen on harhaillut matkan varrella kohusta toiseen, on Poirier keskittynyt täysillä treenaamiseen.

Edellisessä kohtaamisessa Poirier oli muutaman ottelun voittoputkestaan huolimatta vielä 25-vuotias raakile UFC-kehissä, kun taas McGregorilla oli vyöllään enemmän kokemusta. Nyt tilanne on toisinpäin. McGregor on otellut viime vuosina kauniisti sanottuna säästeliäästi ja muutaman viime vuoden aikana kokemusta UFC-kehästä on plakkarissa vain 48 sekuntia.

Ottelun alussa piileekin yksi Poirierin parhaista saumoista ottaa ohjat omiin käsiinsä. Räjähtävä ja yllätyksellinen alku voi yllättää McGregorin ja antaa Poirierille ensimmäiset askeleet kohti ottelun voittoa.

Bonuskoodit.comin tiimi haluaa vielä nähdä parasta Conoria ja meidän McGregor vs Poirier vedonlyöntimme panokset menevät suosikin voitolle ennen täyttä aikaa. 

Nappaa parhaat kertoimet ja vedonlyöntibonukset otteluun Bonuskoodien linkistä ja jännitä omaa suosikkiasi talven odotetuimmassa UFC-otteluillassa. Tätä kohtaamista ei voi missata!

UFC 257 kertoimet ja ottelut

UFC 257 -tapahtuma käydään Abu Dhabin Fight Islandilla 23. – 24. tammikuuta, eli lauantai-sunnuntai yönä Suomen aikaa. Tarkemmat otteluajat tarkentuvat myöhemmin.

Useat vedonlyöntitoimistot tarjoavat UFC257 kertoimia esiotteluista aina illan pääotteluun asti. Muissakin otteluissa riittää jännitettävää ja Viaplay näyttää kaikki ottelut suorana lähetyksenä suomenkielisellä selostuksella.

UFC 257 kertoimia on tarjolla myös livenä tapahtuman aikana. Löydät kaikki UFC-257 kertoimet ja ottelut alapuolelta.

UFC 257 Main card ottelut ja kertoimet:

 • Lightweight: Dustin Poirier vs. Conor McGregor (3.50 – 1.35)
 • Lightweight: Dan Hooker vs. Michael Chandler (1.80 – 2.19)
 • Women’s Flyweight: Jessica Eye vs. Joanne Calderwood (2.00 – 1.85)
 • Lightweight: Matt Frevola vs. Ottman Azaitar (2.37 – 1.63)
 • Women’s Strawweight: Marina Rodriguez vs. Amanda Ribas (3.50 – 1.32)

UFC 257 Prelims card ottelut ja kertoimet:

 • Lightweight: Arman Tsarukyan vs Nasrat Haqparast (1.42 – 3.25)
 • Middleweight: Brad Tavares vs. Antônio Carlos Júnior (1.67 – 2.25)
 • Women’s Bantamweight: Julianna Pena vs. Sara McMann (2.10 – 1.77)
 • Light Heavyweight: Khalil Rountree Jr. vs. Marcin Prachnio (1.30 – 3.74)

UFC 257 Early Prelims card ottelut ja kertoimet:

 • Middleweight: Andrew Sanchez vs. Makhmoud Muradov (2.15 – 1.79)
 • Catchweight: Nik Lentz vs. Mosar Evloev (4.25 – 1.25)
 • Flyweight: Amir Albazi vs. Zhalgas Zhumagulov (2.02 – 1.83)

Siitä vaan sitten kerrointa kiinni ja jännittämään!

Anna arvosana tästä UFC 257 -vedonlyöntiartikkelista, kiitos!

Keskiarvo 5 / 5. Arvosanat yhteensä: 1

Ei vielä yhtään arvosanaa. Anna ensimmäinen arvosana.

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.