Conor McGregor vs Dustin Poirier 3 kertoimet ja vedonlyönti – Ota 30 kerroin kummalle haluat UFC 264 -iltaan

McGregor ja Poirier kohtaavat UFC 264 tapahtumassa, katso parhaat kertoimet

Conor McGregor vs Dustin Poirier 3 kertoimet on julkaistu ja niiden perusteella miesten kolmannesta kohtaamisesta on luvassa tasainen ja jännittävä. Kovia kertoimiakin on tarjolla, esimerkiksi 30 kerroin kummallekin ottelijalle sekä myös alle 2.5 erälle.

Maailman seuratuin vapaaottelija on heittänyt lempeämmän olemuksensa romukoppaan ja tarjolla on taas vanhaa tuttua Conor McGregoria, kun hän kohtaa Dustion Poirierin “trilogian” viimeiseksi kaavaillussa 3. ottelussa UFC 264:ssä 11. heinäkuuta.

Lue lisää sinua kiinnostavista aiheista alapuolelta: (paina linkkejä niin pääset heti oikeaan kohtaan artikkelia):

Bonuskoodien tiimi seuraa tapahtumien kulkua sekä Conor McGregor vs Dustin Poirier 3 kertoimia kevään edetessä. Nappaa tästä artikkelista parhaat Conor McGregor vs Dustin Poirier vedonlyönti-kampanjat sekä päivitetyt kertoimet. 

Parhaat Conor McGregor vs Dustin Poirier 3 kertoimet

Bonuskoodien tiimi tekee yhteistyötä kymmenien sivustojen kanssa ja etsimme teille parhaat Conor McGregor vs Dustin Poirier 3 kertoimet.

Tästä löydät parhaat McGregor vs Poirier 3 voittajakertoimet. (Päivitetty 10.07.2021 klo 08:57, kertoimet muuttuvat ottelun lähestyessä). Näiden kertoimien valossa Poirier on nyt ennakkosuosikki voittamaan matsin. Katso myös tästä kuinka saat 30 kertoimen kumman vain voittoon Unibetiltä.

VoittajakertoimetMcGregorPoirier
Unibet2.051.75
Betsafe2.101.82

Tässä kertoimet ottelun voittajalle lopetuksella, eli KO, TKO, DQ, Submission tai mikä tahansa muu lopetustapa. Unibetillä tämä on nimetty ”To win by Finish” ja Betsafella se on ”Wins inside distance”. Näissä kertoimissa puolestaan McGregor on suosikki, mikä kertoo siitä, että jos matsi menee loppuun asti, niin odotettavissa on Poirierin voitto tuomariäänillä.

Kertoimet voittoon lopetuksellaMcGregorPoirier
Unibet2.352.25
Betsafe2.502.40

McGregor vs Poirier kertoimet tyrmäykselle: (Huom! Unibetillä kerroin sisältää myös DQ:n):

Voittaa tyrmäykselläMcGregorPoirier
Betsafe (TKO/KO)2.502.95
Unibet (TKO/KO/DQ)2.402.75

Unibet tarjoaa otteluun paljon erikoiskertoimia, jotka löydät helpoiten klikkaamalla sivustolle Bonuskoodien linkistä.

Erikoistarjous: McGregor vs. Poirier - 30 kerroin

Vedonlyöntiyhtiö Unibet tarjoaa markkinoiden parhaat McGregor vs Poirier kertoimet. Nyt voit hyödyntää Bonuskoodien kautta jopa 30.00 kertoimen jomman kumman ottelijan voitolle.

Liity Unibetille sivustomme linkistä ja lyö 1 € veto suosikkisi puolesta. Jos valitsemasi ottelija voittaa, saat rahasi takaisin jopa 30-kertaisina. Kyseinen 30.00 kerroin Conor McGregorille ja Dustin Poirierille on varmasti markkinoiden paras.

Conor McGregor vs Dustin Poirier kertoimet. Unibet tarjoaa 30.00 kertoimen molemmille.
Unibet McGregor – Poirier kertoimet

Näin saat 30.00 kertoimet Conor McGregorin tai Dustin Poirierin voitolle:

 1. Klikkaa Unibetille tästä linkistä, avaa tili ja tee talletus
 2. Aseta 1 € veto McGregorin tai Poirierin voitolle
 3. Jos vetosi voittaa, Unibet maksaa sinulle jopa 30 euron voiton

Vihje! Jos ensimmäinen talletuksesi on vähintään 30 euroa, saat lisäksi 300 käteiskierrosta suosittuun Book of Dead peliin. Ilmaiskierroksilla ei ole lainkaan kierrätysvaatimuksia, vaan voitot on kotiutettavissa vaikka heti. Myös voittavan McGregor / Poirier -vedon voitot on kotiutettavissa välittömästi ottelun päätyttyä.

Conor McGregor - Dustin Poirier 3 vedonlyönti-vinkit: Kumpi voittaa?

UFC 264 ottelu
UFC Poirier vs McGregor 3 -tapahtuma on näiden herrojen kolmas kohtaaminen.

Bonuskoodien Conor McGregor – Dustin Poirier vedonlyönti asiantuntijat pureutuvat otteluun ja vedonlyöntivihjeisiin tässä artikkelissa. Lue lisää ja nappaa meidän vinkit talteen alapuolelta.

UFC 264 illan päätähdet Conor McGregor ja Dustin Poirier on esitelty jo niin moneen otteeseen, että tällä kertaa jätetään esittelyt väliin ja annetaan tekojen puhua puolestaan kaikkien odottamassa ratkaisevassa kohtaamisessa.

Ottelijoiden puntit ovat nyt tasan, sillä saldona keskinäisistä kohtaamisista on tasapeli (1-1). Molemmilla herroilla varmasti riittää näyttöhaluja 11. heinäkuuta nähtävässä UFC 264 revanssiottelussa. 

McGregor – Poirier vedonlyöntiin lähdetään mielenkiintoisista lähtökohdista, sillä Conor McGregor vs Dustin Poirier kertoimet ottelun voitolle ovat erittäin tasaiset 1.88 – 2.03. Vedonlyöntiyhtiöt näkevät tässä vaiheessa (10.7.2021) että ottelu on vielä täysin avoinna ja kumpi tahansa herroista voi voittaa ottelun.

Conor McGregorin rekordi on otteluun lähdettäessä 22-5-0 ja Dustin Poirierin 27-6-0, 1NC.

Ennen edellistä kohtaamista McGregor vs Poirier vedonlyönti ennusti, että McGregor olisi ottelussa suuri suosikki. Ottelun tapahtumat eivät kuitenkaan edenneet kuten oli ennustettu, vaan Poirier pehmitti McGregorin erittäin kovilla alaraajapotkuillaan ja McGregorin ontuessa jalkaansa nähtiin ratkaisevat iskut toisessa erässä. Kyseessä oli ensimmäinen ottelu minkä McGregor hävisi UFC-kehässä tyrmäyksellä.

Edelliseen otteluun tullessaan McGregorilla oli miehen tavalliseen tyyliin verrattuna jopa puudelimainen olemus, jota hän ei pystynyt kääntämään edukseen kehässä. Poirier oli tehnyt kotiläksynsä hyvin, eikä ollut missään vaiheessa ottelua pahoissa ongelmissa.

Edellisen ottelun perusteella on epäilemättä helppo uskoa Poirierin oleva hienoinen suosikki viikonlopun uusintakohtaamisessa, mutta McGregoria ei missään nimessä voi laskea ulos pelistä.

Tulevaan otteluun Conor McGregor ei voi lähteä takki auki, sillä ruman tappion osuessa kohdalle ottelu saattaisi jäädä jopa miehen viimeiseksi UFC:ssä. McGregor ei varmasti halua päättää uraansa tylyyn tappioon, joten miehellä on varmasti aivan kaikki pelissä McGrogor vs Poirier 3 -ottelussa.

Poirier ei varmasti tule antamaan tuumaakaan periksi. Hänen uransa on kovassa nosteessa ja toinen voitto putkeen McGregorista nostaisi Poirierin painoluokkansa kiistattomaksi hallitsijaksi, jolle ei välttämättä heti löytyisi syrjäyttäjää. Ellei sitten kaikkien aikojen mestari Khabib Nurmagomedov jostain syystä päätä tehdä paluuta.

Uskomme että tulevassa kohtaamisessa ei tulla säästelemään, joten on enemmän kuin todennäköistä että ottelu tulee kahden edellisen kohtaamisen tapaan päättymään ennen täyttä aikaa. Conor McGregor – Dustin Poirer 3 vedonlyönti tarjoaakin erinomaisia mahdollisuuksia voittaa rahaa tyrmäysvoitolla.

Bonuskoodien tiimi liputtaa edelleen Conor McGregorin puolesta ja etsimme parhaat Conor McGregor kertoimet ottelun voitolle, johon lyömme pienen seurantavedon. Toinen vedonlyönti menee ottelun päättymiselle ennen täyttä aikaa.

Nappaa parhaat kertoimet ja vedonlyöntibonukset otteluun Bonuskoodien linkistä ja jännitä omaa suosikkiasi talven odotetuimmassa UFC-otteluillassa. Tätä kohtaamista ei voi missata!

Conor McGregor vs Dustin Poirier vedonlyöntivinkki 1: Ottelu päättyy ennen täyttä aikaa KYLLÄ

Kertoimet tarjoaaKerroin – ottelu päättyy ennen täyttä aikaa
Unibet1.25
Betsafe1.25

Poirier vs McGregor vedonlyöntivinkki 2: Erien lukumäärä alle 2.5

Kertoimet tarjoaaKerroin: Erien lukumäärä alla 2.5
Unibet1.68
Betsafe1.71 (30 kerroin uusille pelaajille)

UFC 264 kertoimet ja ottelut

UFC 264 -tapahtuma käydään T-Mobile Areenalla Las Vegasissa 11. – 12. Heinäkuuta, eli lauantai-sunnuntai yönä. Poirier McGregor ottelu alkaa noin kello 05:00 Suomen aikaa. Aikataulut saattavat toki vaihdella ottelujen pituudesta riippuen.

Useat vedonlyöntitoimistot tarjoavat UFC264 kertoimia esiotteluista aina illan pääotteluun asti. Muissakin otteluissa riittää jännitettävää ja Viaplay näyttää kaikki ottelut suorana lähetyksenä suomenkielisellä selostuksella.

UFC 264 kertoimia on tarjolla myös livenä tapahtuman aikana. Löydät kaikki UFC-264 kertoimet ja ottelut alapuolelta. Kertoimet on päivitetty 10.7.2021. Lisäämme kertoimia tapahtuman lähestyessä.

UFC 264 Main card ottelut ja kertoimet 10.7.2021:

 • Lightweight: Dustin Poirier vs. Conor McGregor (1.88 – 2.03)
 • Welterweight: Gilbert Burns vs Stephen Thompson (2.25 – 1.65)
 • Heavyweight: Tai Tuivasa – Greg Hardy (1.70 – 2.15)
 • Women’s Bantamweight: Irene Aldana – Yana Kunitskaya (1.80 – 2.00)
 • Bantamweight: Sean O’malley – Kris Moutinho (1.12 – 6.25)

UFC 264 Prelims card ottelut ja kertoimet:

 • Välisarja: Carlos Condit – Max Griffin (2.50 – 1.53)
 • Välisarja: Niko Price – Michel Pereira (2.40 – 1.57)
 • Höyhensarja: Ryan Hall – Ilia Topuria (2.80 – 1.44)
 • Keskisarja: Trevin Giles – Dricus Du Plessis (1.90 – 1.90)

UFC 264 Early Prelims card ottelut ja kertoimet:

 • Naisten kärpässarja: Jennifer Maia – Jessica Eye (1.50 – 2.62)
 • Keskisarja: Omari Akhmedov – Brad Tavares (2.35 – 1.60)
 • Kärpässarja: Zhalgas Zhumagulov – Jerome Rivera (1.28 – 3.65)
 • Keskisarja: Yaozong Hu – Alen Amedovski (2.30 – 1.62)

Siitä vaan sitten kerrointa kiinni ja jännittämään!

Anna arvosana tästä UFC 264 -vedonlyöntiartikkelista, kiitos!

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 4