Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje vedonlyönti – Nappaa parhaat kertoimet UFC 254 iltaan

Katso kertoimet Khabib Nurmagomedovs vs Justin Gaethje otteluun UFC 254:ssa

Vapaaottelufaneille tarjoillaan harvinaista herkkua tänä viikonloppuna, kun voittamaton Khabib ”The Eagle” Nurmagomedov kohtaa kokeneen Justin ”The Highlight” Gaethjen parhaaseen katseluaikaan lauantai-iltana.

Bonuskoodien tiimi odottaa kohtaamista vesi kielellä, sillä odotettavissa on vuoden kovin UFC-ottelu. Matsissa tullaan varmasti näkemään huikeaa taitoa, tulista taistelua ja kovia iskuja. Kumman sinä uskot vievän tittelin mukanaan? Katso ja hyödynnä alta parhaat kertoimet Nurmagomedov vs Gaethje otteluun ja mausta otteluiltaa vedonlyönnillä.

Mitä Bonuskoodien asiantuntijat odottavat ottelulta? Lue meidän Khabib vs Gaethje otteluennakko tästä ja nappaa vinkit vedonlyöntiin.

Paras kerroin Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje otteluun

Tässä alla listattuna näet parhaat Nurmagomedov vs Gaethje kertoimet. Kertoimet tarjoaa Unibet ja Betsafe, joilta molemmilta löytyy paljon kohteita UFC ja MMA -vedonlyöntiin.

Aloitetaan Khabib vs Gaethje voittajakertoimilla. (Päivitetty 24.10. klo 14:35, kertoimet muuttuvat jatkuvasti)

VoittajakertoimetNurmagomedovGaethjeTasapeli
Unibet1.323.5067.00
Betsafe1.303.8366.00

Tässä molempien ottelijoiden kertoimet sille että he voittavat ottelun lopetuksella (KO, TKO, DQ, Submission tai mikä tahansa muu lopetustapa).

Voittaa lopetuksellaNurmagomedovGaethje
Unibet1.834.50
Betsafe1.865.00

Hyviä kertoimia löytyy myös siitä, että meneekö 5-eräisen ottelun ratkaisu tuomaripisteille.

Ottelu ratkeaa tuomaripisteilläKylläEi
Unibet2.751.42
Betsafe2.651.42

Molemmat sivustot tarjoavat hyvät ensitalletusbonukset vedonlyöntiin. Betsafelta saat 100% bonuksen 150 € asti, ja Unibetiltä 100% bonuksen 100 € asti.

UFC-254: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje ennakko

UFC Fight Island otteluohjelma ja kertoimet

UFC 254 pääottelussa kohtaavat Khabib Nurmagomedov ja Justin Gaethje. Gaethje astelee varmasti elämänsä kovimpaan paikkaan, kun hän kohtaa voittamattoman Khabib Nurmagomedovin.

Nurmagomedov on ottelussa selkeä ennakkosuosikki niin Bonuskoodien mielestä kuin kertoimien valossakin. Mies on esiintynyt UFC:ssa voittamattomasti ja täysin näytöstyyliin. Voiko Gaethje katkaista tämän voittokulun?

Khabib Nurmagomedovin rekordi on 28-0-0 ja Justin Gaethjen 22-2-0.

Kyllä, Gaethjella on täydet saumat ottelun voittamiseen ja se tekee vapaaottelusta hienoa. Kun kaksi taitavaa ottelijaa kohtaa, lopputulosta ei ikinä voi tietää etukäteen.

Gaethjen mahdollisuudet piilevät hänen “One punch powerissaan”, eli tutummin yksittäisten lyöntien voimassa ja vaarallisuudessa. Nurmagomedovin iskunkestävyyttä ei ole vieläkään testattu kunnolla, sillä kukaan vastustajista ei ole onnistunut häntä satuttamaan.

Jos Gaethje saa läpi muutamia teräviä iskuja, voi se horjuttaa Khabibin ylivoimaa ja jopa kääntää ottelun kulun. Miehen faneille tarjotaan vastinetta rahoille, sillä UFC 254 vedonlyönnissä Gaethjen voitolle maksetaan kerrointa 3.83 ja lopetusvoitolle 5.00.

Bonuskoodit.comin asiantuntijat eivät kuitenkaan usko Gaethjen voittoon. Meidän rahat menevät Nurmagomedovin lopetusvoitolle kertoimella 1.86. Khabib Nurmagamedov on voittoputkestaan huolimatta nöyrä ja fiksu ottelija, jonka uskomme ottelevan omilla vahvuuksillaan.

Edes yksi UFC:n räjähtävimmistä ja yllätyksellisimmistä ottelijoista, Conor McGregor, ei onnistunut horjuttamaan Nurmagomedovia lyönneillään. Siksi uskomme Khabibin klaaraavan tämän haasteen ja vahvistavan mainettaan UFC:n parhaana ottelijana.

Ottelusta tulee erittäin jännittävä! Nappaa lisäjännitystä matsiin ottamalla parhaat kertoimet Khabib vs Gaethje otteluun.

UFC 254 -tapahtuma alkaa lauantaina 24.10. klo 18:00 Suomen aikaa Early Prelims -otteluilla. Prelims-ottelut alkavat klo 19:00 ja Main Card -ottelut alkavat klo 21:00 Suomen aikaa. Otteluita voi katsoa mm. Viaplay:ltä. Kannattaa tarkistaa myös UFC:n sivuilta jos otteluaikataulussa on muutoksia.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 1