Makwan Amirkhani vs Danny Henry kertoimet UFC251 – Ota Makulle 40.00 kerroin

UFC Fight Island 2020 Amirkhani ja Henry

Kesän odotetut Olympialaiset ja Euro 2020 futisturnaus on peruttu, mutta UFC-häkissä rymistellään tuttuun tyyliin. Nyt myös Suomalaisille urheilufaneille riittää jännitettävää, sillä Makwan Amirkani tekee paluun UFC-häkkiin korotetulla 40.00 kertoimella Danny Henryä vastaan.

Amirkhani vs Henry -ottelu otellaan ensi yönä noin klo: 03:00 Suomen aikaa. Vielä ehtii siis napata hurja 40-kerroin Amirkhanille. Tämä korotettu kerroin on tarjolla vain ja ainoastaan Bonuskoodit.com:n kautta, joten et löydä sitä mistään muualta.

Voit myös halutessasi lunastaa alta toisen korotetun kertoimen, jolla saat 30.00 kertoimen Amirkhanin voitolle.

Huom! Katso myös tästä UFC Whittaker vs Till kertoimet ja 100 € ilmaisveto.

Makwan Amirkhani vs Danny Henry otellaan UFC 251 Fight Island -tapahtumassa ensi yönä sunnuntaina 12. heinäkuuta (aamuyöllä), ja me Bonuskoodeilla otimme selvää mistä ottelussa on kyse ja mistä napata paras kerroin Amirkhanin UFC voitolle.

Amirkhani – Henry ottelu on katsottavissa suomessa Viaplay suoratoistopalvelussa. Parhaat Amirkhani UFC kertoimet löydät tästä. Nyt voit napata kerroinbuustin, jonka avulla suosikkina otteluun lähtevän Amirkhanin voitto palauttaa rahat jopa 40-kertaisena.

1 euron vedonlyönti Makwan ”Mr. Finland” Amirkhanin UFC-voitolle palauttaa jopa 40 euroa (korotettu 40.00 kerroin). Jos Maku voittaa, saat 40 € ilmaisvedon 1x kierrätyksellä.

Ilmaisvedon voi käyttää mihin tahansa vedonlyöntiin vähintään 1,80 kertoimella. Veto tulee käyttää yksittäiseen vetoon 14 päivän aikana sen lunastamisesta. Tarjous on vain uusille, Bonuskoodit.comin kautta liittyneille pelaajille.

Buustatun Makwan Amirkhani UFC kertoimen säännöt ja ehdot:

 • Tarjous on voimassa vain vedonlyöntiin Makwan Amirkhanin voitolle ja vain ennen tapahtuman alkamista.
 • Aseta vähintään 1 € moneyline-veto ottelun voittajasta.
 • Vain seuraavilla maksutavoilla tehdyt talletukset oikeuttavat tähän tarjoukseen: Trustly, ja VISA/MasterCard luottokortit
 • Voitettu 40 euron ilmaisveto tulee käyttää 14 päivän kuluessa sen lunastamisesta

UFC-251 Fight Island: Makwan Amirkhani vs Danny Henry ennakko

Ota korotettu kerroin Makwanin UFC otteluun

Suomalaisittain UFC-251 Fight Islandin seuratuin ja puhutuin ottelu on varmasti Makwan Amirkhanin paluuottelu Skotlantilaista Danny Henryä vastaan. Ottelussa riittää jännitystä, sillä molemmat ottelijat saapuvat otteluun tappio harteillaan.

UFC:ssa ei tunnetusti katsota hyvällä pitkiä tappioputkia, joten nyt jos koskaan Amirkhanin tulee näyttää parastaan ja napata voitto kotiin UFC 251-tapahtumassa.

Amirkhani vs Henry kertoimet povaa tasaista vääntöä, mutta Amirkhani (15-4) lähtee otteluun hienoisena suosikkina pidemmän kokemuksensa ansiosta. Henry:llä (12-3) on 3 voittoa ja 4 ammattilaisottelua vähemmän vyöllään kuin Amirkhanilla.

UFC-251 Fight Island on onnistunut match makingissä, sillä vastakkain asettuu kaksi erittäin tasaista ja samankaltaista ottelijaa. Maku ja Henry ovat kumpikin 31-vuotiaita ja pituuseroa on vain 3 senttiä. Tämä ottelu ei tule ratkeamaan kokoeroon vaan parempaan osaamiseen ja ottelutaktiikaan.

Amirkhani ja Henry ovat kumpikin tunnettuja erityisesti osaamisestaan mattopainissa, mutta viime otteluissa Amirkhani on väläytellyt myös kehittymistään pystyottelijana. Pystyykö Maku erottumaan edukseen juuri pystyottelun osalta, vai ratkotaanko ottelun voittaja täysin matossa?

Makwan Amirkhanin aseita ottelussa on sähäkät iskut ja räjähtävät alasviennit erityisesti ottelun alkupuolella. Amirkhani on aiemmin ollut parhaimmillaan ensimmäisissä erissä ja vaikeuksissa ottelun loppupuolella.

Nyt Amirkhani on kertonut tulevansa otteluun paremmassa kunnossa kuin koskaan, joten toivottavasti paukkuja riittää myös ottelun venyessä myöhempiin eriin.

Henry on tasaisempi ottelija. Aivan Makun kaltaista nopeutta ja sähäkkyyttä ei mieheltä löydy, mutta toisaalta Henry on todistanut olevansa taistelija ja pystyvänsä kääntämään otteluita voitokseen vielä viimeisissä erissä. 

Bonuskoodit.com laittaa UFC 251 vedonlyöntinsä Suomen Makwan Amirkhanin puolesta. Ensi yönä jännitetään telkkarin äärellä pääseekö Makwan takaisin voiton tielle!

Amirkhani vs Henry UFC 251 tiedot

Seuraa Amirkhani vs Henry UFC 251 Fight Island suorana ja mausta otteluiltaa vedonlyönnillä:

 • Missä: UFC 251 otellaan 11. Heinäkuuta Abu Dhabissa
 • Monelta: Otteluilta alkaa lauantai iltana kello: 02:00 suomen aikaa Viaplayssä
 • Amirkhani vs Henry: Ottelu alkaa noin kello: 03:00 suomen aikaa
 • Pääottelu: Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal otellaan noin kello 05:00 Suomen aikaa. (Huom! Gilbert Burns sairastui koronaan jonka takia Jorge Masvidal kutsuttiin otteluun lyhyellä varoituksella.)

UFC 251 Main Event ottelukortti:

 • Welterweight: Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal
 • Featherweight: Alexander Volkanovski vs. Max Holloway
 • Bantamweight: Petr Yan vs. José Aldo
 • Women’s Strawweight: Jéssica Andrade vs. Rose Namajunas
 • Women’s Flyweight: Amanda Ribas vs. Paige VanZant

UFC 251 Prelims ottelukortti:

 • Light Heavyweight: Volkan Oezdemir vs. Jiří Procházka
 • Welterweight: Elizeu Zaleski dos Santos vs. Muslim Salikhov
 • Featherweight: Makwan Amirkhani vs. Danny Henry
 • Lightweight: Leonardo Santos vs. Roman Bogatov

UFC 251 Early Prelims ottelukortti:

 • Heavyweight: Marcin Tybura vs. Alexander Romanov
 • Flyweight: Raulian Paiva vs. Zhalgas Zhumagulov
 • Women’s Bantamweight: Karol Rosa vs. Vanessa Melo
 • Bantamweight: Davey Grant vs. Martin Day

Muista myös katsoa sivustoltamme kaikki parhaat veikkaus bonukset. Niiden avulla voit lyödä vetoa esimerkiksi tulevaisuuden otteluihin.

Kuvien lähteinä käytetty mm. UFC.com sivustoa.

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 4

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.