Makwan Amirkhani vs Jack Shore UFC kertoimet – Katso paras kerroin ja veikkausbonukset

Parhaat kertoimet maku shore otteluun täältä

Kotimaisen vapaaottelun ykköstähti Makwan Amirkhani tekee kamppailukansan odottaman paluun tänään, josta ei ole odotettavissa helppoa. Makwan Amirkhani vs Jack Shore UFC kertoimet ennustavat Makulle selkäsaunaa ja myös Bonuskoodien tiimin usko alkaa olla koetuksella.

Molempien ottelijoiden punnitus meni nappiin, ja myös vedonlyöntisivustoilta löytyy melko kattavasti kertoimia matsiin, kun tarkistimme ne matsipäivänä 18.3.2023 iltapäivällä.

Amirkhani vs Jack Shore UFC otellaan Lontoon O2 areenalla lauantaina 18. maaliskuuta 2023. Ottelu tulee parhaaseen katseluaikaan noin kello 21.00, joten nyt on kannattaa virittäytyä tunnelmaan nappaamalla paras Armikhani vs Shore kerroin tämän artikkelin kautta.

Artikkelin lopusta löydät asiantuntijoiden otteluennakon ja meidän omat Amirkhani – Shore vedonlyönnit. Tutustu alapuolelta myös muihin sinua kiinnostaviin aiheisiin:

Seuraamme otteluun valmistautumista ja päivitämme parhaat Makwan Amirkhani vs Jack Shore kertoimet monilta eri sivustoilta. Lisäksi voit hyödyntää yhteistyökumppaneidenmme vedonlyöntibonukset.

Paras kerroin Amirkhani vs Shore UFC-vedonlyöntiin

Paras kerroin Amirkhani vs Shore UFC-vedonlyöntiin, Maku-faneille, on tällä hetkellä Stakella 5.00 ja iBetin-sivustolla 4.80 kerroin Makwanille. Jack Shoren on ennakkosuosikki kertoimien valossa 1.22 kertoimella (Stake). Mielestämme tämä on kyllä liian alhainen.

Monet vedonlyöntiyhtiöt miettivät vielä kuumeisesti ottelun asetelmia ja erikoiskertoimia joudutaan vielä odottamaan.

Päivitämme Amirkhani vs Shore kertoimet seuraavassa taulukossa aina, kun niitä julkaistaan lisää. Maku lähtee otteluun altavastaajana ja nyt hänen voitolleen tarjotaan jopa 5.00 kerrointa, keskiarvon ollessa lähempänä 4.70. Tämä on aika houkutteleva – sillä luulisi että Maku voittaa yhden ottelun neljästä, jolloin tämä kerroin on ihan pelattavissa.

Erikoiskertoimia löydät hieman alempaa, esim. kuinka ottelu päättyy. Lisäksi Makwanille on tarjolla Submission-voitosta 9.93 kerroin.

Muista myös tarkistaa kumppaneidemme tarjoamat UFC -vedonlyöntibonukset uusille käyttäjille, jotka ovat pelattavissa Amirkhani – Shore ottelun lisäksi myös tuhansissa muissa pelikohteissa. 

Parhaat Amirkhani – Shore UFC-kertoimet eri sivustoilla löytyvät alla olevasta taulukosta. Päivitämme kertoimia aktiivisesti ottelun lähestyessä, joten täältä löydät aina ajantasalla olevaa tietoa.

Parhaat Amirkhani vs Shore UFC kertoimet, päivitetty 18.3.2023:

SivustoAmirkhani voittoShore voitto
Betinia.com4.751.20
Tonybet.com4.421.19
Stake.com5.001.22
iBet.com4.801.19
Excitewin.com4.751.20
Lucky Heroes4.751.20

Lisää Amirkhani vs Shore UFC-kertoimia

Nykyään vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat yhä monipuolisempia Amirkhani vs Shore UFC-kertoimia aina ottelun pituudesta päättymistapaan asti. 

Kamppailulajeissa jännitystä ja tapahtumia riittää ja pienen vedon kera oman suosikin otteita on mukavampi seurata. Esittelemme meidän mielestämme mielenkiintoiset Amirkhani vs Shore UFC -kertoimet alla.

Esimerkiksi oman suosikkisi tyrmäysvoitto palauttaa rahasi takaisin paljon tavallista voittokerrointa korkeammassa suhteessa ja se voikin nousta mielenkiintoisemmaksi pelikohteeksi. 

Muista lukea myös meidän Amirkhani vs Shore vedonlyönti ennakosta millaista ottelua me odotamme, sillä se vaikuttaa oleellisesti vetovalintoihin.

Parhaat Amirkhani – Shore kertoimet Yli/Alle 1.5 erää (päivitetty 18.3.2023 klo 18:19)

SivustoYli 1.5 erääAlle 1.5 erää
Betinia.com1.542.42
Tonybet.com1.532.39
Stake.com1.552.42
iBet.com1.502.35
Excitewin.com1.542.42
Lucky Heroes1.542.42

Voittaa lopetuksella (KO or Submission):

SivustoAmirkhaniShore
Betinia.com5.751.54
Tonybet.com7.111.69
Stake.com7.601.73
iBet.com6.501.70
Excitewin.com5.751.54
Lucky Heroes5.751.54

Makwanille löytyy myös win by Submission -kerroin, josta isoin on tarjolla Tonybetillä kertoimella 9.93, joka on ainaki Maku-faneille pelattava kohde.

UFC 286 otteluillassa nähdään Amirkhanin ja Shoren ottelun lisäksi monia muita mielenkiintoisia kamppailuita. Seuraavasta löydät parhaat UFC 286 kertoimet illan pääotteluihin.

UFC 286 vedonlyöntikertoimet O2 Areena, Lontoo. Kertoimet Stakelta.

UFC 286 Ottelu:12
Leon Edwards – Kamaru Usman3.101.43
Justin Gaethje – Rafael Fiziev3.051.44
Joanne Wood – Luana Carolina1.592.55
Gunnar Nelson – Bryan Barbarena1.284.20
Marvin Vettori – Roman Dolidze1.423.20

Amirkhani vs Shore veikkausbonus

Bonuskoodien suosittelema Amirkhani vs Shore veikkausbonus on tällä kertaa Excitewin yhtiön tarjoama 100% bonus jopa 200 euroon asti. 

Kyseessä on vielä tuntemattomampi, mutta silti erittäin luotettava peliyhtiö, joka tarjoaa nopeat pelit verkkopankkitunnistautumisella ja täysin verovapaat voitot.

Lunasta 100% Amirkhani vs Shore vedonlyöntibonus näin:

 1. Siirry Excitewinille tästä
 2. Klikkaa “Nopea talletus” painiketta sivun ylälaidassa
 3. Tunnistaudu sivustolle omilla verkkopankkitunnuksillasi ja siirry tekemään talletus
 4. Aktivoi vedonlyöntibonus oman tilin bonukset -osiolla
Tuplaa Excitewin veto tästä

Bonus on mahdollista aktivoida heti talletuksen jälkeen. Bonusrahat siirtyvät pelattavaksi kun olet kierrättänyt talletuksesi 1. Kerran vähintään 1.50 kertoimella. Tämän jälkeen sivusto lisää tilillesi 100% pelirahaa aina 200 euroon asti.

Excitewinin Amirkhani – Shore vedonlyönti bonus tulee kierrättää 5 kertaa (talletus+bonus) ennen kotiutusta. Bonuskierrätyksen aikana minimikerroin on yksittäisvedoissa 2.00 ja yhdistelmävedoissa 1.50.

Jos haluat vertailla useampia tarjouksia, katso kaikki parhaat veikkausbonukset vuonna 2023.

UFC 286: Makwan Amirkhani vs Jack Shore vedonlyönti ennakko

Bonuskoodien Makwan Amirkhani vs Jack Shore vedonlyönti ennakko UFC 286 -otteluun ennustaa hikistä iltaa maamme ykkösottelijalle. Esittelemme myös Makwan Amirkhani vs Jack Shore kertoimet ja meidän omat vedonlyöntikohteet kamppailuun.

Makwan Amirkhani (17-8-0) sai edellisessä ottelussaan Jonathan Pearcea vastaan kovan tällin ja moni spekuloi jo miehen UFC-uran loppumisella. Tappion jälkeen Maku on hävinnyt viimeisestä 5:stä ottelustaan 4 ja ura on väistämättä laskusuunnassa.

Jo 6-vuotiaasta asti potkunyrkkeilyä harrastanut Jack Shore tuli aiemmin tutuksi Cage Warriors organisaatiosta, jossa mies ei hävinnyt kertaakaan. Myös UFC-taival on alkanut hyvin, mistä kertoo myös rekordi (16-1-0).

Pieniä kysymysmerkkejä on kuitenkin olemassa myös otteluun suosikkina lähtevän Shoren puolella. Mies joutui perumaan edellisen ottelunsa vakavan polvivamman vuoksi vain muutama kuukausi sitten. Sitä ennen mies kärsi 2. erän luovutustappion Ricky Simonille.

Makwan Amirkhani on kommentoinut tämän ottelun varmistumisen olleen hänelle erittäin tunteikas tapahtuma. Mies kuvaili saamaansa ottelusopimusta yhtä tärkeäksi, kuin hänen ensimmäistä UFC-sopimustaan.

Näiden kommenttien perusteella voisi olettaa motivaation olevan huipussaan ja kehässä nähtävän parasta mahdollista Makua. Varsinkin kun ottelupaikkana toimii miehelle erittäin tuttu Lontoon O2 areena, eikä matkustuksen tai aikaeron voi olettaa aiheuttavan suurta päänvaivaa.

Toisaalta treenaamisesta kohti uran jatkon kannalta erittäin merkitsevää ottelua on tihkunut vain vähän tietoja. Edellisen ottelunsa jälkeen Amirkhanin tiedetään tulleen isäksi ja että hän on keskittynyt täysillä valmentamiseen omalla vapaaottelusalillaan.

Bonuskoodien tiimi pelkää näiden vievän liikaa fokusta huippukuntoon vaadittavasta treenistä. Lisäksi maailmanluokan sparrivastustajat ovat ainakin toistaiseksi loistaneet poissaolollaan, mikä ei ainakaan nosta meidän luottamustamme otteluun lähdettäessä.

Toisaalta Makun yllätysmahdollisuudet piilevät aina räjähtävässä alussa sekä hänen vahvuuksilleen sopivassa match-upissa. Vastustaja on tunnettu kuristuksistaan, mutta Amirkhanin pitäisi olla vahvempi tällä osa-alueella.

Tämän lisäksi kyseessä on Shoren ensimmäinen ottelu höyhensarjassa. Vaikka Makwan ei ole sarjansa isokokoisin, on walesilainen tottunut ottelemaan kevyempiä kavereita vastaan. Tämä saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia ennakkosuosikille.

Nyt kun lähes kaikki Amirkhani – Shore kertoimet on julkaistu, uskallamme laittaa Makulle 4.50 kertoimella betsin (nyt tarjolla on jopa 5.00 kerroin), koska olemme miehen kovia faneja.

Lisäksi laitamme betsin Makwanin voitolle lopetuksella, johon löytyy kertoimia 6.50 – 7.20 väliltä. Jos joku hurja uskoo Makwanin kuristusvoittoon, niin Tonybet tarjoaa siihen juuri nyt huikean 9.93 kertoimen, sehän on Makun selkeä vahvuus. Ja jos Maku voittaa ottelun on se todennäköisesti juuri tällä tavalla.

Muista myös käydä tarkistamassa Ilmaisveto-sivultamme parhaat ilmaisvedot.

Mistä on kysymys? 

 • UFC 286: Edwards vs Usman 3
 • 18.3.2023
 • O2 Areena, Lontoo
 • Early Prelims -ottelut alkaa kello 19:00
 • Prelims-ottelut noin klo 21:00
 • Amirkhanin ottelu on Prelims-otteluissa
 • Pääkortti noin kello 23:00
 • Otteluilta näkyy suorana ilmaisesta UFC 286 live streamista – ohjeet tästä, sekä Elis Viihde Viaplay palvelusta.

UFC 286 Edwards vs Usman 3 Pääottelukorti ja rekordit:

 • Välisarja, pääottelu: Leon Edwards (20-3-0) – Kamaru Usman (20-2-0)
 • Kevytsarja, toinen pääottelu: Justin Gaethje (23-4-0) – Rafael Fiziev (12-1-0)
 • Naisten kärpässarja: Joanne Wood (15-8-0) – Luana Carolina (8-3-0)
 • Välisarja: Gunnar Nelson (18-5-1) – Bryan Barbarena (18-9-0)
 • Keskisarja: Marvin Vettori (18-6-1) – Roman Dolidze (12-1-0)

Ilmainen live stream UFC 286 Edwards vs. Usman

Voit katsoa UFC 286 ottelut ilmaisesta live streamista Stake.com-vedonlyöntisivustolla, joka on UFC:n virallinen sponsori. Jos sinulla ei ole Viaplaytä tai UFC.tv:tä niin tämä on mainio vaihtoehto ainakin pääkortin otteluita varten. Nyt näyttäisi myös siltä että Prelims-ottelut näkyvät myös tällä sivustolla.

Amirkhani vs Shore -matsi on Prelims-ottelu, jotka eivät viimeksi näkyneet Stake palvelussa. Mutta nyt ottelun kohdalla näkyy live-stream -ikoni. Joten todennäköisesti Makun matsin voi myös katsoa livenä täältä.

Tässä ohjeet kuinka katsot ilmaiseksi UFC 286 tapahtuman pääottelut:

 1. Siirry Stake.com:lle tästä
 2. Avaa ilmainen tili ja käytä koodi BK200SPORT jos haluat 200% bonuksen.
 3. Etsi  vedonlyönti-osiosta MMA-ottelut kun Main Card alkaa.
 4. Avaa yksittäisen ottelun kertoimet, ja klikkaa Live Stream -nappia.
 5. Nyt voit katsoa ottelun ilmaiseksi streamista
Katso lähetys Stakella tästä

Stakelta voit tosiaan napata 200% vedonlyöntibonuksen jopa 1 000 $ asti. Kyseessä on kryptokasino, mutta voit hankkia kryptoja helposti Staken tarjoaman Moonpay-palvelun kautta. Sinun ei siis tarvitse omistaa kryptoja entuudestaan..

Onnea UFC-betseihin!

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.