Makwan Amirkhani vs Mike Grundy UFC kertoimet – Katso paras kerroin ja bonukset

Löydät sivustoltamme parhaat kertoimet Amirkhani vs. Grundy otteluun

Kaksi kovaa ottelijaa on ajettu selkä seinää vasten. Makwan Amirkhani vs Mike Grundy kertoimet ennustavat tasaista ottelua, jossa molemmilla on omat mahdollisuutensa. Alta löytyvät kertoimet päivitetty 19.3. klo 09:30.

Ottelu käydään UFC Fight Night 204 Volkov vs Aspinall -illassa Lontoon O2 areenalla noin kello 20:30. Illan ottelukortilta löytyy paljon mielenkiintoisia otteluita, joten tunnelmaa ei varmasti tule puuttumaan.

Bonuskoodit odottaa innolla ottelua ja olemme etsineet parhaat Amirkhani vs Grundy UFC kertoimet. Tutustu mielenkiintoisiin kertoimiin tässä artikkelissa ja lue myös asiantuntijoidemme kasaama otteluennakko.

Paras kerroin Amirkhani vs Grundy UFC-vedonlyöntiin

Paras kerroin Amirkhani vs Grundy UFC-vedonlyöntiin löytyy Fansbetiltä (Amirkhani: 2,65). Tämä on kerroin ottelun voittajalle riippumatta voittotavasta. Tasapelissä panokset palautetaan.

Kertoimet ovat voimassa kaikille käyttäjille, joten voit lyödä vedon kirjautumalla sisään pelitilillesi. Bonuksella voit parantaa mahdollisuuksiasi voittaa ja siksi suosittelemme avaamaan tilin jollekin kumppanisivustoistamme ja hyödyntämään UFC vedonlyönti bonukset. Alla pari uutta hyvää bonusta.

Lisää Amirkhani vs Grundy UFC-kertoimia

Vedonlyönti on paras tapa lisätä urheilutapahtumien jännitystä ja siksi olemme listanneet mielenkiintoiset Amirkhani vs Grundy UFC -kertoimet. Nappaa talteen sinua kiinnostavat kertoimet tästä osiosta ja seuraa ottelua suorana Viaplayn palvelussa 19.3. lauantai-iltana. 

Tässä muutamat hyvät Amirkhani – Grundy kertoimet:

 • Amirkhani tunnetaan sähäkästä alustaan, eikä Grundy pelkää yrittää lopetuksia matossa. Uskotko ottelun ratkeavan ennen 2:ta täyttä erää? Jos kumpi tahansa ottelija voittaa millä tahansa lopetuksella ennen 2. Erän loppumista, tarjoaa Betzerk kasino tapahtumalle kertoimen 2.62
 • Jos uskot jomman kumman ottelijan voittavan ennen täyttä aikaa lopetuksella, on tapahtumalle tarjolla reilusti tavallisia voittajakertoimia korkeammat palautukset. Makwan Amirkhanin voitto lopetuksella maksaa rahat takaisin 5,10-kertaisina (Betzerk) ja suosikki Mike Grundyn lopetus maksaa rahat takaisin 3,70-kertaisina (Betzerk).
 • UFC:ssä nähdään harvoin tasapeliin päättyviä otteluita, mutta Amirkhanin ja Grundyn välisestä ottelusta povataan harvinaisen tasaväkistä. Jos uskot tasapeliin ja uusintaotteluun, voit laittaa rahasi likoon tasapelin puolesta huimalla 51,00 -kertoimella (Betzerk).

Parhaat Armikhani – Grundy kertoimet (päivitetty 19.3. klo: 09:30)

Sivusto:Amikrhani voittaa:Grundy voittaa:
Fansbet2,651,51
Betzerk2,601,50
Mr Green2,531,52
iBet2,601,52

UFC Fight night ottelu ei pääty Amirkhanin ja Grundyn kohtaamiseen, vaan tarjolla on myös paljon muita mielenkiintoisia otteluita. Tässä otteluillan pääkortin ottelut ja niiden voittajakertoimet.

UFC Fight night vedonlyönti kertoimet O2 areena, Lontoo:

Fansbetin muut kertoimet illalle ovat:

 • Alexander Volkov – Tom Aspinall: 2.10 – 1.76
 • Arnold Allen – Daniel Hooker: 1.83 – 2.00
 • Paddy Pimblett – Rodrigo Kazula Vargas: 1.11 – 6.75
 • Shamil Abdurakhimov – Sergey Pavlovich: 3.80 – 1.27
 • Nikita Krylov – Paul Craig: 1.52 – 2.60
 • Gunnar Nelson – Takashi Sato: 1.19 – 4.85

Amirkhani vs Grundy bonus

Kumppanisivustomme Fansbet tarjoaa paitsi erinomaisia vedonlyöntikertoimia UFC iltaan, tarjolla on myös huikea bonus vedonlyöntiin jonka voit käyttää vaikka Amirkhani vs Grundy -matsissa.

Liittymällä nyt Bonuskoodien kautta saat 200% bonuksen jopa 500 € asti Fansbetin UFC-vedonlyöntiin. 200% bonuksella saat tuplasti käteistä talletukseesi nähden heti kierrätysvaatimuksen täytyttyä. Esimerkiksi 50 € talletuksella saat jopa 100 € extraa kierrätettyäsi 500 euroa.

Fansbet tarjoaa jopa 200% bonuksen vetoihin

Lunasta 200% Amirkhani vs Grundy bonus näin:

 1. Klikkaa ja rekisteröidy Fansbetille tästä
 2. Tee vähintään 20 € talletus
 3. Valitse bonus talletussivulla ennen rahansiirtoa
 4. Bonus aktivoituu välittömästi kun talletus on tehty ja se lisätää tilillesi käteisenä kierrätysvaatimuksen täytyttyä

UFC vedonlyönti bonus on helppo muuttaa käteiseksi, sillä sen kierrätysvaatimus on ainoastaan 5 kertaa bonuksen summa. Esimerkiksi 100 € bonuksella tämä tarkoittaa 500 euron kierrätystä vedonlyönnissä.

Säännöt ja ehdot:

 • Saat bonuksen liittymällä Bonuskoodien linkistä
 • Minimitalletus 20 €
 • UFC vedonlyönti bonus tulee kierrättää 5x ennen kotiutusta
 • Bonus tulee kierrättää lyömällä vähintään 3 kohteen yhdistelmävetoja, joissa kunkin kohteen minimikerroin on 1.35
 • Maksimipanos joka lasketaan kierrätykseen on 250 €
 • Kierrätys tulee suorittaa 7 päivän kuluessa talletuksesta

UFC Fight Night 204: Makwan Amirkhani vs Mike Grundy vedonlyönti ennakko

Bonuskoodien Makwan Amirkhani vs Mike Grundy ennakko UFC Fight Night 204 -otteluun pureutuu kutkuttavaan Makwan Amirkhani vs Mike Grundy kertoimiin ja otteluun, jossa on hurjat panokset.

Molemmat ottelijat lähtevät kamppailuun tappioputkessa. Grundy (12-3-0) on paljastanut että kyseessä on hänen nykyisen UFC-sopimuksensa viimeinen ottelu ja sama saattaa hyvinkin päteä Makwan Amirkhanin (16-7-0) kohdalla. 

Panoksena saattaa hyvinkin olla uran jatko UFC:ssa kun Grundy ja Amirkhani kohtaavat O2 Areenalla, Lontoossa.

Asiantuntijat ympäri maailman pitävät ottelua erittäin tasaisena. Rankingien perusteella suomalainen olisi brittiottelijaa edellä, mutta Amirkhani – Grundy kertoimet ovat toista mieltä. Kertoimien valossa Grundy lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Bonuskoodien tiimi on samalla linjalla. Grundyn vahvuudet ja osaaminen tiedetään mutta Makun kunto on suurempi kysymysmerkki. Mies koki pahan tyrmäystappion edellisessä ottelussa, onko suomalaisen harjottelumotivaatio pysynyt korkeimmalla mahdollisella tasolla tappion jälkeen, vai onko hanskat heitetty jo puolittain tiskiin UFC-uran jatkon kannalta?

Tästä on paljolti kiinni millaista Makua tulemme näkemään lauantaina 19.3. 

Ottelijat ovat melkolailla saman kokoisia, joten kumpikaan ei tule saamaan hyötyä painon tai ulottuvuuden ansiosta. Grundy on Amirkhanin tapaan parhaimmillaan matossa, joten on oletettavaa että jompi kumpi ottelijoista pyrkii viemään ottelua mattoon. 

Armikhani on viime vuosina kehittynyt myös pystyottelussa, joten uskomme hänen saumansa paranevan, jos ottelua käydään enemmän pystyssä. Jos Maku kuitenkin päättää tehdä aloitteen ja yrittää alasvientiä, on matossa oltava tavallistakin tarkempana osaavaa Grundyä vastaan. 

Meidän Amirkhani vs Grundy vedonlyönti menee vielä kerran suomalaisen puolesta, sillä tarjolla on hyviä kertoimia ja haluamme uskoa Makun taistelutahtoon. Meidän valitsema veto on Makwan Amirkhanin lopetusvoitolle kertoimella 5.10 (Betzerk).

Toinen mielenkiintoinen veto on alle 2.5 erää (Betzerk kerroin 2.57), joka osuisi myös Mike Grundyn voittaessa lopetuksella ennen 2. erän päättymistä.

Mistä on kysymys?

 • UFC Volkov vs Aspinall (Fight Night 204)
 • 19.3.2022
 • O2 Areena, Lontoo
 • Esikortti alkaa kello 19:00
 • Amirkhanin ottelu noin kello 20:30
 • Pääkortti kello 22:00
 • Kaikki ottelut katsottavissa Viaplay palvelusta

Anna arvosana tästä sivusta klikkaamalla tähdistä.

Keskiarvo 5.0 / 5. Arvosanat yhteensä: 2

Älä missaa huippuvihjeitä!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat uusimmat
vihjeet suoraan sähköpostiisi.