Lyö Vetoa Conor McGregor – Donald Cerrone UFC 246 matsista – Katso parhaat kertoimet ja analyysi

MMA-vuosi 2020 alkaa jysäyksellä, sillä UFC246 pääotteluna nähdään yksi mielenkiintoisimmista matseista pitkään aikaan: Conor McGregor vs. Donald Cerrone. Ottelu alkaa sunnuntaina 19.1.2020 klo 07:00.

Välisarjan (Welterweight) ottelu on Conor ”Notorious” McGregorin paluuottelu UFC:hen, jota MMA-fanit kautta maailman ovat odottaneet siitä asti kun irlantilainen hävisi Khabib Nurmagomedoville lokakuussa 2018.

Mielenkiintoisinta fanien näkokulmasta on nähdä, että onko McGregor yhtä kovassa tikissä kuin parhaina vuosinaan? Tämän lisäksi ottelu käydään Welterweight-sarjassa, josta Cerronella on enemmän kokemusta.

Vastaan astuu MMA-legenda, ja lähes koko suuren UFC-yleisön fanittama Donald ”Cowboy” Cerrone. Tämä ei tule olemaan mikään läpihuuto-ottelu, sillä UFC-veteraani Cerrone pystyy parhaimmillaan päihittämään kenet tahansa.

McGregor lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta Cerronen erittäin vahva mattopeli voi yllättää Irlannin pojan.

Paras vinkkimme on yli 1.5 erää johon saa tätä kirjoittaessa 1.88 kertoimen.

UFC McGregor vs. Cerrone vedonlyöntianalyysi

Tässä lähtökohdat ja analyysiä McGregor vs. Cerrone UFC-ottelun kertoimiin:

– McGregor on yksi parhaimmista nyrkkeilijöistä UFC:ssä ja 18 hänen 21:stä voitosta on tapahtunut tyrmäyksellä.

– Cerronen 36:sta voitosta 17 on tullut luovutusotteella (submission) ja 10 tyrmäyksellä.

– McGregorin edellisestä ottelusta on jo 15 kuukautta ja hänen kunto on kysymysmerkki.

– Cerronella on kaksi pahaa tappiota kovia vastustajia vastaan, ja moni miettiikin onko Cerronen pitkään kestänut ura pian ohi. Donald on itse todennut ettei aio lopettaa vielä pitkään aikaan.

– Molemmilla ottelijoilla on tunnetusti kova kestävyys, joka on erittäin tärkeää viiden erän Main Eventissä. McGregorilla kunto on kuitenkin kysymysmerkki.

– Ottelu käydään Welterweight-painoluokassa, josta Cerronella on paljon enemmän kokemusta.

– Molemmat ottelijat ovat normaalisti Lightweight-luokassa parhaimmillaan, ja McGregorin on nähty piiputtavan silloin kun painoa ja lihaksia on normaalia enemmän. Jos Cerrone selviää McGregorin kovasta nyrkkeilystä ensimmäiset pari erää, on hänen voittomahdolisuudet erittäin korkeat.

– Molemmat ovat erittäin kokeneita ja strategisia ottelijoita, joten odotettavissa on useamman erän ottelu.

Näihin asetelmiin pohjautuen Bonuskoodit.com-tiimi näkee parhaat kertoimet McGregor – Cerrone -otteluun olevan siinä, kuinka monta erää matsi kestää.

Ja koska kyseessä on erittäin kovien jamppojen ottelu, ja toisen kunto on epäselvä, emme itse lähtisi ainakaan betsaamaan suoraa voittoa ennakkosuosikille. Vaan keskitymme toisessä vinkissä ottelun voittotapaan.

McGregor vs. Cerrone kertoimet UFC 246 ja vinkit

Katsotaan ensiksi ottelun kestoa. Uskomme että Notorious ja Cowboy tulevat ottamaan matsin alun erittäin tarkasti ja varovaisesti. Sillä kyseessä on molemmille erittäin tärkeä ottelu.

McGregor on julistanut jo että 2020 on hänen vuotensä, ja jos ensimmäinen matsi on pettymys, on motivaatiossa taas hetken hakemista seuraavaan matsiin.

Cerrone puolestaan tietää, että jos hän pystyy viemään ottelun mattoon, on hänellä kaikki avaimet voittoon.

Joten molemmat tulevat pelaamaan strategista peliä ja hakemaan vain hyvin tarkaan valikoituja hetkiä iskeä. Tämän johdosta uskomme, että ottelun ensimmäinen erä menee vain tuntumaa hakiessa.

Kertoimet: Ottelun kesto:

Pidämme itse erittäin hyvänä vetona lyödä yli 1.5 erää, ja aiomme myös itse pistää pienen vedon yli 2.5 erään, sillä sen kerroin on myös houkutteleva.

Klikkaa alta josta saat erinomaisen vedonlyöntibonuksen vain 1x kierrätyksellä ja lyö vetoa matsista.

Ja seuraavaksi omat vetomme siihen kuinka ottelu voitetaan. Emme usko että ottelu tulee menemään täyttä viittä erää ja tuomarien päätöksen.

Jos Conor McGregor voittaa ottelun tulee se mitä todennäköisimmin tapahtumaan tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä (KO tai TKO), mutta kannattaa katsoa mikä kerroin on tarjolla Lopetuksella (Wins inside distance). Eli nappaa se jos uskot McGregorin voittoon ennen otteluajan päättymistä.

Jos puolestaan Donald Cerrone pystyy viemään matsin mattoon, on hänen voittotyylinsä olemaan luovutusvoitto (Submission).

Kertoimet: Millä tavalla ottelu voitetaan:

McGregor vs. Cerrone matsi otellaan Las Vegasissa ja se alkaa sunnuntaina klo 07:00. Eli ei muuta kuin vedot sisään ja aamulla kello herättämään tarpeeksi aikaisin.

Matsissa ei ole pelkästään panoksena kunnia ja mainse, sillä molemmat ottelijat tulevat tekemään muutaman miljoonan palkkiot, kävi matsissa miten kävi.

Bonukset ja kampanjat McGregor vs. Cowboy otteluun

UFC 246 on erittäin odotettu MMA-tapahtuma, jonka takia monet vedonlyöntisivustot tarjoavat erikoistarjouksia ja bonuksia tähän tapahtumaan.

Keräämme alle parhaimmat bonukset ja erikoisevedot mitä on tarjolla.

Ota 888:lta 7-kerroin McGregorin voitolle

Toinen varsin maittava tarjous matsiin on 888:n korotetut kertoimet UFC 246:een. Tässä korotetut voittokertoimet matsiin:

  • McGregor voittaa: 7.0 (ennen: 1.33)
  • Cerrone voittaa: 21.0 (ennen 3.40)

Annoimme vetovinkkejä matsiin, mutta jos luotto on vahva McGregorin voitolle, missä tahansa ottelun kohtaa niin tämä tarjous on hyvä napata. 888 tarjouksen ehdot McGregor vs Cerrone matsiin ovat seuraavat.

Tarjous koskee vain 888 uusia asiakkaita ja maksimipanos on 5 € kuhunkin korotettuun kertoimeen. Voit valita vain yhden voittajan ja kun talletat niin käytä koodia 888OODS.

Ota korotetut kertoimet UFC 246:een tästä!

Katso McGregor vs Cerrone Viaplayltä tia UFC.tv:stä

Missä voi katsoa McGregor vs Cerrone UFC-ottelun? Hyvä kysymys, ja vastaus on helppo.

  1. ViaPlay tarjoaa UFC 246 ottelut PPV-lähetyksenä, hintaan 49.95 € eli voit katsoa koko tapahtuman kertamaksulla.
  2. UFC.tv on virallinen UFC:n sivusto josta voit myös ostaa PPV:nä tapahtuman joko livenä, tai myöhemmin jälkilähetyksenä. UFC.tv tarjoaa myös paljon ylimääräistä materiaalia, punnitustilaisuudet ja valmistautumisvideoita.

Itse suosimme UFC.tv:tä jos olet kova MMA-fani.

Alta voit lukea yleisimmät kysymykset tästä ottelusta.

Monelta Conor ”Notorius” McGregor vs Donald ”Cowboy” Cerrone UFC 246 ottelu alkaa?

McGregor vastaan Cerrone alkaa sunnuntaina 19.1.2020 klo 07:00. Aikataulu voi muttua hieman riippuen edellisten otteluiden kestosta ja mainoskatkoista USA:n lähetyksissä.

Mistä voi katsoa McGregor vs Cerrone UFC 246 ottelun livenä tai striiminä?

Virallinen livelähetys on katsottavissa osoitteessa ufc.tv, josta voi ostaa UFC 246 tapahtuman Pay-Per-View -vaihtoehtona. Fanit voivat myös ostaa ottelun PPV:nä Viaplayltä, hintaan 49.95 €. Voit myös lentää Las Vegasiin paikanpäälle, mutta lippujen saaminen voi olal erittäin vaikeaa.

Kumpi voittaa McGregor vai Cerrone?

Sekä Conor McGregorilla että Donald Cerronella on hyvät mahdollisuudet voittaa. Conorilla on pitkä tauko joka tekee hänen kunnostaan kysymysmerkin. Cerronella puolestaan on alla kaksi tappiota. Lue ottelun analyysi tästä.

Missä painoluokassa McGregor vastaan Cerrone otellaan?

Kyseessä on Welterweight-painoluokan ottelu eli suomeksi Välisarjan ottelu. Welterweight eli Välisarjan painoluokka tarkoittaa maksimissaan 170 paunan tai 77.1 kilogramman maksimipainoa. Normaalisti nämä ottelijat taistelevat Lightweight-painoluokassa.

Mikä on McGregorin ja Cerronen ranking UFC:ssä?

Molemmat ovat ränkätty Lightweight-painoluokassa: McGregor on ranking #4 ja Cerrone #5. Huomaa että tämä ottelu otellaan kuitenkin Welterweight-painoluokassa.

Kuvien lähde ja lisätietoa ottelijoista osoitteessa: ufc.com