Pukkiparty jatkuu Valioliigassa

Pukkiparty

Olemme varmoja siitä, että mahtavaa tunnelmaa on luvassa viikonloppuna Valioliigassa. Saako Teemu Pukin legendaariseksi muodostunut Pukkiparty jatkoa.

Teemu Pukki on säväyttänyt suomalaisia loistavilla maaleillaan Norwich City:n peleissä. 12 ottelussa Teemu Pukki on tehnyt 10 maalia Norwichin paidassa.

Pukkipartyn jatkumisesta on nyt mahdollista myös lyödä vetoa. Lue alta ohjeet Unibetin erikoiseen kampanjaan. Olemme aikaisemmin kirjoittaneet kokemuksia Unibet vedonlyönnistä, voit myös lukea ne halutessasi.

Unibet on näyttäytynyt urheilun parissa aloittamalla Pohjois-Amerikan valloituksen. Tämä valloitus onkin tuottanut tuloksia Unibetille, etenkin NHL-joukkueen sponsorina.

Lyö vetoa Pukkipartystä

Pukkipartystä on helppo lyödä vetoa Unibetilla. Siirry ensiksi tästä Unibetille, ja avaa uusi pelitili. Unibet tarjoaa sinulle 50.00 kertoimen sille, että Teemu Pukki tekee maalin Bournemouthia vastaan.

Tarjouksessa kannattaa huomioida se, että maksimi panos on yksi euro. Maksimi voitto tästä pelaajalle voi siis olla 50 €. Tarjous on kohtuullisen hyvä, sillä Teemu Pukki on tehnyt maalin lähes jokaisessa ottelussa tällä kaudella.

Viimeisimpänä saavutuksena Teemu Pukki teki kaksi maalia maajoukkue ottelussa.